Banner

Dragan Vukmir: Az élet maga a küzdelem, a foci is erről szól

Szerző: amigeleken.hu | 2022-05-08 22:48:00

A Soroksár elleni meccs előtt a DVTK vezetőedzője nyilatkozott a dvtk.eu-n.


A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában hazai pályán játszik a DVTK a Soroksár ellen hétfő este nyolc órától a televízió kamerái előtt. A meccs előtt a DVTK vezetőedzője nyilatkozott a dvtk.eu-n.


Három mérkőzés maradt hátra a bajnokságból.

Tisztában vagyunk a programmal, tudjuk, hogy győzelmi kényszerben játszunk, de számunkra most csak a Soroksár elleni találkozó létezik, azt kell mindenekelőtt megnyerni - szögezte le a vezetőedző.

Molnár Gábor és Horváth Zoltán a héten kikerült a keretből, mindketten a tartalékcsapattal edzenek. Budaörsön mind a ketten kezdtek, a Soroksár ellen kik játszanak helyettük?

Mindkét játékos posztján több olyan alternatíva is rendelkezésre áll, akik pótolni tudják őket. Ennek a hétnek az egyik legfontosabb feladata az volt, hogy megtaláljuk ebből a szempontból is a legjobb megoldást.



Egy ilyen váltásnak hatása lehet a csapat játékára, de a mentalitásra is.

Két új játékos kerül be a kezdőcsapatba, akik biztosan extra motivációval lépnek majd pályára - mondta. - Biztos vagyok abban, hogy be akarják bizonyítani, eddig is több játéklehetőséget érdemeltek volna, mert a csapat hasznára vannak, és szeretnének megragadni a kezdőben.

Az elmúlt hetekben rendre többen is hiányoztak a csapatból, sérülés vagy betegség miatt.

Most már mindenki egészséges, de Könyves Norbert műtéte és Eppel Márton sérülése után még nincs tökéletes erőállapotban, ők biztosan nem tudják végigjátszani a mérkőzést.

Bárdos Bence és Belényesi Csaba egyaránt letöltötte eltiltását, visszatérnek a keretbe. A Szentlőrinc elleni győztes mérkőzésen mindketten kezdtek, ilyen esetben Dragan Vukmir automatikusan visszaadja a helyüket, vagy meg kell küzdeni a legutóbbi kezdőcsapat tagjaival?

Az első és legfontosabb a taktika, ezt követi a felállás, és csak utána vizsgáljuk meg, melyik játékos lehet a leginkább hatékony megoldás.

A Soroksár a forduló előtt a tabella 7. helyén áll (13 győzelem, 9 döntetlen, 13 vereség), az utóbbi 5 meccsből 4-et megnyertek, éppen legutóbb kaptak ki. Figyelemre méltó módon idegenben sokkal több pontot szereztek, mint hazai pályán (19 és 29 pont).

A Soroksár teljesítménye hullámzó, képesek nagyon jó és gyenge teljesítményre is. Nekünk arra kell készülni, hogy legutóbb ugyan kikaptak az Ajka ellen, de mostanában jó formában játszanak, tehát nagyon veszélyes csapat.

Úgy kezdtük a beszélgetést, hogy a DVTK-nak nyernie kell, a kérdés így csak az, hogy hogyan.

Bátor játékot várok a csapattól, illetve legutóbb túlságosan puhán játszottunk. Keményebben kell odalépni, mert ugyan soha nem kértem senkitől durva játékot, de harcosabb felfogást mindig. Ezen kívül többet kell dolgozni, és jobban kell akarni a sikert, csak az hozhatja meg az eredményt. Hazai pályán a saját közönségünk előtt dominálni kell, és csak a három pont lehet a célunk. Az élet maga a küzdelem, a foci is erről szól. Nem szabad sosem feladni, és ha így állunk hozzá, akkor annak meglesz az eredménye. Bizakodó vagyok, nekünk meg kell nyerni mind a három bajnokit, és majd a végén meglátjuk, az mire elég - zárta Dragan Vukmir.


