Banner

Üdv a klubban, Szergej!

Szerző: dfcwolf | 2023-09-22 11:55:00

Legyen most szomorú a hazaút a debrecenieknek


Unalmas volt a kupameccs, mert annyira látszott a két csapat közötti különbség, hogy nem igazán tartogatott izgalmat az összecsapás. Simán nyertünk sok gólt lőve és készülhetünk a következő vizsgára. Mindenki örül, mert úgy tűnik, hogy végre komolyan vesszük a kupát és rúgjuk a gólokat számolatlanul.

De nem mindenki. Újra jönnek a károgók és már Szergej is közéjük tartozik. Egy ilyen meccs után ki van akadva, és leteremti a játékosokat a félidőben és a meccs után is. Hát milyen diósgyőri ez az ember? Ennek semmi nem jó? KÁ-RO-GÓ!

Vagy mégsem? Lehet, hogy csak a jó eredmény ellenére látja a hibákat és látja azt, hogy miben lehetne fejlődni? Lehet, hogy folyamatosan jobbat akar, mert ő nem elégszik meg a langyos vízzel? Nem elég neki a kettes a felelés után, ötöst akar? Ha ötöst kap, akkor meg majd dicséretet szeretne? Nagyon közel áll hozzám ez a mentalitás és az, hogy ezt nyíltan vállalja. Nem azt olvashatjuk a meccs után, hogy a fiúk mindent megtettek és élvezetes meccset játszottunk, sok sikert az ellenfélnek és várjuk a következő párharcot. Ő azt látja, hogy kaptunk két gólt és azt, hogy néhol nem működött a taktika és többet is rúghattunk volna. Ez visz előre! Ebben a gondolkodásban van benne a győzelem, a fejlődés, és az ilyen ember nem elégszik meg azzal, hogy van csapat és az éppen az első osztályban szerepel. Mindenkit le akar győzni és mindent meg akar nyerni. Szóval, üdv a károgók klubjában Szergej! Kösz, hogy jöttél!

Szombaton a Loki ellen kell majd megmutatnunk, hogy mit is tudunk, és az ellenfelünk edzője nagyon elismerően nyilatkozott a csapatunkról és az első háromba várja a Diósgyőrt. Persze, lehet ez egy udvarias elszólás is, de én inkább hiszek abban, hogy szakmailag elemezte a csapatunkat és így jutott erre a következtetésre. Érdemes megnézni, hogy miket mondott rólunk. Mindenesetre azt szerintem leszögezhetjük, hogy régen vártuk úgy a debreceni csapatot, hogy előre ne adtuk volna oda a három pontot nekik gondolatban. De most én egyet sem adok.



Bízom abban, hogy győzelemmel vonulunk majd le a pályáról, mert számomra a Debrecent legyőzni mindig is fontos volt. Nem felejtem el azokat a meccseket, amikor megsemmisítő vereségeket mértek ránk és annyit rúgtak, amennyit bírtak. Előre elkönyvelték a kilenc pontot és többnyire meg is szerezték. Nem felejtem el a keserű hazautakat sem a cívisvárosból.

Szóval, én így készülök erre a meccsre. Azon kívül, hogy igazi erőpróba lesz a csapatnak, végre szurkolói szemmel is értékelhető jelenlét várható a vendég szektorban. Ráadásul nem lesznek egymásra vadászó csoportok az utcán, hanem olyan hangulat lesz, ami ritka a magyar pályák közelében. Ami talán a régmúlt időket idézi majd, amikor mindkét táborból zengett, hogy Hajrá vidék!

Belegondolni nagyon jó ebbe, de nekem minden gondolat végére odakerül, hogy azért nyerjünk is. Várom a meccset, mert fantasztikus szurkolói élmény lesz és erre biztosan érdemes lesz elhozni olyan ismerősöket, akik nem járnak a stadionba. Előre elmondható, hogy olyan hangulat lesz, amibe bele lehet szeretni. Szóval jöjjön mindenki és hozzon magával valakit!

De azért nyerjünk is…



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 > 

2023-09-23 21:13:21 Piros öves, Őstag
Örkény István: Szakmai önérzet

Engem kemény fából faragtak!
Tudok magamon uralkodni.
Nem látszott rajtam semmi, pedig hosszú évek szorgalmas munkája, tehetségem elismerése, egész jövőm forgott a kockán.
– Állatművész vagyok – mondtam.
– Mit tud? – kérdezte az igazgató.
– Madárhangokat utánzok.
– Sajnos – legyintett –, ez kiment a divatból.
– Hogyhogy? A gerle búgása? A nádiveréb cserregése? A fürj pitypalattyolása? A sirály vijjogása? A pacsirta éneke?
– Passzé – mondta unottan az igazgató.
Ez fájt. De azt hiszem, nem látszott rajtam semmi.
– A viszontlátásra – mondtam udvariasan, és kirepültem a nyitott ablakon.
30. Kezdökör |Válasz erre: 28. perec (lédús)
2023-09-23 14:48:35 Piros öves, Őstag
Látod, közel 3 órája a #26-os hozzászólásom második felében bedobtam egy kavicsot a fórum állóvizébe és csak Te „ugrottál” rá pedig biztos vagyok benne, hogy többen elolvasták és magukban még véleményezték is, de valami miatt mostanában még sincs bennük elég „rezon”, hogy ezt itt kifejtsék/véleményezzék! Ez meg a hozzászólásom első felében ecsetelteket igazolja! Én ezt igazán sajnálom, stílszerűen írhatnám azt is, hogy nagy "KÁR" érte!!!

