Magyarországon is bemutatkozik a videobíró

Szerző: Jáborcsik András | 2020-09-15 19:49:00

A szeptember 24-i, Bayern München - Sevilla Szuperkupa-döntőn használni fogják a VAR-rendszert a Puskás Arénában.


9 nap múlva, azaz szeptember 24-én rendezik az európai szuperkupa-döntőt, amelyen a Bayern München és a Sevilla csap össze. A mérkőzést az angol Anthony Taylor vezeti, asszisztensei és a VAR-csapat tagjai szintén Angliából érkeznek a mérkőzésre.

A 41 éves bíró az angol élvonalban a rutinosabb játékvezetők közé tartozik. Az előző idényben 7 BL- és 2 EL-meccsen működött közre. Pályafutása során 2015-ben angol Szuperkupa-döntőn fújta a sípot, és két FA-kupa-finálét is vezetett.


A SZUPERKUPA-DÖNTŐN LESZ VAR, MELYET AZ UEFA BIZTOSÍT ÉS ÜZEMELTET.Az már korábban eldőlt, hogy a Puskás Aréna teljes kapacitásának mintegy 30 százaléka lesz kihasználva, a két résztvevő klub szurkolói 3000-3000 jegyet kapnak, összesen pedig húszezer néző tekintheti meg a helyszínen a mérkőzést. A német és a spanyol drukkerek Magyarországra érkezésekor minden jegytulajdonost kötelező orvosi vizsgálatnak vetnek alá, ezen kívül egy angol vagy magyar nyelvű, 72 óránál nem régebbi negatív koronavírus-tesztre is szükségük lesz az érintetteknek.


Tovább a csakfoci.hu-ra >>>>>>>


forrás: csakfoci.hu
Támogatom az amigeleken.hu oldal munkáját 500 forinttal:
És ezt olvastad már?
BannerBanner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

BannerBanner
Mégsem


Üzenet küldése...