Banner

Gyógyulj meg Zsófi!

Szerző: | 2014-08-13 06:06:58

Szurkolótársaink segítségét kérjük!

Gyógyulj meg Zsófi!

Szarvas-Balázs Zsófi két és fél éves gyönyörű, mosolygós szemű szöszke lány…..olyan, mint a többi kicsi lány, életvidám….de sajnos tüdődaganatot találtak nála, jelenleg kemoterápiát kap. A családot nagy megpróbáltatás elé állította az élet! Szükségük van a támogatásra, az összefogásra! Ki az, aki nem állna egy ilyen ügy mellé? Anyák, apák, nagymamák, nagyapák, testvérek és gyermekek vagyunk mi magunk is, és nagy szívünk van, mert Diósgyőriek vagyunk! Ebből kifolyólag, amint megláttam egy facebookos meghívást részemre elküldve a „Szeretjük Zsófit” nyílt csoportba, nem volt kérdés, hogy igen, nekünk is csatlakoznunk kell, és gyűjteni a kupakokat, mivel sokan vagyunk, nagy erőnk van, ha segíteni kell, tudunk segíteni! A gyermekeim Réka és Ádám voltak azok, akik először mögém álltak, majd a párom, aztán a Napos Oldalas társaim Boczki Tamás és Bakos Roland, aztán a Napos Oldal, felhívásomra jött mögénk, a Diósgyőri Női Szurkolói Klub és további szurkolótársaink!

Az első kupakgyűjtési időpontunk 2014.08.10-e a Haladás elleni bajnoki meccs előtt volt. Készültünk egy táblával, hogy megtaláljanak minket a parkolóban. Kiraktuk az autó tetejére, tikkasztó meleg volt, de mi vártunk és jöttek a felhívásra a megosztásokra….jöttek sorban….egy szatyorral, egy zacsival, volt, aki az üvegéről bedobta a nagy zsákba a kupakot….Meccs kezdete előtt a csomagtartó már tele volt kupakokkal….örült a szívem nagyon….a lelkes gyermekeim szeme is csillogott. Mentünk a szektorunk felé és srácok a vállukon hozták a zsákokat, leszólítottam őket, majd mondtam nekik, hogy nyugodtan keressétek az autót a táblával a tetején és rakjátok le mellé.

Eztán mi más jöhetett, mint egy nyertes mérkőzés!

Meccs után ünnepelve, vidáman mentünk a parkolóba és nem hittünk a szemünknek….az autó mögött tele volt kupakkal a placc….Fantasztikus érzés volt! A szívünket melegség járta át…..

Amikor elindítottam a kupakgyűjtési felhívást felétek, szurkolók felé, bíztam benne, hogy sikerülni fog, amikor elindultunk otthonról a gyerekekkel vasárnap, tudtam, hogy sikerülnie kell és jönnek a Diósgyőr szurkolók a kupakokkal….mert bíztam bennetek, és egy kicsi lány Szarvas-Balázs Zsófi is bízik bennünk, emberekben, szurkolókban!

Ekkor eldöntöttük, hogy folytatjuk! Az őszi szezonban januárig minden hazai meccsen gyűjtjük a kupakokat!

Ezúton kérlek itt is titeket, hogy gyűjtsétek a kupakokat és hozzátok!

Legközelebb is megtaláltok minket a Napos Oldal és az X, Y, Z szektorok bejáratánál a parkolóban, a következő időpont 08.17. 19:30

Zsófinak és családjának minden nap küldjük a hitet, a reményt, az erőt a szeretetünket a gyógyuláshoz. Tündérlány meggyógyulsz, mert meg kell gyógyulnod!

Köszönettel és hálával tartozom nektek! Üdvözöllek titeket!

V. Nagy Erzsébet

További támogatási lehetőségek:

- Anyagi támogatást az alábbi plakáton szereplő számlaszámra tehetitek meg. Ezen szerepel olyan szám is, amire külföldről tudtok utalni

- A Musical Műhely Miskolc és az MKK Gárdonyi Géza Művelődési Ház jótékonysági koncertet szervez szeptember 5-én 18.00 órakor. Aki szeretne részt venni, annak a belépés ingyenes, a résztvevők a kihelyezett adományládákba bedobva támogathatják a családot

http://musicalmuhely.com/egyeb/gyogyulj-meg-zsofi-segitsegeiteket-kerjuk.html

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.