Banner

Kuznyecov Szergej: Szeretnénk a maximumot teljesíteni, és nyugodtan továbblépni

Szerző: amigeleken.hu | 2023-09-15 15:39:00

A III. Kerületi TVE elleni találkozó előtt Kuznyecov Szergej vezetőedző a dvtk.eu-n nyilatkozott.


A 3. fordulóban az első- és másodosztályú csapatok is bekapcsolódnak a MOL Magyar Kupa idei sorozatába. A DVTK az NB III.-ban szereplő III. Kerületi TVE ellen játszik vasárnap 15 órától a BVSC Stadionban.

A találkozó előtt Kuznyecov Szergej vezetőedző a dvtk.eu-n nyilatkozott.


A válogatottak programja miatt az előző hétvégén nem rendeztek fordulót az OTP Bank Ligában.

Az első héten elég kemény terhelést kaptak a játékosok, amit felkészülési mérkőzéssel zártunk, ezen a héten pedig a kupamérkőzésre készültünk. Úgy érzem, jól használtuk ki a rendelkezésre álló időt, erre alapozva bízom abban, hogy a III. Kerület ellen az elsőtől az utolsó pillanatig jól játszik majd a csapat.



Az elmúlt időszakban ketten igazoltan hiányoztak Diósgyőrből, Vladislav Klimovich a belarusz A-, Bényei Ágoston pedig a magyar U21-es válogatott programján vett részt.

Minden válogatott meghívó hatalmas büszkeséget jelent, és bízom benne, hogy a jövőben még több érkezik. Persze hiányoztak az edzésekről, amit azonban elnyom az öröm.

Míg múlt szombaton a csapat nagyja a Kazincbarcika ellen játszott , miközben többen a DVTK II csapatában lépett pályára, ahol Jurek Gábor két, Csatári Gergő pedig egy góllal vette ki a részét a REAC elleni sikerből.

Jurek Gábor sok időt hagyott ki, számára fontos, hogy minél több időt töltsön a pályán, hasonlóképpen Csatári Gergő és Csirmaz István is. Artem Odyntsov pedig végigvédte a találkozót, így egyszerre két területen is előre léptünk: megkapták a meccsterhelést, valamint segítettük a második csapat szereplését is.

A bajnoki szünetben az első csapat keretéhez tartozó fiatalokon kívül a DVTK LSA több növendéke - Demeter Milán, Szőke Áron, Kövesi Krisztián - is Kuznyecov Szergej edzéseit látogatta.

Nagyon szoros kapcsolatban állunk az akadémia szakembereivel és különösen a DVTK II edzői stábjával, így amikor lehetőség nyílik, akkor felhozzuk az első csapat edzésére azokat a srácokat, akire felhívják a figyelmünket. Szeretem a saját szememmel is látni, mire képesek a srácok - árulta el.

Vasárnap ismét tétmeccs következik. A DVTK a többi élvonalbeli és másodosztályú csapathoz hasonlóan most csatlakozik a MOL Magyar Kupa mezőnyéhez.

Számunkra minden hivatalos mérkőzés, amin magunkon viseljük a DVTK címerét egyformán fontos, ahol elvárható a csapattól a maximális teljesítmény. Abban rejlik a kupameccsek varázsa, hogy egy mérkőzésre bárki fel tudja szívni magát, és el tud tüntetni akár több osztálynyi különbséget is. Mi nem akarunk kockáztatni, hanem szeretnénk a maximumot teljesíteni, és nyugodtan továbblépni. A MOL Magyar Kupában vezet a legrövidebb út az európai kupaporondra (a 2024/2025-ös idényben a kupagyőztes számára ez az Európa Liga selejtezőjét jelenti - a szerk.), de nem tekintünk ennyire előre, hanem szokásunkhoz híven mérkőzésről mérkőzésre haladunk.


Tovább a dvtk.eu-ra a teljes cikkre >>>>>>>


forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
7. Sir Ferdinand |Válasz erre: 6. dudik-attila
2023-09-17 12:31:09 Lila öves, Tag
Ezen a linken tudod majd nézni:
https://m4sport.hu/elo
Jobb oldalt majd ki kell választani az M4 Sport+-ot mivel majd az adja a meccsünket.
2023-09-17 12:27:48 Piros öves, Őstag
Nem, a teraszunkon akarjuk nézni a meccset :)
A lényeg, hogy valamilyen online legyen.
5. Sickunt |Válasz erre: 4. Geotic
2023-09-17 10:17:45 Barna öves, Tag
Gondolom külföldről nem tudja az m4sport.hu-t nézni de a youtube-os közvetítést igen.
4. Geotic |Válasz erre: 3. dudik-attila
2023-09-17 09:38:19 Piros öves, Őstag
De így az M4sport.hu is adja, szerintem erre gondolt.
3. dudik-attila |Válasz erre: 2. bati1
2023-09-17 08:47:14 Piros öves, Őstag
Köszönöm, de nem ez volt kérdés. Ezt én is tudom.
2023-09-16 19:48:07 Lila öves, Tag
Adja az M4
2023-09-16 19:18:48 Piros öves, Őstag
Nem tudja valaki, hogy online közvetítés lesz-e? Negyed órája bújom a netet, de nem találok semmit.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...