Banner

Az éves és az őszi bérletek értékesítése július 10-én hétfőn 12 órakor kezdődik

Szerző: Jáborcsik András | 2023-07-03 21:33:00

Azok, akik megújítják a tavalyi bérletüket, egy egyedi bérlettartót és egy hozzá tartozó nyakpántot is ajándékba kapnak a DVTK Shopban.


A DVTK közzétette a 2023-2024-es szezonra érvényes bérlet- és jegyárakat.

Azok, akik megújítják a tavalyi bérletüket, egy egyedi bérlettartót és egy hozzá tartozó nyakpántot is ajándékba kapnak a DVTK Shopban, a klub ezzel is szeretné meghálálni a hűségüket.


Fontos változás, hogy a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda kérésére minden értékesített felnőtt belépőjegy árából bruttó 100 forinttal a drukkerek a DSZÁ - Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítványt támogatják.


A legfontosabb információk a 2023/2024-es idényben

  • A DVTK Shop pénztárai mellett egyszerűen, otthonról, sorban állás nélkül a jegy.dvtk.hu oldalon is meg lehet vásárolni a bérleteket.
  • A DVTK a következő bajnokságban 17 alkalommal játszhat hazai pályán, a sorsolás ide kattintva böngészhető. A Debrecen, a Fehérvár, a Ferencváros és az Újpest elleni találkozók kiemelt minősítést kaptak, a többi 11 mérkőzéseken a normál jegyárak érvényesek.
  • Az előző esztendőhöz hasonlóan a DVTK tavalyi éves bérletesei a jövő évi bérletük árából - bérletük felmutatásával - kedvezményt kapnak. A klub így hálálja meg a hűségüket. A kedvezmény online nem vehető igénybe, csak személyes vásárlás esetén érvényes.
  • Ismét van lehetőség őszi és tavaszi bérletet vásárolni, a DVTK szándéka az, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a bérleteket.
  • 6 éves kor alatt a belépés ingyenes, számukra külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet.
  • 6 és 18 esztendős kor között a belépőjegyek továbbra is 200 forintba, az éves bérletek pedig egységesen 3500 forintba kerülnek, így szeretné a klub segíteni a családok meccsre járását. A jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
  • A klub a 18 év feletti diákokról sem feledkezik meg. A gyerekjegy mellett az idei esztendőben is lehet diákjegyet vásárolni. Diákjegyet minden 18 év feletti, diákigazolvánnyal rendelkező szurkoló válthat, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
  • A diákok és a nyugdíjasok az új szezonban is nagy kedvezménnyel vásárolhatnak belépőjegyet és bérletet. A jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
  • A J szektor (észak-keleti kanyar) egy részébe is árusít a klub ultraszektoros áron jegyeket, így azok is megvásárolhatják a stadion legolcsóbb belépőit, akik nem kívánják a kapu mögött az ultrákkal együtt állva végig szurkolni a mérkőzéseket.
  • A DVTK adott szezonra érvényes bérlettel rendelkező labdarúgó bérletesei vásárláskor a vásárlás végösszegéből 10% kedvezményre jogosultak (az akciós termékek kivételével) a DVTK Shopban és 10 % kedvezménnyel vehetik igénybe a DVTK Medical & Fájdalom Ambulancia szolgáltatásait.
  • A MOL Magyar Kupa DVTK Stadionban rendezendő mérkőzéseit és a stadionban játszott edzőmeccseket a bérletesek külön jegy vásárlása nélkül nézhetik meg. Amennyiben a DVTK női labdarúgó csapata a DVTK Stadionban lép pályára, a mérkőzés a DVTK férfi labdarúgó bérletesei számára ingyenesen megtekinthető.

További fontos információk

  • A tavalyi éves bérletesek helyét 2023. július 23-án 24 óráig tartjuk fent, de a szabad helyekre bárki vásárolhat bérletet.
  • Az első fordulóban rendezendő DVTK - PAFC mérkőzés belépőjegyeinek értékesítése 2023. július 24-én kezdődik.
  • Az interneten is megvásárolhatók a kedvezményes jegyek és bérletek, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik. A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzéseken nem szükséges névre szóló jegyet váltani.
  • A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzésekre szurkolói kártya és személyes adatok megadása nélkül is lehet jegyet vásárolni. A kiemelt biztonsági besorolású hazai mérkőzésekre pedig úgyszintén szurkolói kártya nélkül, de személyes adatok (név, születési hely, idő) megadásával lehet jegyet váltani.

