Banner

DVTK tartalék - Füzesgyarmat 3-0

Szerző: amigeleken.hu | 2022-10-17 15:14:00

NB III., Keleti csoport, 13. forduló


NB III., Keleti csoport, 13. forduló

DVTK tartalék - Füzesgyarmati SK 3-0 (2-0)

DVTK Edzőközpont, 150 néző. Játékvezető: Sándor Csaba, Piskóczi Viktor, Sztányi Tibor.

DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Hegedűs J., Ivánka P., Mrva P. - Kotula M., Balázsi L., Szűcs K., Illés B., Vincze D. - Hetyei Sz. Vezetőedző: Vincze Richárd.

Füzesgyarmati SK: F. Calin - N. Vasilijevic, Kis Sz., C. Cigan, G. Popescu, C. Urbanowski, S. Oltean, Bódis I., Kiss G., A. Sebastian, Pataki Z. Vezetőedző: Szabados Tamás.

Csere: Balázsi L. helyett Molnár R. az 58., C. Cigan helyett Bartók I. a 63., G. Popescu helyett Orovecz Á. a 63., Kiss G. helyett Virág T. a 63., A. Sebastian helyett Szabó B. a 63., Vincze D. helyett Bencsík D. a 65., Kis Sz. helyett Szilágyi J. a 82., Ivánka P. helyett Kundrák G. a 83., Illés B. helyett Fülöp L. a 83. percben.

Sárga lap: G. Popescu a 30., Pataki Z. a 67. percben.

Gólszerző: Balázsi L. (1-0) a 4., Hetyei Sz. (2-0) a 15., Molnár R. (3-0) a 74. percben.


Kulcspillanatok

4. perc: Illés Bálint jobbról ívelt a kapu elé, a hosszú oldalon Vincze Dániel vissza fejelte, a középen érkező Balázsi Levente pedig fél fordulatból a kapu közepébe lőtt, 1-0.

15. perc: Hegedűs János pontos labdájával Szűcs Kornél indult meg, magára húzott három embert, a lövését viszont a tizenhatoson belül blokkolták. A kipattanróra Hetyei Szilveszter érkezett, aki kapásból a jobb alsó sarokba lőtt, 2-0.

74. perc: Bencsik balról érkező pontos keresztlabdája a jobb szélen tisztán érkező Molnár Rolandot találta meg, aki felnézett, majd laposan kapu jobb sarkába helyezett, 3-0.


Vezetőedzői értékelés

Vincze Richárd: - Jól kezdtük a meccset, gyorsan vezetést szereztünk, majd növelni is tudtuk az előnyünket. Ugyanakkor, ha egy kicsit bátrabbak vagyunk a befejező zónában, akkor még nagyobb előnyre tehettünk volna szert. Ebben az időszakban már hasonlított a játékunk arra modern futballra, amit szeretnénk játszani. Az első félidő második felében mélyebben védekeztünk, ezért az ellenfél átvette a játék irányítását, amiből sok beadást, felívelést hajtottak végre. Ezeket a szituációkat egy-két esetet kivéve azonban védőink nagyon jól oldották meg. A fordulás után már olyan helyeken védekeztünk, ahol korábban is szerettünk volna, ennek köszönhetően folyamatosan nálunk volt a labda. Szép labdakihozatalok, jó átmenetek jellemezték a futballunkat. Szép dolgokat is csináltunk. Gratulálok a srácoknak, igazán férfi munkát végeztek.

Szabados Tamás: - Az ad hoc jellegű védelmünk csődöt mondott, a helyzetkihasználásunk zéró! Így a végeredmény nem lehetett kérdéses.


A forduló eredményei:


A tabella állása:


forrás: dvtk.eu. MLSZ Adatbank



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. orgaol8
2022-10-24 16:22:21 Fehér öves, Lelkes újonc
Korbélyról lehet tudni valamit?
Azért az nem rossz hogy az Oláh B., Hegedűs J., Ivánka P., Mrva P. - Kotula M., Balázsi L., Szűcs K., Illés B. hátsó sor, és középpálya nem néz ki olyan rosszul (NB2-kieső csapatban nem lenne rossz.) Ha fiatalok kellenek (hege nem az) akkor ők tökéletesek lesznek. Csak a felnőtt csapat edzésére kéne őket felvinni, és beépítgetni a csapatba.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...