Banner

Fizetősek lettek az Erste Liga TV közvetítései

Szerző: amigeleken.hu | 2021-10-04 10:11:00

Sajtófigyelő - ersteliga.hu


Október 3-ától térítés ellenében nézhetők online a magyar bázisú nemzetközi bajnokság mérkőzései - adta hírül a Liga honlapja, az ersteliga.hu.


Pénteken sikeresen lezajlott az Erste Liga Tv új streaming szolgáltatásának tesztje, az FTC-Telekom–UNI Győr ETO HC mérkőzés közvetítését a megfelelő sztenderdeknek és elvárásoknak megfelelően sikerült lebonyolítani. Mindezek tükrében nincs akadálya annak, hogy mostantól – az előzetesen publikált információknak megfelelően – fizetős alapon működjön tovább a szolgáltatás.

A vasárnap 17:30-kor lejátszott UNI Győr ETO HC–Gyergyói Hoki Klub és az egy órával későbbi DEAC–Brasov Wolves találkozó mérkőzésjegyeit (pay per view) 2 euróért vásárolhatták meg a szurkolók. A szezonban többféle (2, 4, 5, 7,5 eurós) mérkőzésjegy (pay per view) lesz elérhető, attól függően, hogy hol és milyen gyártási háttérrel közvetítik a találkozókat.


A későbbiekben teljes alapszakaszra szóló, minden összecsapást tartalmazó szezonbérletet is bevezetnek. Emellett team passok is elérhetőek lesznek, utóbbiak egy adott csapat hazai és idegenbeli mérkőzéseit fogják tartalmazni. Ezek kluboktól függően különböző árairól a későbbiekben adnak tájékoztatást.

Az online közvetítéseket továbbra is az ersteligatv.hu oldalon keresztül érik el a nézők. Az Erste Liga Tv streaming szolgáltatás eléréséhez regisztráció szükséges, a fizetés bankkártyával történik. Vasárnap az élő streamek az adott mérkőzések előtt 10 perccel indulnak.


forrás: ersteliga.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. vebgy*
2021-10-04 17:58:20 Fekete öves, Veterán
Fizessen, akinek két anyja van...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...