Banner

Weboldalkészítés gyorsan, kedvező áron - expressz-weboldalkeszites.hu

Szerző: objektív | 2020-01-07 13:28:00

Cégalapítás után a weboldalkészítés ma már alapvető követelmény egy vállalkozás számára ahhoz, hogy minél hamarabb, minél gyorsabban látótérbe kerüljünk a szolgáltatásainkkal, termékeinkkel, a hírünk egyre gyorsabban terjedjen el az ügyfelek, vevők, megrendelők, páciensek, vendégek körében – kinek-kinek célközönsége szerint. Ebben segít az expressz-weboldalkeszites.hu.

A szolgáltatásainkról itt olvashat bővebben: weboldal készítés >>>

A mai napig számtalan cég nem rendelkezik weboldallal, de ezek egy része a megmagyarázható kategóriába sorolható. Például adott egy könyvelő, van 30 állandó ügyfele, és így is kapacitása 120%-án dolgozik. Neki nem feltétlenül szükséges a versenyhelyzetre hivatkozva azonnal weboldalt készíttetnie, hiszen előreláthatólag akkor is ki tudná tölteni az űrt gyorsan másokkal, ha pár kuncsaftja elmenne tőle.

A legtöbb cégnél – ahol még nem készült weboldal - viszont nem ez a helyzet. Leggyakoribb egy weboldal elkészítésének elutasítására az elfoglaltságra való hivatkozás, vagy az, hogy nincs idő a weboldal folyamatos monitorizálására, tartalommal való feltöltésére stb., pedig ezzel nem is feltétlenül kell a cégnek foglalkoznia, bármilyen hihetetlen is.

Nagyon gyakori kifogás még a ”20 éve vagyunk a piacon, minket mindenki ismer”. Számukra rossz hírem van.

A "szájról-szájra" terjedéssel ma már csak az ügyfelek nagyon kis százaléka fogható meg kellő marketing-háttér és online jelenlét nélkül. Az, hogy a hírnevünk a hagyományos úton jusson el 1000 emberhez, lehet, szükség van akár 5-10 évre is, ezt szakmája válogatja. Ugyanazt az 1000 embert viszont elérhetjük egyetlen nap alatt egy jó hirdetéssel, egy Facebook kampánnyal vagy egy megfelelően keresőoptimalizált saját weboldallal 1-2 hónap alatt. Nem mindegy, igaz?

Ehhez viszont első lépésként meg kell tennünk a ma már ”kötelezőt”, meg kell bíznunk valakit a weboldalkészítéssel. Honlapunk, az expressz-weboldalkeszites.hu az egyik legjobb ár/érték arányú szolgáltatását nyújtja a piacon a hasonló szolgáltatók között.

A standard weboldalaink a bronz csomagban már 69.000 forintért elérhetők, az ügyfeleink számára népszerűbb csomagok mégis a drágább ezüst vagy arany csomag kategóriába tartoznak, melyek 109.000, illetve 149.000 forintba kerülnek. Utóbbi díjért teljesen komplex szolgáltatást tudunk biztosítani ügyfeleinknek, melyek a nagyvállalati igényeket is kielégítik. Ettől eltérő és egyéni díjszabások is léteznek, az igények egyeztetését követően tudunk ezekre egyedi árajánlatot adni.

Weboldalkészítés árak itt >>>

Ha bármilyen kérdése adódna, szívesen válaszolunk érdeklődésére, vagy adunk tanácsot ingyenesen, akár személyesen vagy telefonon keresztül, nem sajnálva rá az időnket, hiszen az ügyfelek ezt meghálálják bizalmukkal. Keressenek a honlap elérhetőségein keresztül és tegyék meg az első lépést a cégük láthatóvá tételére az online világban is.

Az amigeleken.hu oldalára történő hivatkozással új megrendelőink 20 %-os kedvezményben részesülnek a listaárból.

Keressenek elérhetőségeinken, melyeket weboldalunkon találják meg: expressz-weboldalkeszites.hu

Boldog új esztendőt kívánunk:

expressz-weboldalkeszites.hu

És ezt olvastad már?
Banner