Banner

Eb 2020: Továbbjutottunk, de senki sem tudja, hogyan – német reakciók

Szerző: objektív | 2021-06-24 08:50:00

Így értékelték az eseményeket az ország vezető médiumaiban.


Miután a magyar labdarúgó-válogatott bravúros 2–2-es döntetlent ért el Németország otthonában, ellenfelünk hazájában komoly kritikákat fogalmaztak meg csapatukkal szemben. Így értékelték az eseményeket az ország vezető médiumaiban.



fotó: Szabó Miklós


Köszönjük a dzsókernek, Goretzkának!

– kezdi a mérkőzésről szóló cikkét a Sky Sport német kiadása a német második gól szerzőjére utalva. A portál „idegtépő, rázós” találkozónak írja le a 2–2-re végződő csatát.


Németország játékából hiányzott az ötletesség”

– véli a neves német sportportál, a Kicker szerzője, aki szerint a mérkőzés után Joachim Löw szövetségi kapitánynak van oka az örömre, hiszen a döntetlennek köszönhetően egy mérkőzésre még biztosan leülhet a válogatott kispadjára.


Az ország legolvasottabb lapja, a Bild egyenesen azon értetlenkedik, hogy egyáltalán hogyan sikerült a német válogatottnak a pontszerzés.

Továbbjutottunk, de senki sem tudja, hogyan

– írják a mérkőzésről beszámoló cikkükben, amelynek szerzője úgy véli:

Németország egy hajszálnyira volt történelmének következő nagy blamájától” – utalva a német válogatott 2018-as korai vb-búcsújára.


A német válogatott a nyolcaddöntőben a Wembleyben, Anglia vendégeként lép majd pályára. A német közszolgálati televízió helyszíni tudósítója így látja Németország esélyeit a magyarok elleni mérkőzés tükrében.

Ha így teljesítünk a következőkben, mint ma, semmi esélyünk sincs. Bár Anglia sem volt kimagasló az eddigi meccsein. Még minden nyitott. Ezen az Eb-n minden lehetséges. Jó játékot mindenesetre nem láttunk a mai nap.



Olvasd el a teljes cikket >>>


forrás, fotó: nemzetisport.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. Pele1958
2021-06-24 11:33:20 Kék öves, Tag
Együtt voltunk katonák 1966-ban !
Legyen könnyű a föld Neked.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...