Banner

Fent vagy lent

Szerző: dfcwolf | 2024-03-29 22:00:00

Te mit választanál?

Szinte meccsenként változik a helyzet, hogy a tabella közepén elhelyezkedő csapatok a dobogóhoz vagy a kiesőkhöz kerülnek közelebb. Ilyen csapat vagyunk mi is, akiknek még bármi összejöhet a végére és ehhez képest azért rosszabb helyzetben van ellenfelünk, akik inkább a kiesés elől menekülnek még jelenleg is. A kupában sikerült őket lesimázni, de az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy adtak nekünk egy félidő előnyt és csak a második játékrészre küldték be a jobb játékosaikat, amitől ők is feljavultak.

Biztosan bennük lesz majd hazai pályán a revans érzése, de nekünk az lesz a feladatunk, hogy megakadályozzuk majd a győzelmüket. Mióta megérkezett az új edző hozzánk, azóta egészen meglepő sorozatot produkálunk és az ötmeccses formatabellán a második helyen állunk. Mi tíz pontot szereztünk és itt még rontja az átlagunkat az Újpesttől elszenvedett érthetetlen vereség, viszont a Zalaegerszeg sem szerepelt rosszul, hiszen ők hét pontjukkal a tabella ötödik helyén állnak.

Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy ezután a mérkőzés után nekünk majd egy sokkal fontosabb összecsapás következik a hét közben, ahol is a Ferencvároson kellene átverekednünk majd magunkat a kupában. Adódik a kérdés, hogy melyik a fontosabb? Természetesen mindkét meccset meg kellene nyerni, de az nem egyszerű feladat. Meg tudnám érteni, ha kicsit tartalékosabb együttes futna majd ki a zalai gyepre.

Az időjárás parádésnak ígérkezik és javasolnám, hogy akik elutaznak, majd inkább papucsban közelítsék meg a stadiont, hiszen a biztonsági szolgálat szereti levetetni a cipőket mindenkiről. Simán benne van, hogy ezt a fura fétisüket azóta sem tudták levetkőzni.

Nem jött jól a válogatott szünet és ezt érezte a szakmai stáb is, ezért szervezték le az edzőmeccset, ahol sikerült nyernünk. Remélem, hogy ez elég volt ahhoz, hogy tűzben tartsa a srácokat és abból győzelemből és az előző kettőből elég erőt merítettek a sikeres folytatáshoz. Én bízom abban, hogy nem pont nélkül indulunk majd haza a hétvégén és önbizalomtól duzzadva megyünk neki a kupameccsnek.


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

17. vebgy* |Válasz erre: 12. gabeszba
2024-04-01 10:15:13 Fekete öves, Veterán
Hát ez nem jött be...a komplett kezdő csúnyán felbukott szombaton. Most szerintem nyugodtan lehet pihentetni őket... szerdán! A kupagyőzelemre messze nem kész ez a keret, még. Úgyhogy nyugodtan játszhatnak mások a Fagyi ellen... jó lenne persze a bravúr, de most ugye fabatkát sem adna érte senki. A labda gömbölyű, minden lehetséges, de szerintem érjünk el a bajnokságban végre egy pozitív mérleget a végén. Nagyon szép teljesítmény lenne, tekintve az örökmérleget az nb 1-ben...
2024-03-30 16:07:06 Barna öves, Fanatikus tag
Csúnyát fogok mondani: nekem teljesen mindegy, hanyadikok leszünk, bár a kupagyőzelem nagy dolog lenne. Szóval mindegy, csak essen ki a Kisvárda, meg a Kövesd.
15. dvtk-3534* |Válasz erre: 13. Spirálfüzet (kockás)
2024-03-30 15:31:49 Fekete öves, Veterán
Jó lenne csak a Loki hülye lenne eladni. Ő elküldése volt Kuzi 1ik legnagyobb kicseszése a dvtk-val, a másik kettő Könyves és Sentic elzavarása volt !
2024-03-30 15:26:49 Piros öves, Veterán
Obounet 10 percett játszott a Gaboni válogatottban Szenegál ellen.
Ma ezúttal nem kezdő a Kassában.
2024-03-30 15:11:05 Piros öves, Veterán
Úristen mekkora Vajda gól!
És ő "nem kellett"...
Nyáron valahogy hozni kell...
12. gabeszba
2024-03-30 13:38:33 Piros öves, Őstag
Én ma és szerdán is a legerősebb csapattal állnék fel, majd szombaton a várda ellen az eddig kispadon ülőket játszatnám.
11. vebgy* |Válasz erre: 6. Fähmel
2024-03-30 09:32:51 Fekete öves, Veterán
Pont az ilyen dolgokért kellett volna buszokat szervezni ellenük,hogy legyünk csak jó sokan a fradicsicska bandánal...igaz most húsvéti ünnepek, családi programok miatt nem ideális az időpont. De pont az ilyen nehezen megközelíthető helyekre kellenének buszok...
10. scs001
2024-03-30 09:23:43 Piros öves, Őstag
Győzni kell ma is és szerdán is és a lehető legjobb csapattal felállni mind a két meccsen. 4 nap van a kettő között, ennyi idő alatt én is szoktam regenerálódni két kispályás foci között, 52 évesen. Fiatal sportolóknál ez nem jelenthet problémát!
2024-03-30 06:34:20 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Azért a Zalaegerszegtől pontot vagy pontokat elhozni szerintem nem egy megoldhatatlan feladat. Utána meg lehet készülni a fradi elleni ütkozetre.
A válogatott szünet alatt volt idő pihenni és átbeszélni a dolgokat. Legutóbb mikor a csapatnak 2 hete volt készülni utána legyalulták a fehérvárt meg zalaegerszeget.
Hajrá Diósgyőr!
8. perecesi-diosgyor-szurkolo* |Válasz erre: 6. Fähmel
2024-03-30 00:38:16 Fekete öves, Veterán
Ahhoz is esz kellett toluk.
Most mar asszem ugy van, hogy csak bankkartyas fizetes only a bufekben, igy aki kimegy az tartson maganal olyan eszkozt, ami alkalmas kartyas fizetesre.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...