forrás: dvtk.eu


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

20. toki* |Válasz erre: 6. El Bandi
2022-05-10 06:25:28 Fekete öves, Veterán
Hogy jött ide a Kecsó. Milyen összeesküvés elmélet? Az nem itt kezdődik. Egyszerű matematika az egész.
19. Spirálfüzet (kockás) |Válasz erre: 16. Ignacio-Sanchez-Mejias
2022-05-09 18:01:38 Piros öves, Veterán
Én külföldiekre építenék azonban a gyirmóti Varga Barnabást szívesen látnám. 28 meccsen 12 gól a kieső Gyirmótban. Félig meddig akár egy új Ádám Martin lehet, és ha jól látom osztrákban szocializálódott. Szóval őt szívesen látnám.
2022-05-09 13:43:01 Zöld öves, Tag
Vukmir: üres szavak egy hiteltelen embertől akinek nincs becsülete.
Te itt ne ígérgess semmit!
Vedd fel a meg nem érdemelt fizetésed és húzzál jó messzire a városból!
2022-05-09 12:29:22 Narancs öves, Lelkes újonc
Az "élet"meg a "foci" meg a "küzdelem"- hű de ócska filozófia. Semmi tűz, feltüzelés. Ez az ember szerb, de hiányzik belőle, a szerbség, inkább alattomos. A pályán is ilyen volt, amikor játszott, gond nélkül felrúgott akárkit. Ma két ex-Fradi tag, kerül edzőként egymással szembe. Mi is lehetne az eredmény mint egy langyos, aranyos döntetlen.
2022-05-09 12:03:48 Barna öves, Fanatikus tag
Szerintem kezdjunk beszelni arrol, ti kiket latnatok jovore itt nalunk.
én már nem is akarok foglalkozni ezzel a sok sz@rral,ami mostanában történt.

Picit el fantazialtam kiket lehetne érdemes elhozni-a második NB2-es szezonunkra - ezeknek a játékosoknak vagy lejár a szerződése vagy aránylag a mi pénztárcánkhoz igazított az ára vagy a jövőre rivális együttesekben szerepelnek pl Gyirmót MTK- csakhogy amolyan Magyar Mátyás, Benczés vagy a nyavalya tudja milyen style igazolásokhoz méltóak legyunk.

Nagy Dániel
Kata Mihály
Szegi Vince
Varga Barnabás
Dusan Lalatovic
Alex Markovics
Varju Benedek
Tischler Patrik
Hajdu Adam
Géresi Krisztián
15. Krapulax |Válasz erre: 14. Krapulax
2022-05-09 10:20:29 Piros öves, Őstag
Szóval inkább színjátszó körbe menj, te majom, ne ilyen baromságokat nyilatkozz!
14. Krapulax
2022-05-09 10:19:35 Piros öves, Őstag
"A célt, tudom, még százszor el nem érem.
Mit sem tesz. A cél voltakép mi is?
A cél, megszünte a dicső csatának,
A cél halál, az élet küzdelem,
S az ember célja e küzdés maga."
(Madách Imre: Az ember tragédiája)
13. lg
2022-05-09 10:16:12 Lila öves, Tag
Általában nem osztom amikor mások, de most azt mondom: Vukmir takarodj! Taktika? Ne röhögtess már...
2022-05-09 09:47:45 Piros öves, Veterán
Egyébként ha nem adja le a pontot a kis fradi (dehogy adja) akkor laza 0-5.
2022-05-09 09:47:14 Piros öves, Veterán
Nyilván Zsolnaira meg Hornyákra gondolt.
Ha csak nem az up-ból hoz fel valakit ami itt nem divat. Bár remélem Korbély ott lehet a padon, aztán be is állhat, megérdemli.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...