"Csak a vasárnapi összecsapásra koncentrálunk"

Szerző: objektív | 2021-11-21 08:09:00

Kondás Elemér nyilatkozott


Két hét szünet után folytatódnak a Merkantil Bank Liga küzdelmei, a DVTK labdarúgó csapata a Budaörsöt fogadja vasárnap délután. A találkozó előtt Kondás Elemér vezetőedzővel beszélgettünk.Mindenekelőtt arra voltunk kíváncsiak, mivel telt az elmúlt két hét, mire sikerült felhasználni a bajnoki szünetet?

- Az elmúlt két hétben próbáltuk azokat a játékelemeket gyakorolni, amelyek eddig működtek és igyekeztünk a hibákat kijavítani - kezdte Kondás Elemér. - Bár vannak még betegeink és sérültjeink, de örömteli, hogy már sokkal nagyobb létszámban tudunk edzeni. Fontos, hogy tértek vissza játékosok, ezzel is bővül a variációs repertoárunk. A szünet után arra készülünk, hogy újabb győzelmet arassunk. Messze még a bajnokság vége, a céljaink eléréséhez gyűjtögetni kell a pontokat szaporán. Még ebben az évben is öt meccs vár ránk, de még ennyire sem tekintünk előre, csak a vasárnapi összecsapásra koncentrálunk.

A többi eredménytől függetlenül a DVTK egy győzelemmel jó eséllyel feljutó helyre lép (amennyiben a Vasas és a Haladás döntetlent játszik, és a KTE nem nyer több góllal, mint a DVTK, akkor akár az élre is ugorhat). Lesz-e közös meccsnézés 12:30-tól, vagy éppen ellenkezőleg, teljesen kizárják a többi mérkőzést?

- Nekünk a saját találkozónkra kell koncentrálunk, azzal kell foglalkozunk, nem a riválisainkkal. Nem terveztünk meccsnézést, 12:30-tól közös ebédünk lesz. Természetesen a mai világban nem tilthatjuk meg, hogy a játékosok kövessék a többi meccs alakulását, de én azt mondom, hogy először játsszuk le a Budaörs ellen a mérkőzést, és majd a mi mérkőzésünk után nézzük meg a többi eredményt.

Milyen csapat a Budaörs? Otthon 7 meccsen 5, idegenben 8 meccsen 10 pontot szereztek (ugyanakkor kikaptak a Haladás és a Nyíregyháza vendégeként is)

- Az eredményekből is látszik, a Merkantil Bank Ligában nincs lefutott mérkőzés. A Budaörs egy veszélyes csapat. Vannak nekik is tapasztalt, rutinos labdarúgóik, akik tudnak futballozni, de ebben nincs újdonság, bármelyik csapatról elmondható. Feltérképeztük a zöld-fehéreket, felkészültünk a mérkőzésre, hogy a pályán ki tudjuk használni a játékukra jellemző hibákat. Minden mérkőzés rejt magában veszélyt, viszont mi minden csapat ellen úgy készülünk, hogy ne érjen bennünket meglepetés.


Olvasd el a teljes cikket >>>


forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

BannerBanner
Mégsem


Üzenet küldése...