Banner

A DVTK vezetése nem hajlandó elfogadni az idei szezonra tervezett büféárakat

Szerző: amigeleken.hu | 2022-08-05 20:43:00

Zajlanak a tárgyalások a büfé árairól.


A DVTK vezetése ismét tárgyal a stadion büféit üzemeltető Szervián Kft. vezetésével a büfék áraival kapcsolatban. Bár a klubvezetés a jegyek és bérletek árát a tavalyi évhez hasonlóan változatlanul alacsonyan tartotta, az élet minden területén észlelhető drágulás és a növekvő infláció miatt a büfék áraiban maximum 20%-os áremelést tart elfogadhatónak, ennél többet nem tud elfogadni, a Szervián Kft. javaslata ellenére sem.


Mint ismert, a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Irodával és a klubvezetéssel egyeztetve a Szervián Kft. már idén februárban is emelte az árait, akkor azonban a DVTK megállapodásra jutott az üzemeltetővel.


A Szervián Kft. múlt héten tájékoztatta hivatalosan a klubvezetést az idei szezonra tervezett árakról, amelyet a DVTK vezetése nem hajlandó elfogadni, ezért a felek újból tárgyalóasztalhoz ülnek.



A tárgyalások eredményéről azonnal tájékoztatjuk szurkolóinkat!


