Banner

Szabó Fanni: Rosszul kezdtük a mérkőzést és elveszítettük a ritmust

Szerző: Jáborcsik András | 2019-04-27 15:25:00

Pénteken kezdetét vette a bajnoki döntő párharc a hazai élvonalban. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó küzdelem-sorozat nyitányán a Sopron Basket 74-60-as győzelmet aratott.


A DVTK már az első percekben 12-2-es hátrányba került. Cziczás László is ezt emelte ki televíziós nyilatkozatában.

"Úgy gondolom, hogy izgatottak voltunk az első döntő mérkőzésen. Nagyon bízom benne, hogy saját pályánkon egy kicsit meg tudjuk nehezíteni a Sopron dolgát. Azt tudni kell, hogy a soproni csapatban világsztárok játszanak és nekünk az is óriási megtiszteltetés volt, hogy egyáltalán itt lehettünk ellenük. Európa egyik legjobban védekező csapatával találtuk szemben magunkat. Minden egyes helyzetünkért vért kellett izzadni. Náluk egyszer az egyik játékosnak megy jobban, egyszer a másiknak. Legközelebb jobb lesz!' - összegzett a DVTK mestere.


A játékosok közül soproni részről Dubei Debóra értékelt.

"Én azt gondolom, hogy az egész mérkőzést kontrolláltuk. Biztos, hogy ki fogjuk javítani, le fogjuk videózni a hibáinkat." - kezdte televíziós nyilatkozatát Dubei. "Voltak kisebb nagyobb hibák támadásban, védekezésben. A következő meccsig van időnk és ezek kijavítása lesz a fő szempontunk. Lehet, hogy egy kicsit meg voltunk szeppenve. A Diósgyőr jól játszott. Hozta azt, amit vártunk tőlük. Mi voltunk egy kicsit dekoncentráltak védekezésben. Az edzőnk ezért is volt ideges. Olyan dolgok történtek, amikre számítottunk és mégsem figyeltünk oda." - összegzett a Sopron válogatott játékosa.


A DVTK-tól pedig Szabó Fanni osztotta meg a gondolatait az M4 Sport stábjával. Nyilatkozatában elsősorban a találkozó elejét elemezte:

"Sajnos rosszul kezdtük a mérkőzést és elveszítettük a ritmust. Nehéz volt utána már megtalálni a meccsen. Néha sikerült, de nem a miénk volt ez a meccs. Tényleg sok hibával játszottunk. Remélem ezeket ki tudjuk javítani a következő mérkőzésre. Nagyon erős csapat a Sopron, támadni nehéz ellenük. Jobban fel kell készülnünk. Hétfőn a szurkolók is nagyon sokat fognak nekünk segíteni. Hazai pályán erősek vagyunk. Mindenképpen védekezésben kell feljavulnunk." - összegzett Szabó.


forrás: wbasket.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
5. Attila11
2019-04-28 19:17:30 Kék öves, Tag
Mindenki a csarnokba!
https://www.youtube.com/watch?v=yZNSLch-zMk
4. grosser
2019-04-28 10:13:16 Piros öves, Veterán
nem történt semmi, nyert a jobb csapat, ennyi, egyébként nekünk kőkemény szezonunk volt edzésen is meg egyébként is, hogy a lányok ide eljutottak, de majd hétfőn 2000 SZURKOLÓ előtt a csarnokunkban megmutatjuk a Sopronnak, hogy hol lakik az úristen szurkolás tekintetében, bármi is lesz ott, nyerünk vagy kikapunk, ez a CSAPAT akkor is a MI csapatunk!
HAJRÁ CSAJOK, VELETEK VAGYUNK!
3. korxi
2019-04-28 07:54:43 Piros öves, Veterán
Egyébként egy Euroliga elődöntőstől 14 ponttal kikapni idegenben egyáltalán nem rossz eredmény.
2. vebgy*
2019-04-27 23:05:29 Fekete öves, Veterán
Hát nekünk a lelátón semmi megtiszteltetés nincs abban, hogy egy magyar bajnoki döntőt egyharmadrészt üres csarnokban játszva könnyen leszurkoljuk a helyieket...
1. sylaf
2019-04-27 16:32:24 Kék öves, Fanatikus tag
- Láttam! Nagyon sokszor nem sikerült a kosárba találni. Elkapkodtátok.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...