Holdampf Gergő: „Természetesen nem felejtettük el azt a vereséget”

Szerző: objektív | 2023-09-02 09:32:00

Holdampf Gergő az élvonalban is vezéregyéniséggé nőtte ki magát.


A Diósgyőr márciusban 4–2-re kikapott az MTK otthonában, azóta mindkét csapat visszajutott az élvonalba, s szombaton újra találkoznak a fővárosban.Talán nem véletlen a jó teljesítmény, mert egységes a keret – kezdte a Sportál megkeresésére Holdampf Gergő, a Diósgyőr 29 esztendős középpályása.

Tény, hogy rengeteg légiós érkezett a nyáron, de a magyar mag együtt maradt, és amit Kuznyecov Szergej vezetőedző kért, vagyis, hogy játékstílusban és mentalitásban is alkalmazkodjanak az újak, úgy tűnik sikerül betartani. Látható a mérkőzéseinken, hogy nem létezik elveszett labda, próbálunk előretoltan védekezni, letámadni az ellenfelet, és labdaszerzés után a lehető leggyorsabban a kapuja elé érni. Mondhatni, hogy szép támadásokat is vezetünk. A Kisvárda elleni győzelem után valóban az első helyre léptünk előre, de nem volt örömködés az öltözőben, mert a mester nem volt elégedett a második félidőben mutatott teljesítményünkkel.

...

Szombaton MTK Budapest–Diósgyőr bajnokit rendeznek, a két csapat márciusban még az NB II-ben játszott egymással hasonló felállásban, a miskolciak kezdőcsapatában Holdampf Gergő is helyett kapott, de akkor a fővárosi együttes 4–2-re nyert.

Természetesen nem felejtettük el azt a vereséget, szeretnénk is revánsot venni. Bár az első helyen állunk a tabellán, csak akkor lehet esélyünk a győzelemre, ha az MTK ellen is az eddig jól bevált taktikánkra hagyatkozunk.Szurkolóikra ezúttal is számíthatnak a játékosok, mivel a hírek szerint megtelik a vendégszektor, ami nagyjából 680 nézőt jelent, de meglehet, hogy közvetlenül a vendégszektor melletti lelátórészen is miskolci drukkerek ülnek/állnak majd. Egyébiránt a szombati bajnoki valóban jó erőfelmérő lehet a Diósgyőr számára, hol is tart jelenleg a csapat, mivel az élvonalban csaknem kilenc éve, 2014 novemberében nyert (2–0) legutóbb az MTK vendégeként. Az időközben lejátszott hét NB I-es fővárosi bajnokin két döntetlen és öt vereség a mérlege, ráadásul a tíz kapott gól mellett mindössze egyet szerzett.


Olvasd el a teljes cikket >>>


forrás: sportal.blikk.hu, fotó: dvtk.eu


És ezt olvastad már?
Hozzászólások
2. KIKI79
2023-09-03 21:32:18
Minden perc ajándék neki az NB1 ben!!!! Lassú körülményes pontatlan alkalmatlan !!! Óriásit fogunk javulni ha kikerül a kezdőből !!!!
1. Szilas
2023-09-02 21:08:22
Erre megint lehet emlékezni majd.
Mégsem


Üzenet küldése...