Banner

Segíts a feljutásban

Szerző: | 2015-05-12 12:37:19

Az OB 1/B alapszakaszát veretlenül, 18 győzelemmel nyerte a csapat. Jelenleg a rájátszásban van két győzelmük az eddig lejátszott két mérkőzésből.

Sokan talán nem is tudják, milyen komoly esély van arra, hogy még egy első osztályú csapata legyen a városnak. A Kemény Dénes uszodában hétről-hétre komoly csatákat vív a PannErgy-MVLC csapata a vizilabda bajnokság második vonalában. Az OB 1/B alapszakaszát veretlenül, 18 győzelemmel nyerte a csapat. A rájátszásban eddig lejátszott mindkét mérkőzésen győztesen hagyták el a medencét.

Szombaton már el is dőlhet a feljutás kérdése, hiszen a szintén száz százalékos Tatabánya csapata érkezik Miskolcra. Nem kérdés, hogy e két csapat közül kerül majd ki a végső győztes. Nagy szükség van a szurkolók támogatására. A miskolci közönség fanatizmusa már segített a Jegesmedvéknek, a kosarasoknak és a focicsapatnak is sok alkalommal. Most a MVLC mögé kellene állni, hogy a csapat érezze a szurkolók támogatását.

Három válogatott játékos található a keretben, de kiemelni nem kell senkit, hiszen mindenki a maximumot adja a sikerhez. Igazi csapat küzd a medencében, egymásért harcolnak és a városért, megérdemlik tehát a buzdítást.

Szombaton délelőtt 11 órakor kezdődik ez a nagyon fontos meccs a Kemény Dénes uszodában. A belépés ingyenes és mindenféle regisztrációtól mentes.

Segítsük a feljutást a hangunkkal!

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.