Banner

Hosszabbítók és távozók a DVTK Jegesmedvéknél

Szerző: amigeleken.hu | 2020-07-03 12:21:00

A DVTK Jegesmedvék négy játékosának szerződéshosszabbításáról valamint két távozóról adott hírt a napokban a dvtk.eu.

Két saját nevelésű játékosunk, Miskolczi Márk és Ritó László mellett ugyancsak hosszabbított Szirányi Bence és Kiss Dániel.

Két távozóról is hírt kaptunk, Nick Ross a német másodosztályba, míg a Fehérvárról érkezett Kiss Patrik Debrecenben folytatja pályafutását.

A részletek:


A 2020/2021-es szezonban is a DVTK Jegesmedvéket fogja erősíteni Miskolczi Márk. A klub saját nevelésű csatára pályafutása tizenegyedik felnőtt szezonját kezdheti meg ősszel Miskolcon.

Örülök, hogy a következő szezonban is a DVTK Jegesmedvéknél fogok játszani. - kezdte nyilatkozatát Miskolczi Márk - Már régi motorosnak számítok a csapatban, a tizenegyedik felnőtt szezonomba fogok belekezdeni ősszel, pedig még csak 27 éves leszek. Mégis egy teljesen más év lesz ez, mint az előzőek. Sajnos januárban két súlyos sérülésem is volt, amikből az egyiket műteni is kellett és a rehabilitációját még most is végzem az orvosi stábbal és az erőnléti edzőnkkel. Elsődleges feladatom, hogy augusztusra már jégre tudjak menni a fiúkkal és a bajnokság rajtjára száz százalékosan készen legyek. Gyorsan megegyeztünk a vezetőséggel, már régóta ismernek, nem vagyok “zsákbamacska” számukra. Tudják, hogy mire számithatnak tőlem. Az egyéni céljaimat egyelőre megtartanám magamnak. Viszont biztos vagyok benne, hogy idén is versenyképes keretünk lesz, amivel csapatszinten komoly célokért fogunk küzdeni.


Ritó László újabb egy éves szerződést írt alá, így tizenegyedik szezonját kezdheti meg nevelőegyesülete felnőtt csapatában.

Nagyon örülök, hogy a következő szezonban is itthon, Miskolcon fogok játszani. - mondta a szerződését meghosszabbító Ritó László - Szerencsére évek óta együtt van a csapat magja, nagyon jól kiismertük már egymást. Nyugodt szivvel mondhatom, hogy bármikor, bármiben számíthatunk egymásra, legyen szó sportról vagy maganéletről. Remélem, hogy ez a mag a következő szezonra is együtt tud maradni és egy erős csapattal vágunk neki a 2020/2021-es idénynek. Néhány célt kitűztem magam elé, ebből egyet el is árulok. Teljesítményemmel szeretnék kiérdemelni egy meghívót a magyar válogatottba. Szerencsések vagyunk, mert mi büszkélkedhetünk az ország egyik legjobb szurkolótáborával, ezért nagyon remélem, hogy a következő szezonban is sok jó hangulatú, teltházas meccset játszhatunk majd.


A magyar jégkorong-válogatott és a DVTK Jegesmedvék alapembere, Szirányi Bence meghosszabbította szerződését, így a rutinos hátvéd a 2020/2021-es szezonban is Miskolcon fog játszani.

Azért döntöttem, vagyis inkább döntöttünk úgy a családommal, hogy a DVTK Jegesmedvéknél folytatom a pályafutásomat, mert nem csak én, hanem ők is nagyon jól érzik magukat Miskolcon. - mondta Szirányi Bence - Engem a kihívások visznek előre és ugyan még nem dőlt el hivatalosan, hogy jövőre is a szlovák ligában játszunk-e, de a Tipsport Liga egy remek kihívás számomra. Bízom benne, hogy folytathatjuk szereplésünket Szlovákiában, ez az elsődleges célunk, de adott esetben az Erste Liga aranyéremért harcolni is jó kihívás lenne nekem. Remélem a szurkolók is annyira várják a szezonkezdést ezután a hosszú kényszerpihenő után, mint én, és nagyon sokan megtisztelnek minket a bizalmukkal a 2020/2021-es szezonban is.


A magyar válogatott hátvéd, Kiss Dániel meghosszabbította szerződését, így a harmadik miskolci szezonját kezdheti meg ősszel.

A 2019/2020-as szezon hirtelen félbemaradása és a világban zajló események miatt sok nyitott kérdés maradt a jégkorong körül is. Az azonban egyértelmű, hogy megszerettem ezt a várost. A klubnál mindig jó körülmények fogadtak és szuper csapategység alakult ki a pályán és azon kívül is a játékosok között, amit nehéz lett volna nem figyelembe venni. A döntésemben az is közrejátszott, hogy végre szeretném személyesen is megtapasztalni az Tipsport Liga playoff szakaszát, amire remélem az idei szezonban lesz lehetőségünk. Örülök, hogy a 2020/2021-es szezonban is a DVTK Jegesmedvék csapatának tagja lehetek és folytathatjuk a korábban megkezdett közös munkát. - nyilatkozta Kiss Dániel.


Nick Ross távozik a DVTK Jegesmedvéktől és a német másodosztályú Lausitzer Füchse csapatánál folytatja pályafutását.

A 31 esztendős hátvéd 49 Tipsport Liga mérkőzésen lépett jégre piros-fehér színekben, ezeken 6 gólt és 34 gólpasszt jegyzett.


Kiss Patrik nem hosszabbítja meg lejáró szerződését, így egy szezon után távozik a DVTK Jegesmedvék csapatától.

A támadó a Fehérvári Titánokat elhagyva 2019 májusában csatlakozott a DVTK Jegesmedvékhez. A 22 esztendős csatár 55 Tipsport Liga mérkőzésen kapott szerepet, ezeken 5 gólt és 8 gólpasszt jegyzett. Kiss Patrik az ERSTE Ligában szereplő DEAC csapatában folytatja pályafutását.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2020-07-07 15:34:15 Fekete öves, Veterán
Allitolag a tipsport ligaban maradunk, de meg hivatalosan nincs megerositve.
2020-07-03 17:34:44 Fekete öves, Veterán
Nick Rossért kár, jó kis játékos volt.
Egyébként követi Hanlont? Ő is a Del2-be ment ha jól tudom.
4. matono78
2020-07-03 16:39:27 Citromsárga öves, Lelkes újonc
http://m.nemzetisport.hu/jegkorong/tipsport-liga-oktober-2-an-rajtol-a-bajnoksag-2770613
3. matono78 |Válasz erre: 2. vebgy
2020-07-03 16:37:59 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Tipsport liga
2. vebgy*
2020-07-03 16:17:45 Fekete öves, Veterán
HOL INDULUNK ?
1. korxi
2020-07-03 16:08:05 Piros öves, Veterán
Ez így okés, a cím alapján rosszabbra számítottam.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...