forrás: dvtk.eu


Mutasd a teljes cikket
És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 > 

39. sadab1*
2022-08-08 22:26:10 Fekete öves, Veterán
Értem én! Írj megoldást, de olyat amit a lakosság többsége megszavaz! De, van kisebbik rossz, az van most és egyelőre marad is, megoldás és megfelelő alternatíva híjján!
FTC agyon van stafirungozva, valamit villanthat annyi zséből, a ződ ultrák meg tapsikálnak a 8 fekának, bravó. Nem kis meghasonulás, most huhogjanak. A bajnokságot 30 pont előnnyel és 3-0kal kéne nyernie ekkora költségvetési előnnyel, ehelyett bénázik egy balfék edzővel.
Válogatott? Alig hazai nevelés, tele honosítottal, mellesleg Vanuatu is megtanult már védekezni. Rossi ennyit tud ebből kihozni, ez oké, de a magyar foci identitása sehol, mert szét lett baszva kb. 40 éve.
38. wexeye |Válasz erre: 33. sadab1
2022-08-08 20:09:18 Piros öves, Őstag
Nem értesz. Hol írtam bármit a másik oldal mellett?. Nincs olyan hogy kisebbik rossz. Ezt az álnemzeti tolvaj bandát ugyanúgy nem lett volna szabad hatalomhoz jutni,mint a szivárványos idegenlelkű kommunistákat. Ugyanúgy tesznek minket tönkre. Én ezzel, hogy akkor foci se lenne,nem értek egyet. 2010 előtt is volt. Viktor után is lesz. Csak most kurva sok pénzből szar a Diósgyőr,régen meg pénz híján nem volt jobb. Ez a Diósgyőr identitását vesztette és ez nem az én és nem "a másik oldal " sara. Kinyírták a szenvedélyt,száműzték a lelátói hangulatot ( a fradi fizetett statisztáit nem nézve),terrorizálják a szurkolókat,vénaszkenner meg a faszom. A stadionok pangnak az ürességtől,a meccsek is sokkal szarabbak,mint 15-25 éve. Csak a fradi kupaszereplése és hogy a válogatott kijut az ebkre ,igazolni látszik a koncepciót
37. perec (lédús) |Válasz erre: 34. Spirálfüzet (kockás)
2022-08-08 19:59:37 Piros öves, Őstag
felnőni parizeres Peti bohóchoz , az év vicce :))))) Te ma tréfarépát ettél???? :))
36. scs001 |Válasz erre: 29. Spirálfüzet (kockás)
2022-08-08 19:53:53 Piros öves, Őstag
Úristen! Jakab???????? Bakker gyerekek….. Akkor tudnátok meg! Szerencse, hogy már sohasem tudjuk meg, hogy mi lenne most velünk a szerencsétlen, száz felé húzó, alkalmatlan, egymást is megevő ellenzékkel. A fülkében kell véleményt mondani, ami megtörtént április 3-án, soha nem látott, egyértelmű eredménnyel! Sadabhoz csatlakozva: a kisebbik rosszra szavaztam. Lehet újra 4 évig sírni a neten, gyerekek, meg osztani az eszet!
35. sadab1* |Válasz erre: 29. Spirálfüzet (kockás)
2022-08-08 19:45:40 Fekete öves, Veterán
Amit zsebre tesznek azért az aprópénz a büdzséhez képest, de persze nem szép dolog, megjegyzem "csak éhesebbek jönnek mindig"! Az orosz gázt /más azt írja/ nem olcsón vesszük, de legalább van, mert csövön jön.
Migri témában ott tévedsz, h addig nem jön ide míg észak tele nem lesz illetve a német gazdaság be nem dől a sok herétől és az visz Minket is. Ugyanis csőstül jönnek és mind bejön az állítottakkal ellentétben csakhogy tovább is megy... még. Csak szűrni lehet őket, mert amúgy egyszerre jönne be többezer, aztán az osztrák zárna és Hegyeshalomnál lenne lődözés, nem Szabadkán.
A magyarokat is legmigrizik tévesen. Nem egyenértékű egy keresztény, dolgozni akaró, nyelvet tanulni akaró, higiéniés sorolhatnám magyarral pl. egy arab, egy fekete /általában papírok nélkül/ és akkor persze már náci vagyok.
Az ukránokra pedig sokszor szólni kell, h ne szarj a kertbe v a főutcára, de azért ortodox, meg talán dolgozni fog, akar.
Persze építik a Molt Tiszaújban, de nincs magyar, aki csinálná, de ezek ellenőrzötten vannak itt, dolgoznak!
Ispán, stb: gumicsont. Tönkreteszik az országot? Képtelen volna rá, a német multik ugyanis itt vannak, ha tönkremegy, az globális ok.
Sokban egyetértünk, mindezeket vágom, értem, de sztem a kisebbik rossz van hatalmon, a másik rész hamarabbi összeomlásba vinné az országot, ami egyébként sajnos elkerülhetetlen idővel, h hatalomra jutnak /aztán szétesnek, összevesznek, összezuhan az ország és vezetés nélkül marad/, most csak időt nyerünk. Ez elég pesszimista, de sztem ez lesz.
34. Spirálfüzet (kockás) |Válasz erre: 32. perec (lédús)
2022-08-08 19:31:28 Piros öves, Veterán
Sajnos hozzá fel kell nőni, 2 kiló krumpli szavazó úgyse érti. Hogy is értené...
33. sadab1* |Válasz erre: 31. wexeye
2022-08-08 19:30:58 Fekete öves, Veterán
Igen, meg van vezetve mindenkor. Ez a gáz drágábban vesszük, mint mondta Putyin azért nem releváns, mert muszáj venni szinte bármennyiért, de az elég tuti, h az agyatlan ellenzék elzárta volna és akkor nézünk, h miért is fizessünk, amikor semmi nem jön. Megjegyzem az idei tél egy kérdés, de mi lesz utána? A tankerrel hozott az életben nem pótolja csövön érkezőt! Persze, h látszat az ársapka, de az egyszeri ember azt tudja lemérni legegyszerűbben, megjegyzem én is. A többit mit tudom én hol szedik be, mert beszedik.
Én nem csipázom ezt az oldalt se, huszonéve nem szavazok egyikre sem, de sztem ami most van, az a kisebbik rossz. Viszont az Unió esztelen, a középkorba lövi magát USA nyomására és ezen Mi is rajta veszünk, ha viszont a másik oldal nyert volna, még hamarabb megyünk a szakadék felé, mert azok agyatlanul az Unió által mondottakat követik és vezették volna be. A másik, h akik most hatalmon vannak, azok támogatói nem így tüntikéznének és az anarchia még gyorsabbá tenné a lejtmenetet.
Igen ennyit tettek, azt azért hozzá teszem, h a magyarok még mindig bedugítják az M7est a Balaton felé és az őszi szállások is fullosak, mert az egyszer élünk hülye elvén működünk.
Továbbá a franciák is üzemeltetnek szélerőműveket, de mégis több atomerőmű működik, míg a németek a szénbányák megnyitásán gondolkodnak, pedig előrébb járnak mint Mi pár évtizeddel.
Én e téren pesszimista vagyok azaz ez mindenre kihat /nekem nincs kölyköm, "vígan" írhatom, h most kell élni/, de a ló túlsó felére áteső liberális gondolkodással saját magát nyírja ki Európa, ezzel együtt Minket is. És ha az ellenzék ezt ide behozza, akkor hamarabb lesz kaput.
Egyetértek a DVTKról írtakkal, de fletóékkal a foci is behalna, vikcsa szeretné, h jó foci legyen, a baj, h dilettánsok vannak a szakmában és itt is, na meg pénzlehúzók.
Mindezek ellenére azt mondom ez a kisebbik rossz, önző vagyok ezen szempontból, mert olyan helyen is melózok ahol a szakmából látom, h ez a szakadék aljába vezet, mert már benne vagyunk, de a másik oldal mindezt felgyorsítaná.
Sztem az pedig hiú ábránd, h majd visszatérünk a háború előtti boldog időkbe, mert soha többé nem lesz olyan!
32. perec (lédús) |Válasz erre: 29. Spirálfüzet (kockás)
2022-08-08 19:28:41 Piros öves, Őstag
"Jakab lett volna a megoldás."

