Sosem feledünk, Marci!

Szerző: objektív | 2020-02-27 12:54:00

A DVTK család tagjai közös gyertyagyújtással emlékeztek a tragikusan fiatalon elhunyt Takács Mártonra, a klub U17-es labdarúgó-csapatának kapitányára. A klubvezetés úgy döntött, hogy Marci emlékére szombaton 12 órától a bajnoki címért és a feljutásért küzdő U17-es csapat a stadionban fogadja a Fehérvár hasonló korosztályú együttesét.

Takács Márton szeptemberben utasként szenvedett autóbalesetet, az elmúlt hónapokban éber kómában volt, mígnem szombaton a szervezete feladta a harcot.

Emlékére szerdán csöndes megemlékezést tartottunk a DVTK Stadionnál. Nagy örömünkre szolgál, hogy a családtagok és a barátok mellett a DVTK Labdarúgó Akadémia növendékei, a DVTK női és férfi csapatainak teljes kerete és szakmai stábja, a klub vezetői és a DVTK család - a szurkolók és a többi szakosztály - tagjai is nagy számban képviseltették magukat.

Meccs a stadionban, Marci emlékére

A DVTK vezetése úgy határozott, hogy Takács Márton emléke előtt tisztelegve 2020. február 29-én, szombaton 12 órától a bajnoki címért és a feljutásért küzdő, a tabellán jelenleg 2. helyen álló U17-es csapat a DVTK Stadionban fogadja a Fehérvár hasonló korosztályú együttesét. Várjuk szurkolóinkat szeretettel! A belépés ingyenes.

forrás, fotó: dvtk.eu

Támogatom az amigeleken.hu oldal munkáját 500 forinttal:
És ezt olvastad már?
Hozzászólások
1. anszkord
2020-02-29 19:08:07
A balesetben érintett többi személyről mit tudni?
Mégsem


Üzenet küldése...