Banner

DVSC II - DVTK tartalék 1-2

Szerző: amigeleken.hu | 2022-10-24 18:23:00

NB III., Keleti csoport, 14. forduló


NB III., Keleti csoport, 14. forduló

Debreceni VSC II - DVTK tartalék 1-2 (0-2)

DEAC Sporttelep, 200 néző. Játékvezető: Németh Gergely (Ancsin Zoltán, Gergely Márton).

Debreceni VSC II: A. Balbarau - Szabó K., Füzfői M., Tordai B., Sárosi N., Cibla F., Farkas T., Takács B., Baranyai N., K. Loukiu, Batai T. Vezetőedző: Máté Péter.

DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Mrva P., Szűcs K., Ivánka P. - Bencsík D., Illés B., Balázsi L., Kotula M., Vajda B. - Hetyei Sz. Vezetőedző. Vincze Richárd.


Csere: Batai T. helyett Rácz B. a 46., Balázsi L. helyett Kövesi K. a 46., Hetyei Sz. helyett Fercsák R. az 59., Illés B. helyett Balázs P. a 68., Farkas T. helyett D. Lyskov a 71., Bencsík D. helyett Fülöp L. a 80., Vajda B. helyett Peisser S. a 80., Tordai B. helyett Doktor Zs. a 81., Takács B. helyett Bökönyi A. a 89. percben.


Gólszerző: Vajda B. (0-1) a 40., Illés B. (0-2) a 44., Rácz B. (1-2) a 63. percben.


Kulcspillanatok

40. perc: Kotula gurította vissza a labdát, a második hullámbban érkező Vajda kapura lőtt, ami megpattant egy védőn, majd a debreceni hálóban kötött ki, 0-1.

44. perc: Vajda hozta játékba Illés Bálintot, aki a tizenhatos csücskéről, éles szögből kilőtte a hosszú sarkot, 0-2.

63. perc: Egy alapvonal közeléből visszagurított labdára Rácz érkezett, és tizenhat méterről talált a DVTK tartalék hálójába, 1-2.


Vezetőedzői értékelés

Máté Péter: Gratulálok a DVTK-nak, de úgy érzem, hogy nem érdemeltünk vereséget. Jobban futballoztunk az ellenfelünknél, viszont a pontok sorsáról a jobb helyzetkihasználás döntött. Amíg mi tizenkét lehetőségből csak egyszer találtunk be, addig az vendégek a lehetőségeik felét ki tudta használni. Ilyen a futball. Ez egy olyan összecsapás volt, ami mindkét oldalon szolgálta a fiatal játékosok fejlődését.

Vincze Richárd: Nagyon jól kezdtük a mérkőzèst, az első tíz percben a sikeres letámadásainknak köszönhetően megszerezhettük volna a vezetést, de a befejezéseink nem voltak hatékonyak. Ezután jött egy olyan időszak, ami a Lokié volt: rúgtak egy kapufát ès többet is bortokoltàk a labdàt, àm a félidő utolsó 25 percèben az törtènt a pàlyàn amit szerettünk volna. Ennek köszönhetően kèt szép góllal vezetni tudtunk a szünetben, A szünet után az első tíz percet leszámítva a hazaiak benyomtak minket, ami annak volt köszönhető, hogy sokan nem voltak elèg fittek még ahhoz, hogy a sajàt játékunkat tudjuk végig jàtszani. Megint nagyon komoly teljesítmènyt nyújtottunk védekezésben, ami abból a szenvedélyből és figyelemből ered, ami nélkül a focit nem lehet jàtszani!


A forduló eredményei:


A tabella állása:


forrás: dvtk.eu és MLSZ AdatbankÉs ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. orgaol8
2022-10-25 18:57:37 Fehér öves, Lelkes újonc
Korbélyról lehet tudni valamit?
Azért az nem rossz hogy az Oláh B., Hegedűs J., Ivánka P., Mrva P. - Kotula M., Balázsi L., Szűcs K., Illés B. hátsó sor, és középpálya nem néz ki olyan rosszul (NB2-kieső csapatban nem lenne rossz.) Ha fiatalok kellenek (hege nem az) akkor ők tökéletesek lesznek. Csak a felnőtt csapat edzésére kéne őket felvinni, és beépítgetni a csapatba.
2022-10-24 22:02:17 Piros öves, Őstag
Gratulálok. Egész szépen alakul ez a csapat is.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...