Banner

HC Nové Zámky - DVTK Jegesmedvék

Szerző: Jáborcsik András | 2021-03-07 16:53:00

Tipos Extraliga 46. forduló


Tipos Extraliga 46. forduló

HC Nové Zámky - DVTK Jegesmedvék

Érsekújvár, 2021.03.07. 16:00, zárt kapuk mögött


"Az utolsó szalmaszálba kapaszkodhat a DVTK" a címe a jegkorongblog.hu beharangozójának. A Jegesmedvék a közvetlen rivális Érsekújvár otthonában vizitálnak, rendes játékidős győzelemmel életben tarthatnák reményeiket.

A mai játéknapon akár az is megtörténhet, hogy a miskolci Extraliga-csapat matematikailag is lemarad az idei szezon rájátszásáról. A playoff-kvalifikáció eléréséhez a tabella 11. helyén álló DVTK Jegesmedvéknek az Érsekújvárt vagy a Besztercebányát kell megelőzniük, előbbinek 11, utóbbinak 10 pont az előnye, miközben minden csapatnak 5 mérkőzése maradt még. Magyarán: amennyiben a Zámky rendes játékidőben nyer, behozhatatlanná válik, és ha ugyanezt megteszi a Besztercebánya is az élcsapat Zólyom ellenében, akkor a szezon érdemi része véget ér Tokaji Viktor csapata számára. Nekünk persze a fentiek fordítottjából kell kiindulnunk, hiszen az utolsó szalmaszál megragadásával – tehát egy idegenbeli sikerrel – ha nem is könnyed módon, de bravúrok sora által igenis ledolgozhatóvá válnának a fent említett differenciák. Tokaji Viktor éppen a Majoross Gergely által irányított Újvár ellen debütált vezetőedzőként, és 3-2-es győzelemmel tette ezt január 29-én a Népkertben. A receptet tehát ismeri ő is és a csapat is, már csak eredményesen végre kell hajtani az abban foglaltakat.


Tovább a jegkorongblog.hu-ra >>>>>>>


forrás: jegkorongblog.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
4. jaborcsik-andras* |Válasz erre: 3. beli1
2021-03-10 10:14:31 Fekete öves, Veterán
Nekem az a véleményem erről, hogy nem lehet ezt így leegyszerűsíteni.
Az a tengerentúli jégkorongozó, aki nem fér be az NHL-es vagy AHL-es csapatba, vagy ott kevés pontot szerez, a szlovák Extraliga szintjéhez képest még egészen kiváló játékos lehet.
3. beli1 |Válasz erre: 2. korxi
2021-03-10 09:51:15 Piros öves, Fanatikus tag
Volt egy jègkorongos portálon hogy a DVTK ból elment idegenlégiósok hogy szerepelnek az új csapatuk ban. A sehogy ès gyenge enyhe kifejezés. Így laikuskènt úgy èrzem hogy nagyon gyenge lègios szekcionk volt.
2. korxi
2021-03-10 08:39:17 Piros öves, Veterán
Már január elején látható volt hogy ez a hajó elment, amikor elkezdték visszahívni az AHL-eseket, nekünk viszont sehol nem voltak azok a pontok, amiket velük szerettünk volna megszerezni.

Tokaji Viktor: "mert úgy gondolom, hogy ez a csapat most kezd igazán csapattá érni."
Na igen, ezt üdvözlöm, de pont abban lett félremenedzselve az egész, hogy a csapattá érést a szezon végére sikerült időzíteni.
1. tamaskpt
2021-03-08 12:29:35 Piros öves, Őstag
Ez a hajó elment.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...