Banner

Adorján Attila hazatér Csíkszeredába

Szerző: Jáborcsik András | 2021-06-22 18:08:00

Sajtófigyelő - jegkorongblog.hu


A 24 éves kapus először szerepelhet szülővárosa felnőttcsapatában, hogy kik lesznek a társai a vasak között, az még nem tudható - olvasható a jegkorongblog.hu-n.



Az Erste Liga-győztes Sportklub szerződtette Adorján Attilát. A Csíkszeredában született hálóőr 2014-ben került Miskolcra, ahol már második szezonjában, 18 évesen komoly szerepet vállalt a MOL Liga-címvédő csapat újabb sikerében. Mindeközben a romániai válogatott kapuját is védte egy olimpiai selejtező tornán, emiatt 4 magyarországi évre volt szüksége, hogy szerepelhessen nemzeti együttesünkben. Ezt 2020 nyaráig összehozta a Jegesmedvéknél – előbb a magyar bázisú nemzetközi bajnokságban, majd a szlovák Extraligában –, így szerencsét próbálhatott a finn másodosztályban. Ott 90 százalék alatti hatékonyságot produkált, majd 10 találkozót követően vissza is tért a DVTK Jegesmedvékhez, akiket első számú hálóőrként 90,5 százalékkal segített a továbbiakban. A Csíkszeredai Sportklub számára figyelemre méltó erősítést jelenthet Adorján Attila érkezése, akkor is, ha a bajnoki címet hozó 2020/21-es szezon rájátszásában a honosított Makszim Szamankov és a fiatal Adorján Örs is remekül védett.



A Csíkszeredai Sportclub facebook oldalán jelentette be a hírt:

Kedves szurkolók!

Adorján Attila hazatér!

A következő szezonban újra magára ölti a kék-fehér mezt és együtt vágunk neki a csúcsok meghódításának. Nagyon fiatalon került Magyarországra és nagyon fiatalon érkezett vissza. Kipróbálhatta magát a szlovák extraligában, és a finn Mestis-ben is, román és magyar válogatottságig jutva. Ahogy mondtuk, hátul minden rendben lesz!

Isten hozott hazulról haza!

"Nagyon örülök hogy újra szülővárosom csapatában játszhatok. Úgy gondolom nagy megtiszteltetés és felelősség ebben a csapatban játszani, a liga legnagyobb szurkoló tábora előtt. Az elmúlt 3 évben minden bajnokságban sikeres volt a csapat, én mindent megfogok tenni hogy további sikereket érjünk el és a csapat hasznos tagja legyek."

Hajrá, Sportklub!

Mindent meg akarunk nyerni!


Tovább a jegkorongblog.hu-ra >>>>>>>>


forrás: jegkorongblog.hu, Csíkszeredai Sportclub facebook oldala




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2021-06-22 18:25:50 Fekete öves, Veterán
Minden jót Murok!
Nos, akkor hálóőr kell mindenképp, mert Rajna maradt a liláknál, Murok meg távozott.
Van Kiss Bence és az utánpótlásos kapusok? Kellene egy rutinosabb lehetőleg magyar portás. Lehet hülyének hangzana, de Bálizs jó lehetne.
DE! Ő már maradt a MAC-nál.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...