Banner

Végre meccs

Szerző: dfcwolf | 2023-03-19 12:12:00

Senki nem szeret minket, de kit érdekel?


Holnap újra pályára lép majd a csapatunk és talán a foci lesz a lényeg velünk kapcsolatban, nem az elmúlt napokat jellemző Énok-futás.

Mára már mindenki megírta a véleményét erről az esetről, meglovagolva a hullámot, kapva egy kis reflektorfényt mások kárára. Engem már annyira nem érdekel ez az eset, hogy tartom magam az oldalra kiírt és egyik kommentelőnk által beküldött jelmondathoz.

Senki nem szeret minket, de kit érdekel?

Én Diósgyőr szurkoló vagyok és nem akarok senkinek megfelelni ezzel. Ha elfogadnak ilyennek, amilyen vagyok, az jó, ha nem fogadnak el, nekem úgy is teljesen tökéletes. Egy dolgot nagyon nem akarok! Nem akarom a vasárnapi meccsen meglátni Énokot a pályán vagy a kezdőkörben, mert az a legsötétebb oldalamat fogja előhozni. Az a teljes diósgyőri tábor nyílt megalázása lenne és biztos vagyok benne, hogy tuti élete negatív élménye lenne a gyereknek, mert nem csak engem bosszantana fel a helyzet.


Sajnos elveszítettük az MTK elleni meccset és csak pislogok azon, hogy azt írják az ellenfél szurkolói, hogy kitömtek minket. Szerintem az első meccsen a sima 3-0 sokkal inkább volt kitömés, mint ez a 4-2. Egy pontra mennek előttünk és ez egy hangyányi előny. Én biztos vagyok benne, hogy végül mi leszünk az első helyen. Tudom, nem igazán számít, ha mindketten feljutunk, de sokkal inkább akarom ezt, mint eddig. Ahogy elnéztem Szergejt a sajtótájékoztatón, Ő is így van vele. Láttam a tüzet a szemében.

Ezért is gondolom, hogy a Szentlőrinc most bele fog szaladni a késbe. Számomra a legutóbbi meccs sem volt annyira rossz, ahogy sokan leírták a fórumon. Bízom abban, hogy a támadásaink ülni fognak és a védőink összeszedik magukat, mert meggyőződésem, hogy a védelmünk a leggyengébb csapatrész. Nem is értem, hogyan tudnak gólok nélkül lehozni meccseket. Amit legutóbb elkövettek, az burleszkfilmbe való.

Kíváncsi leszek a kezdőre, mert az sajnos bebizonyosodni látszik, hogy Obounet nem lesz új gólvágó. Inkább hajlok arra, hogy egy meccses szerencse volt a két gól, mint tudatos. Persze, ne legyen igazam. Arra is rettentően kíváncsi leszek, ki áll majd a kapuban. Természetesen én Senkót védetném, de nem tudhatjuk, hogyan csapódott le rajta az elmúlt napok gyűlölethulláma. Remélem sehogy!

Szóval nagyon várom a meccset. Végre nem hétfőn este kell menni a stadionba, és talán még az idő is jó lesz. Nyerni kell és visszavenni az első helyet! Minden más csak médiacirkusz.



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
5. Krapulax
2023-03-19 15:59:59 Piros öves, Őstag
Szia Wolf!
Köszönöm, hogy engem idéztél :)
A mtk-s kiskölyköt meg már Lukácsnak szerelni kellett volna a kezdőkörben, kezdőrúgást vett neki apuci, nem one man show-t.
Kis hülye.
4. bt 64
2023-03-19 12:28:17 Citromsárga öves, Tag
Obounet berúgja azokat a helyzeteket, amit Eppel kihagy. Jó lesz ő, mert gyors és tud cselezni, csak fejben kell még fejlődnie és össze kell még szoknia a többiekkel.
2023-03-19 08:11:50 Piros öves, Veterán
Én is Senkót kezdetném.
Obounet pedig jó lesz. Ne írjuk le mint a többi csokit. Ne pécézzük ki.
2. toki*
2023-03-18 21:42:02 Fekete öves, Veterán
Szerintem azért hoztuk le a meccseket kapott gól nélkül, mert Dani volt a kapuban, a 2 belső védő érzi egymást, és a kapust, Bényei hiánya, Cseke vagy Holdampf. Szerintem ezért. Viszont én is Senkóval kezdenék, több okból is, és ebben nincs benne a fiatal szabály!
2023-03-18 18:02:36 Citromsárga öves, Tag
Azért összesítésben még mindig 5:4 ide! :)
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...