"Az elsőtől az utolsó pillanatig koncentrálni kell"

Szerző: objektív | 2023-09-01 17:18:00

A találkozó előtt Kuznyecov Szergej nyilatkozott


A DVTK szombat délután negyed négytől játszik az MTK vendégeként az OTP Bank Liga 6. fordulójában. A találkozó előtt Kuznyecov Szergej vezetőedzővel beszélgettünk. - írja a dvtk.eu



Az MTK döcögősen kezdte a bajnokságot két döntetlennel és egy vereséggel, a legutóbbi két találkozót viszont megnyerte.

- Az MTK keretében sok jó minőségű játékos található, ahol a rutinos és tehetséges fiatal labdarúgók jó elegyet alkotnak - mutatta be az ellenfelet. - Nyártól három belső védővel, védekezésben 5-2-3-es felállásban játszanak, ahol a három támadó nemigen zár vissza, helyette frissen várják, hogy labdát kapjanak, és gyors kontrát vezessenek. Az elsőtől az utolsó pillanatig koncentrálni kell, hogy elkerüljük a könnyelmű hibákat, és ne veszítsünk könnyen labdát, mert azt megbünteti az ellenfél. Ezen kívül továbbra is ragaszkodunk a saját játékunkhoz, ha mindenki a legjobb formáját hozza, akkor győzni fogunk. Nem számítok könnyű mérkőzésre az biztos, de bízom benne, hogy meg tudjuk örvendeztetni a minket ezúttal is elkísérő rengeteg szurkolót.

Nem véletlenül említette Kuznyecov Szergej a szurkolókat, akik közel egy héttel a találkozó előtt minden vendégjegyet felvásároltak, majd a pótlólagosan küldött 167 belépő is elfogyott egy óra alatt.

- A szurkolóink a 12. játékos, minél többen vannak, minél hangosabban szurkolnak, annál nagyobb erőt adnak a labdarúgóknak. Minden mérkőzésen akadnak nehéz pillanatok, ám a drukkerek segítségével hamarabb át tudunk lendülni a holtponton. Reméljük, hogy közösen szép győzelmet aratunk! - fogalmazott a diósgyőri vezetőedző.

A 6. fordulót követően szünet következik a bajnokságban a válogatott mérkőzései, majd a MOL Magyar Kupa miatt.

- Minden mérkőzés nagyon fontos számunkra, az MTK ellen is szeretnénk nyerni - közölte Kuznyecov Szergej. - Ehhez csak hozzátesz, hogy a meccs után bajnoki szünet következik. Újabb három ponttal továbbra is a tabella elején tudnánk maradni, ami garantálná jó hangulatot a játékosoknak és a szurkolóknak is.


Olvasd el a teljes cikket >>>


forrás, fotó: dvtk.eu


És ezt olvastad már?
Hozzászólások
1. kétess
2023-09-01 21:47:27
Én bizva a DVTK csapatunkba. 4:2-re tippelek a javunkra majd):
Mégsem


Üzenet küldése...