Banner

Dr. Magyar Mátyás: Elfogadhatatlan, ami szombat este történt Újpesten!

Szerző: amigeleken.hu | 2024-05-05 10:41:00

A vereséget követően megszólalt Dr. Magyar Mátyás, a DVTK tulajdonosa.


7-0-s vereséget szenvedett a DVTK labdarúgó csapata az OTP Bank liga 31. fordulójában, Újpesten. A vereséget követően megszólalt Dr. Magyar Mátyás, a DVTK tulajdonosa.


Mint szinte minden mérkőzést, a mai meccset is a helyszínen néztem végig. A látvány és a teljesítmény elkeserítő és elfogadhatatlan volt. A DVTK címeres mezében ilyen teljesítményt semmilyen összeállításban, semmilyen taktikával nem lehet nyújtani. Száz százalékosan megértem a szurkolóink csalódottságát! Ez a vereség bár történelmi mértékű, innen is fel kell állni! Erről szól a sport, erre is tanítja a jellemet. Tanulni legtöbbször a hibáiból tud az ember, most az a legfontosabb feladatunk, hogy megoldjuk, kijavítsuk azokat a hibákat, amelyek ide vezettek.


forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 > 

2024-05-08 11:34:51 Fehér öves, Újonc
Eltelt 4 nap és semmisem változott, Egyetlen 1 Vezető nem állt ki hogy IGEN IS ÉN FELELŐS VAGYOK A 0:7- ben és FELAJÁNLOM LEMONDÁSOMAT mivel nem a D V T K KLUB ÉRDEKÉBEN CSELEKEDTEM. A SZURKOLÓKAT semmibe és szarba néztem ez által alakult ki a 7:0 eredmény
2024-05-08 08:42:14 Fehér öves, Lelkes újonc
Nagy László volt ujpesti focista mondta:
A jó csapathoz elengedhetetlen szerinte, hogy a vezetőségben is legalább olyan jó, vagy még jobb szakemberek legyenek, mint a pályán. Ez talán még nehezebb, mint kiszúrni, felfedezni és leigazolni egy tehetséges futballistát.
2024-05-06 21:05:28 Fekete öves, Őstag
Nyílvánvalò bunda volt, az összeállítás eszközèvel. Magyar Mátyás nyilatkozata is a körhöz tartozik, felháborodik kötelessègszerűen, majd az utolsò mondatában a szakmára tereli a felelőssèget, a sportra is hivatkozva, meg kell találnunk az okokat. Egyèrtelmű, hogy ő is tudta miről van szò, mègsem mondhatta el az igazat - ès ez a baj.
Tulajdonképpen tehetetlenek vagyunk, el kell viseljük, hogy a magyar futball ma ez! Nagyon kemèny szurkolòi válasz kène, hogy egyáltalán megèrezzèk a bőrükön. Minden kivonulás,.nyilatkozat a szurkolòk rèszèről,.mèg a köhög a bolha szintjèt sem èrik el. Nyugodtan alszanak.
32. vebgy* |Válasz erre: 26. gregor
2024-05-06 19:09:17 Fekete öves, Veterán
Soha nem lesz már itt elfogadott edző ő...ahogy a klubvezetésből is elegünk van. Ennek többféle módja van , hogy hangot adjunk és ne itt puffogjunk...
2024-05-06 19:06:34 Fekete öves, Veterán
Piros lap hozzászólása ide is tökéletes ! ("...A helyzet világos: nem vagyunk előrébb, mint három szezonnal ezelőtt, akkor, amikor az utolsó szezonját töltötte a DVTK az NB I-ben. Nem vagyunk előrébb, mert a bajok sokkal mélyebbek, mint az a kérdés, hogy ki az edző, ki áll a kapuban, ki irányít a pályán. Sokan sokféleképpen megfogalmazták már ezt, sokan követelték már a jelenlegi klubvezetés és alkalmazottaik távozását ilyen helyzetekben. Az új tulajdonos megjelenésével volt némi remény, hogy megszabadul a klub azoktól, akik a DVTK történetének legnagyobb tévedései. Nemcsak szakmai alkalmatlanságuk, etikai nívójuk és – néhányak esetében – önjelöltségük is akadálya annak, hogy a DVTK egyre jobb eredményeket érjen el, találkozzon egymással az a profizmus és eredményorientált szemlélet, melynek a végén a kosárlabda csapathoz hasonló eredmények fognak születni. A szurkolók közül azonban senki se áltassa magát, ezekkel az emberekkel ez soha sem fog bekövetkezni. Azért nem, mert ők nem ezért vannak itt. Mindaddig, amíg a csapatot és a klubot bankjegykiadó automatának tekintik, mindaddig, amíg