Banner

DVTK II - REAC 4-1

Szerző: amigeleken.hu | 2023-09-09 18:29:00

NB III., Észak-Keleti csoport, 7. forduló


NB III., Észak-Keleti csoport, 7. forduló

DVTK II - REAC 4-1 (2-1)

DVTK Edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Sándor Csaba (Vilmányi Simon, dr. Gavalla-Kulcsár Judit).

DVTK II: A. Odyntsov - Paksai R., Bacsa B., Demeter M. - Csirmaz I., Csatári G., Szamosi Á., Kövesi K., Lajcsik V. - Jurek G., Vincze D. Vezetőedző: Szamosi Tamás.

REAC: Dulka Z. - Markos M., Skripek D., Lustyik L., Lakatos Z., Palaga N., Tóth Gy., Csernák M., Micheller T., Nagy G., Lakatos Cs. Vezetőedző: Farkas József.

Csere: Lakatos Z. helyett Tóth M. a 46., Kövesi K. helyett Balázsi L. a 62., Palaga N. helyett Mészáros V. a 67., Tóth Gy. helyett Kaszala P. a 67., Vincze D. helyett Hetyei Sz. a 69., Jurek G. helyett Fekete V. a 69., Csirmaz I. helyett I. Stavinchuk a 75., Skripek D. helyett Bedő R. a 76., Nagy G. helyett Soós D. a 76. percben.

Sárga lap: Lakatos Z. a 39., Jurek G. a 62., Bacsa B. a 82., Lakatos Cs. a 89., Csatári G. a 90. percben.

Gólszerző: Jurek G. (1-0) a 10., Jurek G. (2-0) a 29., Skripek D. (2-1) a 42., Csatári G. (3-1) az 55., Fekete V. (4-1) a 76. percben.


Vezetőedzői értékelés

Szamosi Tamás: - A hét folyamán néhány játékosunk az első kerettel készült, néhányan pedig a kooperációs szerződés alapján Kazincbarcikán. Ez büszkeséggel tölt el, hiszen ez a fő feladatunk. A REAC elleni meccsen mindent felvonultattunk azokból a tulajdonságokból, amelyeknek jellemeznie kell egy DVTK mezben pályára lépő csapatot. Gratulálok az egész csapatnak.

Farkas József: - Gratulálok a DVTK-nak, mert nagyszerűen futballoztak. 2-0 után előttünk is adódtak olyan helyzetek, amelyekből egyenlíthettünk volna. Nem tettük meg, ráadásul két gólt is rögzített helyzetet követően, figyelmetlenség után kaptunk. Ezeket nyilván át fogjuk beszélni a csapattal.


forrás: dvtk.euÉs ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2023-09-12 17:08:02 Piros öves, Tag
Hát srácok... Ez szomorú, hogy erre a szerintem fontos kérdésre senki nem tudja a választ. Akkor ne is várjunk mélyreható és folytonos fejlődést a DVTKnál, ha esetleg az ad hoc jelleg és a jelen idő, kigondolt jövő nélkül dominál az upben?
2023-09-10 10:51:03 Piros öves, Tag
Srácok, valaki tud arról valamit mondani, hogy a tarcsi milyen taktikát játszik? Szamosiét vagy a Kuznyecov általit? Arról már álmodni se merek, hogy van esetleg egy DVTK stílus, identitása, története alapján a klubnak és azt űzik. Ha már nincs vagy, ha van, de nem azt játszák, akkor jó volna legalább a jelen Kuznyecov féle focit játszatni ott is, ha már Jurek és a többiek ott is fociznak, hogy azt a játékrendszert tudja és fejlessze tovább az up és a tarcsi is, amit a NAGYCSAPAT! Szerintem így volna célravazető.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...