Banner

Miskolci drukkerek a hokiválogatott olimpiai előselejtezőjén

Szerző: Jáborcsik András | 2020-02-11 17:41:00

Miskolci drukkerek is elutaztak a hokiválogatott olimpiai előselejtezőjére. Az angliai túrát kalandos körülmények között oldotta meg a maroknyi csoport. A boon.hu-n két Jegesmedve rajongó, Csorba László és Fridély Gábor mesélt élményeikről.


– A múlt csütörtökön a hajnali géppel repültünk Londonba, majd Lutonból bérelt autóval folytattuk utunkat a 189 kilométerre lévő Nottinghamig – mondta Csorba László egykori labdarúgó-játékvezető, akivel együtt tartott a szintén hajdani dirigens, Fridély László is.

– Miskolcról négyen jöttünk, és az észtek elleni meccsen még csak húszan voltunk mi, magyarok. A találkozók előtt a más országokból érkezett szurkolókkal találkoztunk, és mindenki nagyon barátságos volt hozzánk. A selejtező alkalmából a helyi sörözők tizennégyféle italt kínáltak. A talán legnagyobb városi nevezetesség, ahol megfordultunk, az az egyik szikla mélyében üzemelő pub, amely 1189 óta fogadja vendégeit. A legenda szerint már Oroszlánszívű Richárd – Anglia híres királya – is megállt ott annak érdekében, hogy katonáival egyetemben a szomját oltsa. A románok elleni második csatán már kétszázötvenen voltunk, a Nagy-Britanniával szembeni vasárnapi derbinken pedig még többen.


Honfitársaink kiszurkolták nemzeti csapatunk továbbjutását, így augusztusban jöhet az utolsó kvalifikációs torna a franciák, a lettek és az olaszok ellen, a pekingi téli olimpiáért.


Tovább a boon.hu-ra >>>>>>


forrás: boon.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2020-02-11 20:08:34 Zöld öves, Tag
Mennyi borravalót hagytam én ott egykoron...!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...