Astra - DVTK 1-1

Szerző: objektív | 2021-11-22 10:13:00

Egy pont idegenből

A Simple Női Liga idei utolsó fordulójában az Astra HFC-Üllő vendége volt a DVTK együttese. Az első játékrész végén a piros-fehérek szerezték meg a vezetést, de a második félidőben a hazaiak egy tizenegyesből egyenlíteni tudtak.Simple Női Liga, 12. forduló

Astra HFC-Üllő - Diósgyőri VTK 1-1 (0-1)

Üllő, Városi Sporttelep. Játékvezető: Kalydy Dionízia Imola (Szabó Laura Emerencia, Juhász Dóra)
Astra: Török - Rozmis, Gelb, Szakonyi, Vicsek, Király, Árvay, Vidács, Véninger, Erdész, Nádudvari. Vezetőedző: ifj. Bene Ferenc.
DVTK: Schildkraut - Geréd, Somogyi, Ónodi, Boros - Palama, Sain, Sandu, Krisztin - Bradić, Barker. Vezetőedző: Bém Gábor.

Csere: Sandu helyett Mikó a 46., Ónodi helyett Jáhn a 46., Árvay H. helyett Kós P. az 59., Király B. helyett Szennai a 66., Erdész helyett Denz a 66., Gelb helyett Kerekes a 86. percben.
Sárga lap: Krisztin a 45., Sain az 58., Vidács a 60., Erdész a 61. percben.
Gólszerző: Bradić (0-1) a 41., Vicsek (1-1, tizenegyesből) a 76. percben.

Értékelés

Bém Gábor: - Ha viccesen akarok fogalmazni, akkor nálunk három hete tart a karácsony, mert az elmúlt három hétben mindenkinek ajándékoztunk pontokat. Ennyi lehetőséget nem lehet büntetlenül kihagyni. Tudtuk, hogy az Astra egy harcos, jól szervezett csapat, de ettől függetlenül nem tudott a mérkőzésen helyzeteket kialakítani, nekünk viszont volt három ziccerünk, amiből csak egyet tudtunk berúgni. A szurkolóknak köszönjük az egész éves buzdítást, márciusban találkozunk!


forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Hozzászólások
1. oreg70
2021-11-22 10:21:56
Gratulálok a lányoknak !! Az hogy márciusban találkozunk abba nem vagyok biztos !!!
BannerBanner
Mégsem


Üzenet küldése...