Banner

Saját térfeléről lőtt gólt a Rangers cserejátékosa

Szerző: Jáborcsik András | 2020-10-24 10:06:00

A Glasgow Rangers 2-0-ra nyert az Európa Liga első fordulójában az ellen a Standard Liége ellen, amely a selejtező rájátszásában a Fehérvárt búcsúztatta. A két csapat a D-csoportba nyert besorolást, a nyitófordulóban Belgiumban lépett pályára a két csapat. A skótok a 19. percben szerezték meg a vezetést egy kezezést követően a javukra megítélt tizenegyesből. Már-már úgy nézett ki, hogy 0-1 marad a végeredmény, de a hosszabbításban megszületett a skótok második gólja, amelyet egy cserejátékos, Kemar Roofe szerzett. A saját térfeléről.

A hosszabbításban a belgák vezettek támadást, a bal oldalról érkező beadást a skót védők tisztázták, majd Roofe a saját tizenhatosától néhány méterre két párharcot is megnyerve szerezte meg a labdát, majd több remek csellel játszotta magát tisztára és a félpályáról ívelte át a labdát a kétségbeesetten hátrafutó belga kapus fölött.

Mindez a 93. percben történt, majd a lefújás után összeszólalkozott a két csapat és némi lökdösődés alakult ki a pálya szélén.



Ez a találat lett minden idők legtávolabbi gólját szerezte az Európa Liga sorozatban. Szenzációs találat volt, ami után a skótok vezetőedzője, Steven Gerrard is elégedetten nyilatkozott.


forrás: rangado.24.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...