Banner

Villáminterjú Bright Edomwonyival - dvtk.eu

Szerző: objektív | 2023-08-15 17:06:00

"Támadóként a gólszerzés a feladatom"


A DVTK döntetlent játszott a Paks ellen az OTP Bank Liga 3. fordulójában. A találkozót követően a diósgyőri gólszerzőt, Bright Edomwonyit kérdeztük. - írja a dvtk.eu.




A DVTK korán vezetést szerzett a Paks ellen, majd még az első félidőben egyenlített az ellenfél. A második félidőben a DVTK alakított ki több helyzetet, de az eredmény már nem változott.

- Jól kezdtük a mérkőzést, az első 10-15 perc kifejezetten jól sikerült - idézte fel Bright Edomwonyi. - Ám a folytatásban nem koncentráltunk eléggé, ami meglátszott a mérkőzésen. A második félidőre azonban ismét jól jöttünk ki, és újra a saját játékunkat játszottuk. Mindent megtettünk a győzelemért, ám sajnos nem jött össze.

A diósgyőri gólt Bright Edomwonyi szerezte Bitok Stephen beadását követően.

- Mindenekelőtt az a legfontosabb, hogy a DVTK-nak van egy jól felépített taktikája, amiben mindenkinek megvan a szerepe, és keményen dolgozik minden mérkőzésen, hogy elvégezze a munkáját - mondta. - Az én feladatom a gólszerzés, csak a dolgom végeztem. Az edzéseken rengeteget gyakoroltuk a hasonló játékhelyzeteket az elmúlt hetekben, hiszen tudtuk, hogy eredményesek lehetünk belőle. Steve (Bitok Stephen - a szerk.) beadta középre, én pedig befejeltem, szerencsém volt, hogy a Paks ellen kijött a sok gyakorlás.


Olvasd el a teljes cikket >>>


forrás, fotó: dvtk.eu


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2023-08-16 07:43:41 Piros öves, Őstag
Végre van egy jó centerünk
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...