Banner

Eger polgármestere kijelentette: befejeztük a Diósgyőrrel!

Szerző: amigeleken.hu | 2021-09-04 22:52:00

Sajtófigyelő - heol.hu


A heol.hu-n bukkantunk a hírre, hogy Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere a következőképpen fogalmazott a DVTK-val való együttműködésről: "Két éven át türelmes voltam, de az elmúlt hetek, hónapok eseményei végleges döntéssé érlelték bennem a dilemmát. Idővel be fogja látni mindenki, hogy Eger nem szorul ígérgető, de ígéreteit be nem tartó mentorra!"

A polgármester az Eger SE Szurkolói Oldal (atw.hu)-on tette közzé közleményét.

Azok után, hogy tegnap az Eger SE operatív vezetője, Harmati Péter elköszönt a klub NB III-as csapatától, ma reggel a megyeszékhely polgármestere, Mirkóczki Ádám az egri drukkerekhez fordult.

Az előzményekről korábbi cikkeinkből tájékozódhattok:

Egerben (is) betelt a pohár - Amíg Élek Én (amigeleken.hu)

Eger polgármestere Sántha Gergelynek: "Szégyelljétek magatokat!" - Amíg Élek Én (amigeleken.hu)


Kedves Egri Szurkolótársaim!

Megint nem attól hangos a közvélemény hogy milyen eredményes az Eger, hanem attól, hogy milyen gondok, problémák húzódnak a háttérben. Szeretnék röviden a céljaimról néhány gondolatot megosztani.

Elérkezett a drasztikus lépések ideje! Két éven át türelmes voltam, két éven át le tudtak arról beszélni, hogy meglépjem azt, amit szívem szerint a polgármesterségem első napján, ha úgy tetszik “nulla-nullánál” megléptem volna. Hittem, bíztam, vártam. Kár volt az elvesztegetett időért. Jó magam, az egri sport- és különösen az egri foci elkötelezett híve vagyok, talán ezt nem kell bizonygatnom. Éppen ezért az elmúlt hetek, hónapok eseményei végleges döntéssé érlelték bennem azt a dilemmát, hogy miként tovább.

Nincs többé Eger SE és DVTK.

Nincs többé “egri alattvalók” és “diósgyőri nagyurak”. Elég volt!

Vagyunk annyira tehetségesek mi is, hogy ne mások mondják meg, mi a jó nekünk. Egriként nem tűrhetjük tovább, hogy a Egerhez semmi közük emberek diktáljanak nekünk!

Lehetett volna ez egy jó együttműködés, lehetett volna ez egy “win-win” helyzet, de nem lett. Nem lett, mert a DVTK vezetésének két év alatt sem sikerült megértenie azt, amit a kezdetektől mondtam: nem vagyunk és nem is leszünk egymás riválisai! Mások a céljaink, mások a realitásaink. Nem bonyolult ez és viszonylag könnyen belátható, de a diósgyőri vezetésnek ezt nem sikerült… sajnálom. Őszintén sajnálom.

Ellenben egri szurkolóként, pláne polgármesterként kinek is tartoznék felelősséggel, ha nem az egrieknek és a 110 éves múlttal rendelkező egri focinak!? Megteszem hát, amit meg kell tennem:

befejeztük a Diósgyőrrel!

Szívből kívánok nekik sok sikert, eredményes bajnokságot, büszke szurkolóiknak egy jó csapatot, de Eger rovására Egerben nem nyerészkedhetnek tovább! Azt szeretném és azt akarom, azért dolgozom, hogy Egerben az egriek döntsenek! A fociban is. S ha az az ára a középtávú előrelépésünknek, hogy most vissza kell lépnünk kettőt, akkor ezt fogjuk tenni!

Nekem Eger az első!

Az egri gyerekek, az egri edzők, az egri játékosok! Lehet hogy nem fogja mindenki támogatni és megérteni. Nem baj. Idővel be fogja látni mindenki, hogy Eger nem szorul ígérgető, de ígéreteit be nem tartó mentorra!

A gyerekek edzéséről, játékáról, edzőkről, stábtagokról a jövőben is gondoskodunk. A csapatunk remélem mellénk áll és róluk is gondoskodni tudunk!

Csakazértis hajrá Eger! Csak az Eger!

A részletekről később… Tisztelettel: Mirkóczki Ádám Egri szurkoló, Eger MJV polgármestere


forrás: heol.hu, egrifc.atw.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

17. perecesi-diosgyor-szurkolo* |Válasz erre: 15. vebgy
2021-09-07 18:02:21 Fekete öves, Veterán
Piros betus unnep lenne am. :)
16. vebgy* |Válasz erre: 6. dvtk-3534
2021-09-07 16:07:37 Fekete öves, Veterán
Ott a pont !
15. vebgy*
2021-09-07 16:04:43 Fekete öves, Veterán
Bár mi is kijelenthetnénk, hogy ezzel a menedzsmenttel befejeztük... :D
14. sadab1* |Válasz erre: 13. hinds
2021-09-07 12:10:38 Fekete öves, Veterán
És lám hol tartunk...
13. hinds |Válasz erre: 11. sadab1
2021-09-06 12:56:32 Fehér öves, Lelkes újonc
Az utánpótlásba nem kevés gyerek jött Egerből, sőt edző/játékosmegfigyelő is.
12. Zole61 |Válasz erre: 6. dvtk-3534
2021-09-06 12:30:48 Piros öves, Őstag
Ez szerintem is jó ötlet lenne. Már csak azért is , mert az innen elküldött a DVTK- val szerződésben lévő emberek nyílván nem beszélhetnek, erre azért odafigyeltek a szerződésekben biztos hogy van titoktartási záradék..
11. sadab1* |Válasz erre: 3. pe-pe
2021-09-05 20:57:16 Fekete öves, Veterán
Az, hogy ezek a szerencsétlenek még onnan se bírtak idehozni valami tehetséget!
2021-09-05 17:27:18 Piros öves, Fanatikus tag
Az egyéni gyarapodás érdekében kreált hamis klub filozófia,dilettáns,hiteltelen emberek főszereplésével,ahol az eredményesség mint olyan,sokadlagos.
2021-09-05 17:26:20 Piros öves, Fanatikus tag
Az egyéni gyarapodás érdekében kreált hamis klub filozófia,dilettáns,hiteltelen emberek főszereplésével,ahol az eredményesség mint olyan,sokadlagos.
8. dvtk-3534* |Válasz erre: 7. NY. B. T.
2021-09-05 16:30:56 Fekete öves, Veterán
Kapával és kaszával...
Ahogy a nagyurakat az alattvalók tették a történelemben.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...