Banner

Tiszaújváros - DVTK tartalék 2-0

Szerző: amigeleken.hu | 2023-03-29 21:01:00

NB III., Keleti csoport, 28. forduló


NB III., Keleti csoport, 28. forduló

Termálfürdő FC Tiszaújváros - DVTK tartalék 2-0 (0-0)

Tiszaújváros, 300 néző. Játékvezető: Szabó Péter (Deme Rajmund, Zahorecz Roland).

Termálfürdő FC Tiszaújváros: Herczeg P. - Nagy G., Lehóczki B., Gelsi L., Vitelki B., Tóth S., Géringer L., Varjas L., Nagy D., Boros G., Valkay R. Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Ferencsik B., Ivánka P., Mrva P. - Balázs P., Bencsík D., Radics M. - Fülöp L., Fercsák R., Hetyei Sz. Vezetőedző: Vincze Richárd.

Csere: Fekete V. helyett Y. Leschhynskyi a 46., Bencsík D. helyett Oláh B. a 65., Benkő P. helyett Demeter M. a 68., Géringer L. helyett Tóth B. a 73., Vitelki B. helyett Molnár M. a 79., Nagy D. helyett Páll Zs. a 79., Balázs P. helyett Hetyei Sz. a 82., Boros G. helyett Erős T. a 84. percben.
Sárga lap: Valkay R. a 46., Illés B. a 88. percben.
Gólszerző: Tóth B. (1-0) a 77., Molnár M. (2-0) a 84. percben.


Kulcspillanatok

76. perc: Egy hosszú felívelés Tóth Boriszt találta meg, aki átvette, majd Bánhegyi mellett a hálóba továbbított, 1-0.

83. perc: Bánhegyi egy hazaadásba rosszul ért bele, a labda így Molnár Máté elé kerül, aki az üres kapuba passzolt, 2-0.


Vezetőedzői értékelés

Vitelki Zoltán: - Egy kulturáltan és tetszetősen futballozó ellenfelet sikerült legyőznünk egy roppant nehéz mérkőzésen. Fontos volt, hogy valamilyen szinten frissen tartsuk a játékosokat. Az első félidőben tompák voltunk, nem tudtunk dominálni, labdát tartani. A második játékrész már kiegyenlítettebb volt, és jó ütemben rúgtuk a gólokat. További sok sikert kívánok a Diósgyőrnek!

Vincze Richárd: - Az első félidőt végig irányítottuk, jól játszottunk, benyomtuk a hazaikat, akik nagyon jól védekeztek. Tudtuk, hogy kevés lehetőségünk lesz, ezeket kellene értékesíteni. Volt is két helyzetünk, de sajnos ezekből nem sikerült előnyt szereznünk. A fordulás után kiegyenlítették vált a találkozó. Egy igazi x-es meccs volt a második félidő, de a hazaiak egy szép góllal megszerezték a vezetést. Ezután már csak szaladtunk az eredmény után. Gratulálok Vityáéknak, nagyon sok sikert kívánok nekik!


forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. toki* |Válasz erre: 1. achilleus68
2023-03-31 17:23:19 Fekete öves, Veterán
Igen. Nagyon mennek.
2023-03-30 16:30:36 Piros öves, Őstag
Nagyot megy tavasszal a Tiszaújváros, lehetetlen helyzetből fognak bentmaradni! Gratulálok nekik és sok sikert!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...