Banner

Elkezdte a felkészülést a DVTK

Szerző: amigeleken.hu | 2024-06-17 17:02:00

Hétfő reggel ismét profi labdarúgók jelentek meg Diósgyőrben.


Hétfő reggel ismét profi labdarúgók jelentek meg Diósgyőrben, de az első napokon még nem a gyepen, hanem a DVTK Medical&Fájdalom Ambulancia épületében végeztek mindenféle vizsgálatokat és felméréseket rajtuk.


A DVTK a 7. helyen végzett az OTP Bank Liga 2023/2024-es kiírásában, ami a 12 csapatos élvonal legjobb helyezése, valamint legutóbb a 2014/2015-ös idényben zárt ugyanilyen pozícióban, miként a megszerzett 45 pont is egyéni rekordot jelent.

Az utolsó fordulót követően megérdemelt pihenőre vonultak a játékosok, majd a nyári szünetet követően hétfőn és kedden egészségügyi felmérésekkel és fizikai tesztekkel indul(t) újra a munka.

Először DVTK Medical&Fájdalom Ambulancia munkatársai alapos orvosi vizsgálatokat végeztek a több csoportra osztott játékosokon, majd következtek a felmérések: FMS (funkcionális mozgásminta szűrő)-teszt, több állomásos izomerő felmérés (szorítóerő, láberő, ugrás teszt), valamint terhelés során mért keringési és légzőrendszeri vizsgálat (spirometria).

A keret másik felére kedden hasonló a program vár. Teljes létszámban először szerdán találkozik a csapat, amikor konditermi munka szerepel a programban. Csütörtöktől naponta kétszer a gyepen edzenek a labdarúgók, jövő kedden 18 órától pedig már felkészülési mérkőzés vár a csapatra az Eger ellen.


Ide kattintva megnézheted a felkészülési programot a dvtk.eu-n >>>>>>


forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Hozzászólások

2024-06-17 20:13:01 Zöld öves, Tag
Hajrá Diósgyőr!
Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...