Banner

DVTK tartalék - Vasas II 2-1

Szerző: amigeleken.hu | 2022-10-31 19:12:00

NB III., Keleti csoport, 15. forduló


NB III., Keleti csoport, 15. forduló

DVTK tartalék - Vasas II 2-1 (2-0)

DVTK Edzőközpont, 200 néző. Játékvezető: Szabó Péter (Kovács Zoltán, Vilmányi Simon).

DVTK tartalék: Sándor K. - Oláh B., Ivánka P., Mrva P., Balázs P. - Bencsík D., Radics M., Kotula M. - Balázsi L., Illés B., Vajda B. Vezetőedző: Vincze Richárd.

Vasas II.: Bánfalvi G. - Hosszú Z., Kleisz M., Enyedi P., Farkas B., Rab B., Farkas J., Kapornai Á., Szalai J., Pócs B., Huszár K. Vezetőedző: Harmati Tamás.

Csere: Szalai J. helyett Szendeff B. a 46., Balázsi L. helyett Kövesi K. a 63., Huszár K. helyett Őri Á. a 76., Bencsík D. helyett Hetyei Sz. 80., Vajda B. helyett Vincze D. a 80., Illés B. helyett Silimon L. a 88., Farkas J. helyett Nemes M. a 88. percben.

Sárga lap: Bencsík D. a 12., Kleisz M. a 32., Rab B. a 81., Ivánka P. a 84., Enyedi P. a 90+1. percben.

Gólszerző: Balázsi (1-0) a 29., Vajda (2-0, tizenegyesből) a 33., Rab B. (2-1) a 75. percben.


Kulcspillanatok

29. perc: Egy gazdátlan, betobás felé guruló labdát az oldalvonal előtt megmentettek a vendégek, majd haza adták. Bánfalvi kirúgásába azonban Balázsi belekapott, a labda pedig a bal alsó sarokba kötött ki, 1-0.

32. perc: - Egy rövid felszabadítást Bencsík rúgott vissza, de a félmagas kísérletbe Kleisz Márk kézzel belekapott. A Vasas védője sárga lapot kapott, a DVTK tartalék pedig tizenegyest. A büntetőt Vajda Botond magabiztosan a léc alá helyezte, 2-0.

74. perc: Hosszú jobb oldali lapos beadását Rab kapásból, 8 méterről a jobb kapufát érintve lőtte a hálóba, 2-1.


Vezetőedzői értékelés

Vincze Richárd: - Az első félidőben magas szintű futballt láthattak a kilátogató szurkolók. A játék több elemében is nagyszerű teljesítményt nyújtottunk. Rúgtunk két gólt, de az első félidő hajrájában egy kicsit belealudtunk a meccsbe. A fordulás után nagyjából tíz percig helyreállt a rend, de a Vasas a szerkezetváltásval hatékonyabbá vált. Rúgtak egy gólt, de nagyon nagy szenvedéllyel védekeztünk, ennek köszönhetően meg tudtuk őrizni az előnyünket. Összességében azonban úgy gondolom, hogy rászolgáltunk a három pontra.

Harmati Tamás: - Gratulálok a hazai csapat győzelméhez, különösen az első félidőben mutatott játékához. Sajnos a kétgólos diósgyőri vezetésben mi is erősen benne voltunk. A félidőben sikerült rendezni a sorokat, váltottunk, ami meghozta az eredményét. Szépítettünk is, így a végén egy izgalmas meccs kerekedett belőle.


A 15. forduló eredményei:


A tabella állása:


forrás: dvtk.eu, MLSZ AdatbankÉs ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2022-11-01 12:21:09 Piros öves, Őstag
Alakul ez. Gratulálok.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...