Banner

DVTK Jegesmedvék - Ferencváros 7 - 4

Szerző: walaki | 2017-01-18 08:45:00

Akik sok időt töltöttek a büfében, le is maradtak az első gólról: 30 másodperc elteltével Magosi vitte rá a korongot Soósra, majd kilőtte a hosszú felső sarkot (1-0). A gyors gól kicsit megfogta a Fradit, nyomott a hazai csapat, sorra alakították ki a helyzeteket, és a 7. percben növelték is az előnyüket: Ritó kerülte meg a kaput, majd visszahúzta a korongot, ami a hálóban kötött ki (2-0). A Fradi továbbra sem találta a ritmust, a hazaiak pedig nagy tempót diktáltak, így a játék nagyrészt a vendégharmadban zajlott. Ennek a 15. percben jött el az újabb eredménye, amikor Johnston maradt egyedül a kapu előtt, még egy testcselre is volt ideje, majd a jobb felső sarokba emelt (3-0). Két perc múlva emberhátrányban is betaláltak a Jegesmedvék: egy kontra végén Sakaris lőtt nagy gólt (4-0). Szűk egy perccel a vége előtt villant egyet a Fradi: Jaborník a kék vonal közeléből bombázott a jobb sarokba (4-1).

2. és 3. harmad részletes leírását elolvashatod itt: http://www.jegkorongblog.hu/2017/01/17/mis-ftc-7-4/#post-201629

DVTK JEGESMEDVÉK–FERENCVÁROS 7–4 (4–1, 0–2, 3–1)


Miskolc, 800 néző. V: Halassy, Vas, Kis-Király, Berger
DVTK: Adorján; Láda B., LEPPANEN 1 (1) – Gőz (1), Kuqali (1) – Bernáth, Colin (1) – Karda; MAGOSI 1 (1), Galanisz (1), Pavuk (1) – Hajós, Tóth A., Sági – Sakaris 1 (1), JOHNSTON 2 (1), Toulmin (1) – Popovics 1 (1), Szopos, Rito 1. Edző: Doug Bradley


FERENCVÁROS: Soós; JABORNIK 2, Hietamäki 1 – Erdélyi, Schwindt – Garbacz, Lengyel; Dubek (1), TENDLER 1 (2), RAFAJ (3) – Sumi, Szappanos, Kiss Á. – Kovács V., Papp Cs. (1), Shinkaruk (1) – Inglis, Németh. Edző: Greg Lindqvist
Kiállítások: 6, ill. 14 perc


MESTERMÉRLEG
Doug Bradley: –
Nagyon jól kezdtük a meccset és gyorsan komoly előnyt szereztünk. A második harmadot azonban elrontottuk, ekkor egyszerűen nem találtuk a ritmust. A záró húsz percben kihasználtuk emberelőnyös helyzeteinket, és ez döntött.
Greg Lindqvist: – Egyszerűn szörnyű volt az első harmad, amikor átszaladtak rajtunk a hazaiak. Aztán a folytatásban már sokkal jobban hokiztunk, végül azonban a sok kiállításunk megbosszulta magát, és csak futottunk az eredmény után.

forrás: jegkorongblog.hu, nso.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...