Jegyek a DVTK - Paks meccsre

Szerző: objektív | 2020-09-24 08:57:00

Az OTP Bank Liga 6. fordulójában a Paksot fogadja a DVTK labdarúgó csapata. A szurkolókkal történt egyeztetést követően a DVTK többségi tulajdonosa, Leisztinger Tamás úgy döntött, hogy a klub a követlező öt mérkőzésre a belépőjegyek árait 30 százalékkal lecsökkenti. A jegyek csütörtökön déltől a DVTK Shopban és a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is megvásárolhatók.

A belépőjegyek árának csökkentéséről bővebben korábbi cikkünkben olvashatnak szurkolóink.

OTP Bank Liga 6. forduló

2020. október 3., szombat
19:30 Diósgyőri VTK - Paksi FC

Jegyinfó

  • Belépőjegy váltható személyesen a DVTK Shopban (nyitvatartási idő lentebb) és az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon
  • A DVTK - Paksi FC mérkőzés normál biztonsági besorolású, személyes vásárláskor semmilyen adatot nem kell megadni. Internetes vásárlás esetén pedig a bármely webáruházban történő vásárláshoz hasonlóan zajlik a folyamat.
  • 6 éves kor alatt a belépés ingyenes, számukra külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet.
  • 14 esztendős korig a B kategóriás mérkőzésekre elővételben 90 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg a belépőjegyek, így szeretné a klub segíteni a családok meccsre járását. A jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
  • Diákjegyet minden diákigazolvánnyal rendelkező szurkoló válthat, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
  • Senior jegyet és bérletet a 65 év feletti szurkolók válthatnak, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
  • Az interneten is megvásárolhatók a kedvezményes jegyek, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
  • A DVTK - Paksi FC mérkőzés B kategóriás mérkőzés. A belépőjegyek árai ennek megfelelőek.
  • A VIP jegyek árai nem változtak.

Mérkőzés kategóriák

A kategória (8 mérkőzés): Fehérvár (1), Ferencváros (1), Honvéd (2), Mezőkövesd (2), Újpest (2)
B kategória (9 mérkőzés): Budafok (1), Kisvárda (1), MTK (2), PAFC (2), Paks (2), Zalaegerszeg (1)

Olvasd el a teljes cikket >>>

forrás, fotó: dvtk.eu

Támogatom az amigeleken.hu oldal munkáját 500 forinttal:
És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. Geotic
2020-09-24 22:11:41
Van olyan jégkorong “szurkoló”, aki a focicsapat vezetőségét mintaként állítja a hokicsapat vezetősége elé.
BannerBanner
Mégsem


Üzenet küldése...