Banner

Csak egyszerre ne

Szerző: dfcwolf | 2022-12-03 08:03:00

A legcsábítóbb mindig a győzelem és nem panaszkodhatunk, mert az mostanában van. Ugyan mi kellhet még?


A világ most VB lázban ég és nem vagyok másként én sem, mert minden meccset megnézek, amit csak tudok. Van, hogy éppen csak a telefonomon tudom követni az aktuális összecsapást, de az is bőven jobb, mint a semmi. Voltak már elképesztően unalmas és természetesen felvillanyozóan izgalmas meccsek is, sírás és nevetés. De a világ focija azért nem áll meg, mert most is mennek különböző bajnokságok egy időben a foci ünnepével és ilyen a mi NB2-nk is. Ahogy nézem a VB és a bajnokságunk meccseit, rendre arra a következtetésre jutok, hogy egyszerre nem szabad belebonyolódni a két sorozatba. Az egyiken igazi profik játszanak hihetetlen sebességgel és tudással, a másik pedig valami más. Persze lehet ezt is szeretni és én pont ezért nézek már ritkán BL meccseket, mert olyan nagy a kontraszt. Jó nekem a miénk.

A miénk, amiből még két forduló van hátra az éven és holnap lesz az utolsó előtti hazai meccsünk a téli szünet előtt. A Haladás csapatát fogadjuk majd, akik 14 pontnyi távolságból követnek minket és ennek fényében nem is ők az elsődleges ellenfeleink. A közvetlen riválisaink 4,6,8 pontra állnak tőlünk és arra várnak, hogy hibázzunk, amit mi nem engedhetünk meg magunknak. Éppen ezért lesz nagyon fontos, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot. A legutóbbi meccsünkön is egészen meggyőző volt a játékunk és újra elfogott meccs elején az a kellemes érzés, hogy itt nem lehet baj. Nagyon bízom benne, hogy a Hali elleni mérkőzés is ilyen lesz.

Biztosan benne van a csapatban, hogy jó eredménnyel szeretné búcsúztatni az évet a szurkolói előtt és remélem, hogy ez nem helyez rájuk túl nagy terhet. A pontokat szorgalmasan gyűjtögetnünk kell, mert én már nem szeretném ebben a bajnokságban más pozícióban látni a DVTK csapatát. Ragadjunk meg itt az első helyen és már egyetlen percre se engedjük ezt át másnak. Persze tudom, hogy még jön a tavasz és annyi minden történhet, de valami miatt olyan érzés van bennem, hogy most rácáfolunk a hírhedt diósgyőri tavaszokra és teljesen más lesz 2023.

Fogalmam sincs, honnan jön ez a kincstári optimizmus, de valahogy így érzem most. Nagyon jó érzésekkel és vastagon felöltözve fogok a stadionba kilátogatni holnap, hogy az ünnepek előtt újra magamba szívjam a gyep semmihez sem hasonlítható illatát és együtt tomboljak a többiekkel. A többiekkel, akik talán szépen lassan újra visszatalálnak a stadionba és nem csak a Nyíregyháza meccs lesz számukra vonzó, mert szükség van minden kézre. Persze a legcsábítóbb mindig a győzelem és nem panaszkodhatunk, mert az mostanában van. Ugyan mi kellhet még?


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
9. Szilas
2022-12-03 19:43:23 Narancs öves, Tag
Pfff zakós meccs lett belőle.
8. vebgy* |Válasz erre: 1. dudik-attila
2022-12-03 16:41:48 Fekete öves, Veterán
Az a baj, hogy a fiúk is így "hitték"...
7. vebgy* |Válasz erre: 6. Carfiff
2022-12-03 16:38:54 Fekete öves, Veterán
Hát messze nem mi vagyunk most a legnagyobbak, sem a lelátón, sem a pályán...olyan amatőr módon herdáltuk el a hazai veretlenségünket, hogy az vérforraló...Többen elhitték, hogy már BL szintűek...miközben az nem változott, hogy akárhogyan is , de felkerülve/visszakerülve az nb 1-be, a kezdőnkben sürgősen 4-5 helyen jobb játékos kell majd, mint a jelenlegi.
6. Carfiff |Válasz erre: 4. Jango
2022-12-03 15:45:47 Lila öves, Tag
Sziasztok, a stadion gyönyörű ,csapat tette a dolgát jobbak voltunk nem volt szerencsénk amúgy bocsánat de nekem ez az iram lassított felvétel de tényleg mentek a fiúk. Sokszor olvasom így az ultrák úgy az ultrák stb.... de ha ők nem lennének nekem olyan lett volna mint egy temetés ők szurkoltak végig mi csak néztük a meccset , ja és 2470 néző volt kint .......Csak a Diósgyőr
5. Carfiff |Válasz erre: 4. Jango
2022-12-03 12:20:24 Lila öves, Tag
Ok
4. Jango |Válasz erre: 3. Carfiff
2022-12-03 11:06:52 Fehér öves, Lelkes újonc
Szia Cardiff. A meccs után gyere vissza az oldalra légyszíves és mondd el milyen érzés volt?
3. Carfiff
2022-12-03 08:56:52 Lila öves, Tag
Sziasztok , kb 10 -11 éve voltam utoljára meccsen most el tudok végre jutni és jön a két fiam is ,várom nagyon milyen belülről az új stadion milyen a csapat és a szurkolás. Jó szurkolást szép hétvégét kívánok mindenkinek .Csak a Diósgyőr!!!!!
2022-12-02 19:00:32 Piros öves, Őstag
Én is úgy gondolom, teljesen reális, ha optimistán várjuk a tavaszt. Nem tudom nem összehasonlítani a Bódog eraval. Nem csak szavakban mutatkozik meg a tudás, hanem a pályán is. Tetszetős a játék, jönnek az eredmények. Bodognal sok volt a külföldi, klikkek voltak a csapaton belül, amit a mester nem tudott kezelni. Elvileg itt nincs ilyen - legalábbis nem komoly.
7 szűk esztendő után ránk fér egy kis siker.
2022-12-02 18:53:14 Piros öves, Őstag
Szépen felöltözunk, fellépő ruhába, mikulás sapka a fejbe.
Kiszurkoljuk a 2,3,4 -0-t :)
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...