a klubot ingatlanspekulációra, TAO-pénzek korrupt lenyúlására használják, a szurkolókat hülyének nézve, megalázva és az utolsó méltóságukat is elvonva irányítják a Diósgyőrt, senki se számítson változásra. Önjelölt, alkalmatlan, a potenciális befektetőkkel egészen példátlanul modortalan magatartást tanúsító klubvezetéstől és alkalmazottaktól ne várjon senki sem más eredményt. Ezen még a „proxy tulaj” mesterkélt felháborodása sem változtat, ami egyébként gyalázatos és képmutató. Mondjuk ki: a DVTK szurkolóknak jelenleg semmilyen eszközük sincs, hogy visszaszerezzék a klubot, vagy legalábbis hatással legyenek arra, hogy olyanok kerüljenek döntési pozícióba, akik eredményeket akarnak. Sokat ültem DVTK meccseken itthon is, meg más városokban is, de bármekkora égés is volt egy dolog nem fordult elő. Ez pedig az, hogy idő előtt távozzak a meccsről. A közelmúltban ez is megesett. Mondjuk az sem fordult elő, hogy önjelöltként – csak azért mert a lelátón ültem – máris követeljem magamnak a klub vezetését. Ez a klubvezetés bőven-bőven túl van már az idején és a hitelességén, ezért elérkezett az idő, hogy most ők hagyják el a klubot – a hasonló arrogáns, vicsorgó és gátlástalanul hazudozó alkalmazottakkal együtt. Azért, hogy többet egyetlen egy szurkolónak se kelljen idő előtt távozni a meccsről – szégyenében. Ahogy írtam, a DVTK nem bankjegykiadó automata, nem ingatlanspekuláció színtere, nem állami pénzek korrupt felhasználásának helye. Ja, és a DVTK nem lift, hanem sok ezer ember által imádott csapat...")
2024-05-06 17:11:50 Kék öves, Tag
Nos hazaérve a melóból azt gondoltam én hülye naiv hogy bejelentések lesznek!!!
1 Távozik az edző és helyette jön xy.
2 Távozik a sportigazgató és jön xy helyette!!!
TÉVEDTEM!!
2024-05-05 20:57:10 Fehér öves, Lelkes újonc
Nem tartom valószínünek,hogy a DVTK 100 éves történelmének egyik legnagyobb egyben legmegalázóbb veresége kapcsán a poziciójához évek óta foggal-körömmel ragaszkodó diósgyőri vezérkar lemondana.SAjnos hiába a fél város
és az ország egyik legnagyobb szurkoló táborának kérése.Akik kinevezték és kirugták az edzőket ,aláírták a szerződéseket,csak és kizárólag azokon az embereken lehet számon kérni bármit.Minek kellene történnie,hogy beismerjék,ez a vezetés minden jó szándék ellenére is teljesen alkalmatlan a sokadik megujulásra készülve is.
28. Spirálfüzet (kockás) |Válasz erre: 24. Rusty Nails
2024-05-05 19:28:10 Piros öves, Veterán
Ez csupán az a védelem amit Kuznyecov alatt akartak összerakni. Mármint a belseje tuti. Amire Kuzi azt mondta Baco használhatatlan. Bár tegnap pont nem ő volt a legszarabb.
Az hogy egy NB3-as Bokros itt maradt és egy fényévekkel jobb Medgyes távozott az kinek a hibája? Kuznyecov vagy Bajusz netán mindkettő?
Az hogy egy értelmes jobb védőt kúrtak hozni mikor az egész város azt harsogta azonnal kell, ki a hibás?
Ennek a klubnak vannak megkerdojelezheto háttérinfóval rendelkező legendái meg ilyen olyan faszom válságtanácskozós stáb...
Közben egy egyszerű borsodi paraszt fél perc alatt megmondja mi az édes anyja hibája van itt 10 éve...
2024-05-05 19:24:45 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Nem fog itt történni semmi. Ez ez bunda meccs volt, fújpestnek bent kellett maradni, Radinkovics meg kicsit túltolta és az előre kalkulált 2 , 3 gólból 7 lett....hoppá
2024-05-05 19:24:45 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Nem fog itt történni semmi. Ez ez bunda meccs volt, fújpestnek bent kellett maradni, Radinkovics meg kicsit túltolta és az előre kalkulált 2 , 3 gólból 7 lett....hoppá

1 2 3 4 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...