Gheorghe Grozav: A mi esténk volt

Szerző: Jáborcsik András | 2021-02-22 16:33:00

Mesterhármast szerzett Gheorghe Grozav, a csapattársak pedig emlékül meglepték a meccslabdával.


A Fehérváron mesterhármast szerző Gherorghe Grozavot a dvtk.eu kérdezte a szombati mérkőzésről. Az interjúból idézünk:


Az FTC után a Fehérvár ellen is idegenben győzött a DVTK. Hogy emlékszel vissza a szombati győzelemre?

Tudtuk, hogy kemény mérkőzés várt ránk, mert a Fehérvár tele van jó játékosokkal még akkor is, ha mostanában nem jött ki nekik a lépés. Az elején korán hátrányba kerültünk, de utána átvettük az irányítást, helyzeteket alakítottunk ki. Mindig úgy lépek pályára - akár kezdőként, akár csereként -, hogy mindent megteszek a siker érdekében. Szombaton én szereztem mindhárom gólt, azonban engem nem érdekel, ki talál be, sokkal fontosabb a csapat sikere. Mesterhármast szereztem, így mondhatjuk, hogy szombaton az én estém volt, de még inkább igaz, hogy a mi esténk, mert mindannyian jó munkát végeztünk. Örülök a győzelemnek, de még inkább a három pontnak, mert a tabella végén állunk, és számunkra mindennél fontosabb, hogy minél gyorsabban szaporítsuk a pontok számát annak érdekében, hogy utolsó fordulót követően legalább két csapatot megelőzzünk.Többet nyertünk Székesfehérvárott, mint három pont?

Új edzői stáb, és szinte egy csapatnyi új játékos érkezett télen. Rövid idő állt rendelkezésre, hogy igazi csapattá váljunk, de jó úton haladunk, amiben sokat segítenek a szombatihoz hasonló győzelmek.

A topligákban rendre lehet látni olyan fotókat, hogy a mesterhármast szerző játékosok megtartják a labdát.

Nekem ez eszembe sem jutott, de a csapattársaim összedobták a pénzt rá, és elhozták a meccslabdát. Alá fogom íratni mindenkivel, és otthon a kupák és érmek közé kerül, hogy örökre erre a szép estére emlékeztessen.

Korábban feszültebbnek tűntél, most pedig mosolyogva válaszolsz a kérdésekre. Leesett némi teher a válladról?

Mindenki feszült egy kicsit a hiányzó pontok és a csapat szereplése miatt. Csak idén két olyan mérkőzést tudok felidézni, ahol győznünk kellett volna, mégsem sikerült. A székesfehérvári sikerből erőt tudunk meríteni a hátralévő 11 fordulóra, amire nagy szükségünk lesz, hogy meghosszabbítsuk az élvonalbeli tagságunk.


Tovább a dvtk.eu-ra a teljes interjúra >>>>>>>


forrás: dvtk.eu
És ezt olvastad már?
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

BannerBannerBanner
Mégsem


Üzenet küldése...