Banner

Nagy Tibor: Egyáltalán nem bánjuk, hogy a DVTK-t kaptuk

Szerző: Jáborcsik András | 2020-09-18 21:13:00

A televízió nyilvánossága előtt lép pályára az NB III Keleti csoportjában vitézkedő Balassagyarmat, amely erősített a nyáron, és a korábbi válogatott labdarúgó, Nagy Tibor vezetőedző irányításával dobogóközeli szereplést tűzött ki célként. A bajnokság eleje nem sikerült a legjobban, de a múlt héten Sajóbábonyban már biztató játékkal sikerült nyerni, jelenleg a 14. helyen áll a tabellán a csapat. Hétvégén az élvonalbeli DVTK lesz az ellenfele a kupában. A két csapat közel három évvel ezelőtt is találkozott a Magyar Kupa főtábláján, akkor a diósgyőriek megszenvedtek a nógrádi városban, 1-0-s győzelemmel jutottak tovább.

A balassagyarmatiak vezetőedzője az mlsz.hu-nak nyilatkozott a találkozó esélyeiről.

Abból a szempontból örülünk, hogy a játékosok most átélhetik, milyen egy élvonalbeli csapattal megmérkőzni, NB I-es játékosok ellen szerepelni, ezért egyáltalán nem bánjuk, hogy a DVTK-t kaptuk – mondta megkeresésünkre Nagy Tibor. – Nálunk a bajnoki szereplés a prioritás, a Diósgyőr elleni találkozó inkább egy felmérő lesz, ahol megnézhetjük, hol tartanak a fiataljaink. Számukra komoly motivációt jelenthet a találkozó, hiszen láthatják, milyen szintre kell eljutniuk, miben kell fejlődniük ahhoz, hogy megvalósíthassák a saját maguk elé kitűzött céljaikat. Több sérülés is nehezítette a dolgunkat az elmúlt időszakban, ezért most jó néhány kulcsjátékosnak pihenőt adok, így viszont egy szűk, tizennégy fős kerettel készülünk a meccsre. A DVTK biztosan komolyan veszi a mérkőzést, hatalmas szerencse kellene ahhoz, hogy fiataljainkkal megszorongassuk ellenfelünket.


Érdekesség, hogy a Balassagyarmat csapatában szerepel Nagy Tibor egyik fia, Nagy Tamás is, ám kisebb sérülése miatt a DVTK ellen várhatóan ő sem lép pályára.

Nem mindig könnyű feladat a saját fiaimat edzeni, de már hozzászoktam ehhez, hiszen mindkettőjüknek voltam edzője, korábban egyiküknek még az NB I-ben is. Eleinte nehéz volt kezelni ezt a helyzetet, túlzottan is rajtuk próbáltam példát statuálni a többi csapattag előtt, de később tanultam a hibáimból, és ma már az edzéseken és a mérkőzéseken is úgy tekintek a fiamra, mint bármelyik más játékosomra – tette hozzá a korábban a Váccal bajnok, és háromszoros Magyar Kupa-döntős Nagy Tibor.


Tovább az mlsz.hu-ra >>>>>>


forrás: mlsz.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. vebgy*
2020-09-19 21:17:14 Fekete öves, Veterán
Csak nem tudták, hogy mi dörgés a teszteknél..? :D
2020-09-19 20:22:17 Fekete öves, Veterán
Nem akar olyan meccset megnyerni, amit nem tud. Pedig lenne esélyük a csodajó egyenlő képességűek ellen, akik nem kapnak szerepet a bajnokságban.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...