Banner

FTC-Telekom - DVTK Jegesmedvék 3-1

Szerző: objektív | 2023-02-22 12:03:00

Negyeddöntő - 3. mérkőzés


Erste Liga negyeddöntő 3. mérkőzés

FTC-Telekom - DVTK Jegesmedvék 3-1 (2-1, 0-0, 1-0)

Budapest, Tüskecsarnok, 1016 néző, játékvezetők: Németh Márton, Haszonits Miklós, Muzsik Ferenc Norbert, Váczi Dávid

FTC-Telekom: Arany (Földes) - Hrabal, Marva, Betteridge, Kestila, Sailio, Karmeniemi, Seregély, Nagy, Sointu, Turbucz, Boros, Mesikammen, Bán, Farkas, Tóth, Kozma, Kucsma, Galántai, Kreisz, Tóth, vezetőedző: Fodor Szabolcs

DVTK Jegesmedvék: Voris (Gratzl) - Kiss R., Vojktó, Galajda, Razumynak, Lövei - Wehrs, Ilvessuo, Berdnikov, Páterka, Kuleshov - Bennett, Szirányi, Mattyasovszky, Miskolczi, Blasko - Shkrabov, Pecsét, Vas, Farkas, Csiki, vezetőedző: Tokaji Viktor


0-1 00:55 Berdnikov (Ilvessuo)
1-1 01:11 Nagy
2-1 12:21 Tóth
3-1 59:02 Tóth


Statisztika

Lövés (13:7, 14:11, 6:8) 33:26
Védések (6:11, 11:14, 8:5) 25:30 / 96.15% : 90.91%
Kiállítás percek (0:2, 4:0, 31:30) 35:32


Értékelés

Fodor Szabolcs: Szoros párharc, és ugye ilyenkor szoktuk említeni a speciális játékegységek jelentőségét. A végén az emberhátrány, amit ki tudtunk védekezni, és az, hogy az egész meccsen nem kaptunk gólt emberhátrányban, az nagyon nagy plusz volt, és akár mondhatjuk azt is, ha szeretnénk, hogy ez eldöntötte a mérkőzést. De azt gondolom, hogy önmagában ez azért kevés lett volna, nagyon sokat adott hozzá az, hogy nagyon jól küzdöttünk, és tényleg minden egyes játékos betartotta az utasításokat. A maximumot kell nyújtani minden egyes playoff-meccsen, ha szeretnénk nyerni. Beszéltünk már róla, hogy a DVTK rendkívül jó csapat, csak akkor van esélyünk nyerni ellenük, ha mindenki száz százalékot ad, és ez ma is látszódott, egy ilyen szoros meccsen. Szóval továbbra is ezt kell csinálnunk, és holnap is száz százalékot kell kirakni a jégre, aztán meglátjuk, hogy az mire lesz elég.

Tokaji Viktor: Szoros mérkőzés volt minden tekintetben, és valahogy ma nekünk a góllövés egynél beragadt, és nem tudtunk továbblépni. Korán megszereztük a vezető találatot, de a game managementünk nem volt ideális, mint ahogy az előző meccsen sem, sőt, a rá következő cserében meg is kaptuk az egyenlítő gólt. Ebben mindenképp javulnunk kell. Ettől függetlenül, még egyszer mondom, férfias, kemény játék volt. Nyilván ez hozza magával az érzelmeket, pláne, amikor ilyen szoros csatáról van szó, és ha valamilyen döntő faktort kellene mondanom, akkor nyilván ez az ötperces nekünk előnyünk lenne. Az az előny kihasználatlanul maradt, a Ferencváros óriási akarattal, hévvel ki tudta védekezni, és tulajdonképpen ez volt az, ami azt gondolom, hogy eldöntötte a mérkőzést, hogy ott nem tudtunk közelebb jönni, vagy feljebb jönni. Ebben a történetben még akár az is benne lehetett volna a pakliban, hogy ott nem egy, hanem akár két gólt lőjünk, és megfordítsuk a mérkőzést, de valahogy ma a speciális egységünk nem tudott olyan precíz lenni, mint ami eddig jellemző volt ránk.


forrás: dvtk.eu


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2023-02-23 11:32:29 Piros öves, Őstag
Összességében a gond az, hogy a pályaelőnyt buktuk! Remélem az önbizi nem száll el ...
2. repohár
2023-02-22 21:17:40 Piros öves, Őstag
Jajj de bírom ezt az átigazolási rovattá változott meccs utáni kiértékelőt, nehogy már 12 pontos előnynèl azon kelljen gondolkodjál, kit kellene leigazolni, meg ki lesz jó az nb1-re. Van egy a saját mezőnyéből toronymagasan felfelé kilógó csapatunk, ami a jelek szerint teljesen jól lett összeállítva. Lehet látni az erősségei mellett azokat a pontokat is amelyek önmagunkhoz viszonyítva relatíve gyengébbek, de nehogy már rögtön repkedjenek a nevek mert az utóbbi egynéhány meccsen nem találtunk be legelőlről, azt túlzásnak tartom. Nem vagyok vak, látom én is hogy a középcsatár poszt nem ügy ül, mint ahogy azt mi szurkolók elvárnánk, de ezzel együtt vagyunk olyanok, amilyenek. Ha megkérded Kuznyecovot, lehet azt mondaná pontosan ezt várja el egy éktől mint amit mutat Eppel vagy Könyves.
1. nokedli
2023-02-22 20:58:37 Fehér öves, Lelkes újonc
Sajnos cumi.2-1oda,de van még négy meccs.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...