Na én megemelem a hátsóm és indulok a meccsre!

Hajrá!
29. dudik-attila |Válasz erre: 28. perec (lédús)
2023-09-23 14:31:51 Piros öves, Őstag
Így van, ahogy írod. Attól függetlenül nemcsak Kuzi, mi is győzelmet várunk.
3-2 ide :)
28. perec (lédús) |Válasz erre: 26. Kezdökör
2023-09-23 12:59:22 Piros öves, Őstag
.. ne viccelj már enber... lehet bizonyítani??? Legtöbben úgy voltak itt a rajt előtt, hogy ez első 5 forduló akár kuka is lehet, mert ennek a sok új légiósnak össze kell érnie a maradó régiekkel, ehhez képest 10 pontunk van és felsőházban vagyunk, nem a végén 1-2 ponttal... Szóval már eddig is volt bizonyítás, ma csak egy meccs lesz a sok közül, igaz, ez a Debrecen most elég jónak tűnik.. nehéz meccsre számítok, szoros eredményre... nálam ma ez háromesélyes..
27. betyarok |Válasz erre: 16. perec (lédús)
2023-09-23 12:22:17 Fekete öves, Őstag
Vègül csak kisimultak a dolgok, valòban nem volt túl szerencsès az asszociáciò, de a lènyegben egyetèrtünk, bízunk a Csapatban, hajrá! Az eső kedvez.....
2023-09-23 11:54:46 Piros öves, Őstag
A gond ezzel a „károgozósdival”, hogy sokan a lényeget felejtik el, mégpedig azt, hogy ez egy szurkolói fórum, ahol mindenki leírhatja/leírhatná a véleményét, de mostanra valahogy elfogytunk! Teljesen jól látszik, hogy sokan már inkább nem is fogalmazzák meg a gondolataikat és jó esetben passzív csak mint olvasó résztvevőként vannak jelen mert ha nem azt írják, amit a „nagy többség” elvár vagy gondol egyből megbélyegzik! Látjuk is az eredményét mert egy igazán jónak ígérkező mérkőzés előtt van 25 hozzászólás azt is 12 fórumtárs dobta össze!!!

Én ma győzelmet várok mert eddig egy igazán „komoly” erőpróbánk volt és azt buktuk! Ma lehet bizonyítani, hogy magyar szinten minőségibb csapat ellen is megy a játék és győzelemmel párosul!!
2023-09-23 07:26:36 Fekete öves, Őstag
Nem látok semmi párhuzamot a károgók és Kuznyecov közt. Kuznyecov elmondja a jót IS és a rosszat IS,mindig az előrelépésen,a fejlődésen dolgozik. Az arányok sem ugyanazok.A fórumot telesíróktól ezzel szemben szinte soha nem olvasunk pozitív és főleg nem olvasunk előremutató hozzászólásokat. Előre keseregnek, míg Kuznyecov utólag kiemel olyan dolgokat IS,amiken javítva előre lehet lépni. Pont tőled is érdekes most ezt olvasni,emlékszem tavasszal vagy akár most a felcsút elleni meccs után is nekünk is markáns véleménykülönbségünk volt Kuznyecovot illetve a csapat játékát illetően. Én speciel soha nem károgónak tartottalak téged és a cikkszerzőket,többször inkább türelmetlennek (tavasz és idei szezonnyitó),indokolatlanul kritikusnak (Illésék "kutya se érti" cikkei,átigazolások kritizálása,felcsút meccs után). Vannak a fórumon páran idegesítően negatívak,őket hívnám károgónak,nincsenek sokan de vesztes meccs után hatványozódik a megjelenésük. Sajnos az emberi mivolt,pláne a magyar így működik hogy a negatív könnyebben és erősebben jön elő. Az emlékekkel is így van. Emberek vagyunk,ki ilyen,ki olyan. Kuznyecov egy maximalista, szakmájához kiválóan értő szakember,mi pedig a címerért mindhalálig küzdő,aggódó,féltő szurkolók. Ma győzünk! Így együtt!
2023-09-23 07:24:34 Piros öves, Őstag
A tartalmával egyetértek, nekem is nsgyon bejön Szergej fiatalos, újhullámos lendülete és a direkt, egyenes kommunikációja. Ettől függetlenül a címbeli asszociáció és a felvezetés talán nem lett jól a szöveg lényegi részéhez eltalálva.
2023-09-23 06:45:03 Barna öves, Őstag
"...De azért nyerjünk is…" EZ A LÉNYEG!
Már csak azért is nyerni kéne, mert tegnap--pénteken--fiókcsapatunk a Kassa, sajnos otthon, Kassán 0:3-ra kikapott a Nike ligát vezető Trencsénytől 2 azaz KETTŐ db öngóllal.....
Reméljük, hogy Diósgyőrben nem kell lenyelnünk valamiféle keserű pirulát....
2023-09-22 22:07:40 Fekete öves, Veterán
Most olvastam a lokis csávó nyilatkozatát, hogy dél-amerika felé nyitnak. Pfffúúú. Mit nem adnék ha mi is afelé nyitnánk!

1 2 3 4 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...