Jegy és bérlet árak 2023/2024

Mérkőzés kategóriák

Normál: Kecskemét, Kisvárda, Mezőkövesd, MTK, Paks, PAFC, Zalaegerszeg (11 mérkőzés)
Kiemelt: Debrecen, Fehérvár, Ferencváros, Újpest (6 mérkőzés)


Normál mérkőzés jegyárak 2023/2024


Kiemelt mérkőzés jegyárak 2023/2024


Éves bérlet árak 2023/2024


Szezonális bérlet árak 2023/2024
(ősszel 9 / tavasszal 8 hazai mérkőzés)


A DVTK Stadion szektorbeosztása

Napos oldal: J jobb-K-L-M-N-O-P-R szektor
Ultra szektor: F-G-H-I-J bal szektor
Nyugati oldal: C-D-E-X-Y-Z szektor
Vendégszektor: T-U szektor
VIP: A-B szektor

Bizonyos szektorokba (E, R, S, V, X, Y, Z) a DVTK nem árusít bérleteket és belépőjegyeket is csak abban az esetben, amennyiben - a biztonsági szempontokat is figyelembe véve - a többi szektor jegyfogyása indokoltá teszi.


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 > 

2023-07-05 22:05:54 Barna öves, Fanatikus tag
a DSZKI-tól idézve:
Nagyon fontos! Korábbi kérésünkre, hogy a stadionban a vendég szektort áthelyezzék a sarokba, ahol már volt a Győr elleni bajnokavatón is, beszélgetőpartnereink úgy reagáltak, hogy ők is szeretnék ezt a lépést megtenni, elindult a folyamat, viszont ez idő, illetve nagy költségeket ró a klubra, mivel ez stadion átépítéssel jár, amit a hatóságok és az MLSZ is megkövetel a klubtól, ráadásul a Stadion nem a DVTK tulajdona, a tulajdonos jóváhagyása is szükséges ennek a folyamatnak a végigviteléhez. A jövőben tehát lehet számítani majd egy efféle változtatásra.
26. toki* |Válasz erre: 25. Kezdökör
2023-07-05 10:48:33 Fekete öves, Veterán
Esti torma Schmidt Palival és feleségével. :))) ők voltak Senior márkában.
2023-07-05 09:04:44 Piros öves, Őstag
Ha már sportmárkák, én még gyerekkoromból emlékeszem a 80-as évek hazai slágerének számító csillogó poliészter felületű SENIOR és az egy fokkal minőségibb és természetesebb hatást keltő MÉTA márkára! Talán mind a kettőt a váci kötöttárugyár gyártotta és a Tv-tornában népszerűsítették!
2023-07-05 06:20:08 Fekete öves, Veterán
A budmil is magyar tudtommal. Anno a ZS centerben vettem DIANÓRA márkát vietkingkongéktól, az volt nagy fasza. :))))))
23. perec (lédús) |Válasz erre: 21. bati1
2023-07-04 22:37:23 Piros öves, Őstag
na, de akkor örülnél legalább egy kicsit... Legyen így! :))
2023-07-04 19:29:50 Lila öves, Tag
Nem is értem Szoboszlait, hogy igazolhatott a Liverpoolba, most Nike-ban kell játszania és nem turulban
21. bati1 |Válasz erre: 18. perec (lédús)
2023-07-04 19:20:12 Lila öves, Tag
Ha holnap bejelentenék, hogy Lölő megvette a Nike-t, mindjárt megfelelne ide is
20. Geotic |Válasz erre: 17. Benya
2023-07-04 19:09:59 Piros öves, Őstag
Nekem mondjuk nagyon tetszik/tetszett, ha egy nemzeti válogatott a saját országa márkájában játszott.

Lásd, a franciák annak idején LeCoc, a dánok Hummel, és szerintem mi is játszottunk olykor Tisza mezben.
Ahogy pl a tenisz csapat is, és talán a röplabdások is Dorkóban nyomják.
Ezalapján felőlem lehet 2Rul is, nem bánom
2023-07-04 18:56:14 Fekete öves, Őstag
Piaci alapon A Turul is lehúzhatná a függönyt.
18. perec (lédús) |Válasz erre: 16. bati1
2023-07-04 18:44:32 Piros öves, Őstag
... semmi érdekes nincs benne, sokan viselik ezt a két márkát, de vannak még más márkák is a világon, amiket meg mások viselnek, szóval...

1 2 3 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...