Banner

Bosnyák ikerpár érkezett az NB III-as csapatba a Honvéd tartalékcsapatától

Szerző: Jáborcsik András | 2023-08-13 23:16:00

Sajtófigyelő - csakfoci.hu


Egy bosnyák ikerpárt igazolt a DVTK a tartalékcsapatba. Mindketten pályára is léptek NB III-as csapatunk mai, Karcag elleni meccsén, melyen 3-1 arányban diadalmaskodtak a vendégek.


Patrik és Marsel Zrnic 2005. szeptember 7-én született és az MLSZ Adatbankjában fellelhető információk szerint 2022 októberében a Werder Brementől igazoltak Kispestre, a Magyar Futball Akadémiára. Két utánpótlás-mérkőzés után úgy döntöttek a klubnál, hogy átigazolják őket a második csapathoz, ahol nagyon hamar alapemberré váltak. Marsel balszélsőként és balhátvédként is tud játszani, míg testvére, Patrik középső védőként vethető be.



A csakfoci.hu-n májusban megjelent "Magyarországon belül válthat klubot a Honvéd ikerpárja" című cikkében arról olvashattunk, hogy megvan az opció arra, hogy Kispesten folytatják a pályafutásukat, de ez nem elégíti ki a testvérpár ambícióit és a szülőknek valamint az ügynöküknek is más terveik vannak, ami a fejlődésüket szolgálná. Arra is láttak esélyt, hogy Magyarországon belül váltanak klubot, de komoly opció lehetett Ausztria is.


Minden bizonnyal nagyban közrejátszott abban, hogy végül Diósgyőr mellett tette le a voksát a 18. születésnapjukat egy hónap múlva ünneplő ikrek, hogy Simon Miklós, a Honvéd akadémiájának korábbi szakmai igazgatója Miskolcra tette át székhelyét.


forrás: csakfoci.hu, MLSZ Adatbank



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2023-08-14 18:33:14 Barna öves, Fanatikus tag
Elvileg már játszhatnának is. Kuznyecov nem fogja őket beépíteni az hótziher, talán egy kölcsönszerződés segíthetne.
1. sadab1*
2023-08-14 08:09:05 Fekete öves, Veterán
Remélem beválnak és alapemberek lesznek itt!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...