Banner

Hol lesz ennek a vége?

Szerző: | 2013-12-05 10:34:11

A társaink tegnap, egy drapit készítettek, amin ez állt SZERETÜNK MLSZ. A biztonsági szolgálat leellenőrizte és beengedte. A második félidőre már nem engedték kitenni. Azt mondták, hogy telefonon kapták a klubtól az utasítást, hogy nem engedhetik kitenni. Ki adja ezeket az utasításokat?

Persze tudom, nem kell összefogás, mert minden annyira frankó, hogy még annyit sem bírunk ki, hogy 10 percig kiálljunk másokért. Mert most nyerünk, és ne büntessük már a csapatot. Meg amúgy is elfoglalják a helyemet. Egyébként meg mi a gond?

Az a gond, hogy rendre hülyének vagyunk nézve mi, a lelátók népe. Amikor pedig azt szeretnénk tudni, hogy miért és ki néz minket birkának, akkor csak az egymásra mutogatás megy. Az MLSZ levelünkre jött válaszban, egyszerűen lehazugoznak minket. Az MLSZ nevez bárkit is hazugnak???

De nem is ez a lényeg. A társaink tegnap, egy drapit készítettek, amin ez állt SZERETÜNK MLSZ. A biztonsági szolgálat leellenőrizte és beengedte. A második félidőre már nem engedték kitenni. Azt mondták, hogy telefonon kapták a klubtól az utasítást, hogy nem engedhetik kitenni. Ki adja ezeket az utasításokat?

Miért nincs egy gerinces ember, aki kiáll, és azt mondja, én voltam. Azért nem rakhatjátok ki, mert nekem nem tetszik és megtehetem, hogy hülyének nézlek titeket. Megtehetem, hogy azt csinálok, amit akarok azokkal, akik fagypont alatt is a csapatuknak szurkolna. Veszik a jegyet, fizetnek, hogy nekem legyen hol dolgoznom, és hatalmaskodnom.

Nagyon remélem, hogy lesz olyan bátor a döntés meghozója, hogy kiáll és azt mondja, az én döntésem volt és vállalom a felelősséget.

"72 órátok van! Várjuk a neveket. Hajrá Fiúk!"

Van még egy meccs. Utána jön a szünet és lesz idő eldönteni a klubnál, hogy tovább nyalja az MLSZ-t, vagy a szurkolói mellé áll. Én nagyon ajánlanám nekik, hogy ne feszítsék tovább a húrt, mert ha egyszer elszakad, akkor a szurkolók elég cudarul tudnak viselkedni. Na persze nem azok, akiknek minden úgy jó, ahogy van…

Ezek után senki ne jöjjön azzal, hogy ezzel a cikkel kárt okozok a klubnak. A kárt nem én okozom...

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.