Banner

Békéscsaba II - DVTK tartalék 2-4

Szerző: amigeleken.hu | 2022-10-10 13:30:00

NB III. Keleti csoport, 12. forduló


NB III. Keleti csoport, 12. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II - DVTK tartalék 2-4 (2-1)

Békéscsaba Utánpótlás Központ, 100 néző. Játékvezető: Kakuk Szabolcs, Juhász László, Molnár Alex.

Békéscsaba 1912 Előre II: Tóth A. - Bacsa K., Sipos G., Trescsula M., Pap Sz., Balla M., Ilyés T., Oláh Á., Bónus M., Bor D., Izing M. Asszisztensedző: Nagy Sándor.

DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Kotula M., Szűcs K., Hegedűs J., Molnár R., Kövesi K., Bencsík D., Balázs P., Vincze D., Ferencsik B., Balázsi L. Vezetőedző: Vincze Richárd.

Csere: Molnár R. helyett Hetyei Sz. a 66., Ferencsik B. helyett Fülöp L. a 72., Balázsi L. helyett Kollár M. a 72., Sipos G. helyett Rasli T. a 75., Kövesi K. helyett Sebestyén Á. a 89., Vincze D. helyett Silimon L. a 89. percben.

Sárga lap: Szűcs K. a 48., Hegedűs J. a 66., Sebestyén Á. a 90+3. percben.

Gólszerző: Hegedűs J. (0-1) a 9., Pap Sz. (1-1) a 16., Ilyés T. (2-1) a 21., Kövesi K. (2-2) a 49., Balázsi L. (2-3) a 68., Kollár M. (2-4) a 90+3. percben.


Kulcspillanatok

9. perc: Szűcs Kornél gurította vissza a labdát, az érkező Hegedűs János pedig 20 méterről, állítás nélkül bombázott a haziak hálójába, 0-1.

15. perc: Bor bal oldali beadását Pap Szabolcs fejelte pár lépésről a kapuba, 1-1.

27. perc: Egy felívelt labdával Ilyés iramodott meg a bal összekötő helyén és a kapust átemelve talált a DVTK tartalék hálójába, 2-1.

49.. perc: Egy védelmi megingás után Kövesi a védő mögül, szemfüles mozdulattal talált a hazaiak kapujába, 2-2.

68. perc: Hegedűs a felezővonaltól lendült meg zavartalanul, 20 méterre a kaputól Balázsit hozta kihagyhatatlan helyzetbe a tizenhatosnál, a szélső pedig bevette Tóth kapuját, 2-3.

90+3. perc: Hetyei egy nagyszerű szóló után kicselezett három hazai játékot, nagy helyzetben viszont a kapufát találta el. A kipattanra azonban érkezett Kollár, aki közelről eldöntötte a három bajnoki pont sorsát, 2-4.


Vezetőedzői értékelés

Nagy Sándor: - Jól kezdtük a mérkőzést annak ellenére, hogy bombagóllal nyitott a DVTK. Szerencsére a szünetig sikerült megfordítanunk az állást. Az öltözőben mondtuk a srácoknak, hogy ugyanígy kell folytatni a második játékrészben. Azzal viszont nem tudunk mit kezdeni, ha a bíró elintézi a meccset.

Vincze Richárd: - Nagyon jól kezdtük a meccset, az első percben egy tudatos akció után nagy ziccert hibáztunk, majd “Hege” bomba góljával megszereztük a vezetést. Ezután érthetetlen módon elkezdtünk kapkodni. Ennek az lett az eredménye, hogy kaptunk két olyan gólt, amit hosszú indítás előzött meg. Ezzel az a bajom, hogy pontosan tudtuk, és készültünk rá, hogy a Csaba sokat fogja ezeket alkalmazni. A folytatásban viszont a széleken sokszor bontottuk az ellenfelet, ám sajnos nem voltunk elég hatékonyak a tizenhatoson belül. A második félidő elején sokkal szenvedélyesebb ès agresszívabb lett a labda elleni jàtékunk, ami hozta magával az egyenlítést. Nem sokkal később a sokadik olyan labda után, amit az ellenfél térfelén szereztünk vagy visszaszereztünk, ismét átvettük vezetést. A meccs vègén sok felívelt labdát kellett hárítanunk, ezekből pedig több kontrát is tudtunk vezetni. Egy ilyen támadást követően találtunk be negyedik alkalommal, amivel végképp eldöntöttük a talákozót. Összességében nagyon boldog vagyok, mert idegenben, vesztes állás után megfordítottuk a meccset. Rúgtunk négy gólt, àm a játékunk továbbra is hektikus. Meg kell érteni a fiúknak, hogy amikor türelmesen focizunk, akkor végig fogjuk kontrollálni a meccset, és nem csak periódusokat.


A 12. forduló eredményei:



forrás: dvtk.eu, MLSZ Adatbank



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...