Közvetíti az M4Sport a szombati kupameccsünket

Szerző: amigeleken.hu | 2020-09-14 21:40:00

Hatvannégy találkozót rendeznek a MOL Magyar Kupa 6. fordulójában. Az első párharcot pénteken, este nyolc órakor a Sopron és a BVSC-Zugló vívja egymással; az utolsó továbbjutók pedig vasárnap délután dőlnek el. Az M4 Sport hat meccset élőben közvetít - adta hírül a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapja.


Jó hír a diósgyőri labdarúgás szerelmeseinek, hogy a hat képernyőre kerülő mérkőzés között van a szombaton 15 órakor kezdődő Balassagyarmat-DVTK kupameccs is. Ennek köszönhetően ezúttal is élőben követhetjük végig csapatunk mérkőzését.


Az egyetlen megyei másodosztályú klub, a Ráckeve a Ferencvárost látja vendégül szombaton, 13.00-tól. Ezt a találkozót, ahogy a MOL Magyar Kupa 6. fordulójának nyitómérkőzését, a Sopron (NB III)–BVSC-Zugló (NB III) párharcot (péntek este nyolctól) is élőben közvetíti az M4 Sport.

Szintén tévés közvetítés mellett játszik a Balassagyarmat (NB III) és a DVTK szombaton 15.00-tól, a Pápa (NB III) és az ETO (NB II) 20.00 órától, a Tiszaújváros (NB III) és a címvédő Budapest Honvéd vasárnap 12.30-tól, illetve a Tiszaföldvár (megyei I. o.) és a MOL Fehérvár FC 15.00 órától.


Az MTK a megyei I. osztályban vitézkedő 43. sz Építők SK vendége lesz szombaton 15.00-tól, ugyanebben az időpontban játszik a Budafok is a Moháccsal (megyei I. o.), a ZTE a Mezőkeresztessel (megyei I. o.), a Kisvárda a Kecskéddel (megyei I. o.), az Újpest az Iváncsa (NB III.) együttesével. Vasárnap 15.00-tól a Toponár SE (megyei I. o.) vendége lesz a Puskás Akadémia, míg a tavalyi döntős Mezőkövesd ugyanekkor a Mándok ellenfele lesz.

A legnagyobb távot a megyei I. osztályban szereplő Fehérgyarmat csapatának kell megtennie, amely az autóval 404 kilométerre lévő, szintén megyei I. osztályú Bátaszék vendége lesz szombaton 15.00-tól.


Minden párharc kezdési időpontja elérhető az MLSZ adatbankjában.


forrás: mlsz.hu
Támogatom az amigeleken.hu oldal munkáját 500 forinttal:
És ezt olvastad már?
BannerBanner
Hozzászólások
2. L.András
2020-09-15 08:21:48
Ha nem zártkapus megyek!
1. perecesi-diosgyor-szurkolo
2020-09-14 23:00:04
A viszonylag korai kezdésnek az oka minden bizonnyal az, hogy a Balassagyarmat pályáján a világítás nincs kiépítve, így televíziós közvetítés csak természetes fények mellett rendezhető.
Sajnos nekem ez nem a legjobb időpont, egy szombat délelöttöt megnyertem magamnak. Lehet csak utólag tudom visszanézni az egészet.
BannerBanner
Mégsem


Üzenet küldése...