Banner

A védettségi igazolvánnyal nem rendelkező szurkolók kivetítőn nézhetik a meccset

Szerző: amigeleken.hu | 2021-09-14 20:53:00

A stadion melletti Habos oldal sörözőnél felállított kivetítőn nézhetik a szerdai mérkőzést.


Jó hír azoknak, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, így nem szurkolhatnak a stadionban a csapatnak a Nyíregyháza ellen, hogy a stadion melletti Habos oldal sörözőnél felállított kivetítőn nézhetik a szerdai mérkőzést.

A Szurkolói Koordinációs Iroda kérésére a klubvezetés lehetővé tette számukra, hogy ha nem is bent a stadionban, de annak közvetlen közelében, átélve a meccs hangulatát szurkolhassanak a csapatnak.

A Szurkolói Koordinációs Iroda közleménye:


Tisztelt Szurkolóink!

Örömmel jelenthetjük be, hogy újabb kezdeményezésünk ért célt a klubvezetésnél!

Megalakulásunk elején többször is elmondtuk, hogy a Szurkolói Koordinációs Iroda minden szurkolói csoportot, szervezett és magánszemély formában is képviselni kíván.

Éppen ezért azokra is gondolnunk kell, akik védettségi igazolvány hiányában nem tudnak bejönni a stadionba. Kezdeményeztük számukra, hogy a régen várt "keleti rangadót" és a hozzá kapcsolódó meccsélményt egy kivetítő segítségével ők is átélhessék, a Habos Oldal söröző előtt!

Bár ugyan nem lesz hivatalos tv közvetítés, de a klub belső videós rendszeréből, egykamerás stream segítségével ezt is sikerül megoldani! Igaz, hogy ez nem adja vissza a klasszikus tv-közvetítés élményét, de mégis karnyújtásnyira ugyan, de ők is részesei lehetnek a mérkőzés hangulatának.

Ezen felül pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy szerdán este töltsük meg a lelátókat, mert mindenkire szükség van a forduló csúcsrangadóján!

Diósgyőr, 2021.09.14.

Köszönettel: Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda


címlapkép: Földi Imre




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. v1910 |Válasz erre: 1. szaky
2021-09-14 22:01:23 Fekete öves, Őstag
Ennek így tényleg semmi értelme. Vagy ne kelljen akkor az igazolvány a stadionba se, vagy ne szervezzenek ilyen eseményeket.
1. szaky
2021-09-14 21:16:48 Barna öves, Fanatikus tag
Ja, ott nincs vírus mi, csak a stadionban?
Bűzlik ez a covid hiszti, de nagyon.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...