Banner

Tippek a 2022-es katari labdarúgó VB-re

Szerző: dfcwolf | 2022-10-19 14:28:00

Hogyan fogadjunk a világbajnokságra

Hogyan fogadjunk a világbajnokságra, avagy tippek a 2022-es katari labdarúgó VB-re
A 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság már a küszöbön áll, ezért összeállítottunk egy gyorstalpalót arról, hogyan lehet fogadni a világbajnokságra. Számos sportoldal foglalkozik a közel-keleti akció minden aspektusával, így például a 2022-es világbajnokság esélyeivel (odds) az egyéni mérkőzésektől az egyenes győztes fogadásokig. A legfrissebb hírekért, tippekért és előrejelzésekért látogass el a https://www.sportfogadas.net/ oldalra, amely a teljes foci-vb során teljeskörű szolgáltatást nyújt a fogadók számára. Vessünk egy pillantást a világbajnokságra való fogadás néhány kulcsfontosságú területére!

Fogadás a világbajnokság mérkőzéseire
Már közzétettük előzeteseinket a csoportkörös mérkőzések nyitófordulójára, amely november 20-án a házigazda Katar – Ecuador mérkőzéssel kezdődik. Anglia az első mérkőzésén Iránnal csap össze, a B csoport másik mérkőzése az USA – Wales meccs lesz, majd a korai találkozók a Brazília – Szerbia mérkőzéssel zárulnak. Egy esélytelenebb csapatot támogatni mindig izgalmas kihívás, ezért most megvizsgáljuk a múltbeli meglepetéseket. Amellett, hogy a győztes/döntetlen/győztes mérkőzés eredményeire fogadnánk, nagyobb hozamot érhetünk el a helyes pontszám előrejelzésével és más piacok keresésével. A félidős/teljes játékidős permutációk, a mindkét csapat gólt szerez fogadások, az első vagy bármikor gólszerzők és a 2,5 alatti vagy feletti gólok száma igen népszerű világbajnoki fogadások lesznek. Napi gyűjtőtippeket is közzéteszünk azok számára, akik a páros, tripla és többszörös fogadásokat részesítik előnyben.

A 2022-es világbajnokság győztes esélyei
Nincs is nagyobb büszkeség annál, mint még a torna kezdete előtt kiválasztani az összesített bajnokot! Nézzük is meg a világbajnoki győztesek esélyesei között szereplő 10 legjobb csapatot. A címvédő Franciaországtól sokan azt várják, hogy megőrizze a trófeát, miközben Brazília egész biztosan arra pályázik, hogy hatra bővítse győzelmi rekordját. Argentína mindig is az egyik legjobban támogatott csapatok közé tartozott, és azok, akik tudni szeretnék, hová megy a legtöbb pénz, megnézhetik a világbajnokság népszerű fogadásait. Kevesen merik leírni a négyszeres bajnok Németországot, míg Spanyolországot, Hollandiát és a 2018-as második helyezett Horvátországot az idei Nemzetek Ligája erőfeszítései biztosan ösztönözni fogják. Ami a vb-esélyeket vezető Angliát illeti, részletesebben is megvizsgáljuk a kilátásaikat a különálló Háromoroszlánosokról szóló előzetesben.
Azok számára, akik inkább az egyéni játékosokat követik, a vb-legjobb góllövő esélyeit mindig érdemes megvizsgálni, és az sem titok, hogy Harry Kane az első visszatérő Aranycipő-győztes babérjaira vágyik. Lionel Messi, Karim Benzema és Cristiano Ronaldo az aranykorúak közé tartoznak ezen a piacon, ám előzetesünkből nem maradhat ki a gyorslábú francia, Kylian Mbappe sem.

Világbajnoki csoportfogadások
Minden csapat első célja a korai kiesés elkerülése, a dicsőséges favoritoktól kezdve a kívülállókig, akik csak a lehető leghosszabb ideig bent szeretnének maradni.Meglepetés tabellaelsők ritkán fordulnak elő, ám aki Costa Ricát támogatta, hogy 2014-ben Uruguay, Olaszország és Anglia előtt végezzen, az szép kis jutalomban részesült. Katar mind a nyolc csoportjára 26/1 pluszos gyűjtőfogadást választottunk.
Németország négy évvel ezelőtti eredményével sokkolta a világot, ezért eltökélt szándéka, hogy ezúttal visszataláljon a helyes útra, miután az előző négy hosszabbításban legalább az elődöntőig jutott. Az online bukmékereknek számos fogadási piaca van minden csoportra, így a fogadóknak lehetőségük van arra, hogy támogassák a csapatokat a győzelemhez, vagy csak a kvalifikációhoz, valamint megnevezzék az első két helyezettet. Még azt is megpróbálhatjuk megjósolni, hogy melyik csoportból kerül majd ki az összesített győztes. Jelenleg Németország és Spanyolország szerepel favoritként az „E” csoportban.

Világbajnoki döntőre fogadás
A sportfogadási irodák már most is kínálnak oddsokat minden csapatra a döntőbe, vagy a legjobb négy közé jutásra, és ez jó biztonsági háló lehet ahelyett, hogy mindent feltennénk a 2022-es világbajnokság győztes esélyeire.
Azok a bátor sportfogadók pedig, akik bíznak képességeikben, hogy képesek megjósolni a kieséses szakaszok alakulását, akár a két döntős megnevezésének piacán is fogadást tehetnek.

És ezt olvastad már?
Banner