Hahaha meg a mamuszos titkárnő mi? :)) , na ezek aztán megoldották volna a mindent is, az tuti, bammegh :))) a saját előválasztásukon is elbukott, a sajátjai se kértek belőle, oszt ápr.3-án aztán a nép is megmondta hol a helye, és azóta már a pártja se kér belőle.... Jakab bammeg, az év vicce Petibohóc. :)))
31. wexeye |Válasz erre: 28. sadab1
2022-08-08 18:59:01 Piros öves, Őstag
Eszem ágában sincs meggyőzni,sőt. Ettől még az ország lakossága meg van vezetve. Át van verve,ki van használva. 1945 óta írtják az önálló gondolkodást,90 után sem lett jobb. Mindemellett a magyar önző, de kényelmes fajta. Kell neki mindig valaki,aki dönt és cselekszik helyette,kell egy Atyuska. Azért nem látja jól a lakosság nagy része,mert nem ismeri a valóságot, nem láthatja. Itt van ez a rezsi téma,amit kezdőkör kolléga leírt. Amíg olcsóbb volt a gáz mindenhol,mint itthon,addig tartott a rezsicsökkentés. Most hogy drágább, vége. Az ársapka is látszat csak,mert így a 27%os áfán nem rúgózik a nép. És mindenen beszedik. Ha betörnek hozzád,megvernek,elviszik a tv-t,amit végül visszakapsz, örülsz a tv-nek? Nem kéne,mert mégiscsak betörtek és megvertek, de hálás leszel hogy visszaadták a tvt. Ilyen a magyar néplélek. Magyarország különutas. Vagy Viktor a világ legnagyobb politikai géniusza vagy meg fogjuk szívni nagyon. Én azt gondolom,hogy nem zseni és amit csinálnak gazdaságpolitika címén az katasztrófa. Itt senki nem azt mondja hogy MZP vagy Feri jobb lett volna. Hanem azt hogy ez kurva gáz. A másikról meg legalábbis nem tudjuk,de maradjunk annyiban hogy Gordon annak idején jól lemenedzselt egy válságot, aminek a gyümölcsét narancsként aratták,erre ő is riogatásként jött szembe a plakátokon. De mondok mást. 1990 óta 32 év alatt lett volna idő nemzetgazdaságot ,társadalmat építeni. Ebből a 32ből 16 jutott nekik. Ezt építették. Ez egy finggal teli légvár, egy zuhanó léghajó. 32 év alatt el lehetett volna érni,hogy a focicsapatokat hozzáértők, az egészségügyet ne katona,hanem orvos,az ügyeszséget a legtisztább kezű vezesse és így tovább ,hogy a tudás számítson,ne a lojalitás. Sosem lenne késő elkezdeni,ha lenne rá igény. De nincs,ezt tudom. Ezért sem akarlak meggyőzni,ahogy senkit sem. De a Diósgyőr is katasztrófa ugyanezek miatt. Magyar nem sportvezető,Sántha nem elnök,Benczés nem szakmai igazgató, Vukmir nem edző. Bábok,a rendszer haszonélvezői. És én inkább nézném Molnárt,mint Ebből a csapatból bárkit...
30. adamme
2022-08-08 18:57:22 Barna öves, Tag
Hajrá, Diósgyőr! Bocs az offért!

1 2 3 4 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...