Banner

Jegyek a DVTK - Mezőkövesd meccsre

Szerző: objektív | 2020-08-06 11:11:00

Már csak párat kell aludni és elkezdődnek az OTP Bank Liga idei küzdelmei. Az első fordulóban a DVTK a Mezőkövesdet látja vendégül. A belépőjegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a DVTK jegypénztáraiban is megvásárolhatók. A tavalyi bérletesek helyét 2020. augusztus 15-én éjfélig fenntartjuk.

Bérletek a 2020/2021-es szezonra

A belépőjegyek árusítása mellett természetesen a bérletértékesítés is folyamatosan zajlik a DVTK 2020/2021-es mérkőzéseire.

A tavalyi éves és tavaszi bérletesek helyét 2020. augusztus 15-én éjfélig tartjuk fent, a DVTK - Mezőkövesd mérkőzés napján már csak a szabad helyekre vásárolható bérlet.

A bérletek árairól és a bérletesek számára igénybe vehető kedvezményekről korábbi cikkünkben már beszámoltunk. Arról pedig, hogy miért érdemes bérletet vásárolni az idei szezonban, ide kattintva olvashatnak szurkolóink.



OTP Bank Liga 1. forduló

2020. augusztus 16., vasárnap
16:55 Diósgyőri VTK - Mezőkövesd-Zsóry FC

Jegyinfó

  • Belépőjegy váltható személyesen a DVTK Shopban (nyitvatartási idő lentebb) és az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon
  • A DVTK - Mezőkövesd mérkőzés normál biztonsági besorolású, személyes vásárláskor semmilyen adatot nem kell megadni. Internetes vásárlás esetén pedig a bármely webáruházban történő vásárláshoz hasonlóan zajlik a folyamat.
  • 6 éves kor alatt a belépés ingyenes, számukra külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet.
  • Diákjegyet minden diákigazolvánnyal rendelkező szurkoló válthat, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
  • Senior jegyet és bérletet a 65 év feletti szurkolók válthatnak, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
  • Az interneten is megvásárolhatók a kedvezményes jegyek, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
  • A DVTK - Mezőkövesd mérkőzés A kategóriás mérkőzés. A belépőjegyek árai ennek megfelelőek.

Olvasd el a teljes cikket >>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. tamaskpt
2020-08-11 13:57:09 Piros öves, Őstag
Nézem az adatbankon, hogy a lányok is tizenhatodikán kezdenek, ráadásul rögtön az MTK elleni rangadóval, de délelőtt tizenegykor(!) az edzőpályán.
Nem lehetett volna megoldani hogy a két meccs egymás után legyen a nagypályán, mint anno a Loki-Hali és a DVTK-Kispest a Nagyerdeiben? Úgyis annyi szektor van lezárva, hogy egy plusz MTK vendég kialakítása nem osztott, nem szorzott volna.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...