Banner

Hanna Barker, Bianca Sandu és Biljana Bradić szerződést hosszabbított

Szerző: objektív | 2020-07-30 10:22:00

Három meghatározó játékos továbbra is a DVTK női labdarúgó csapatát erősíti, miután Bianca Sandu, Biljana Bradić és Hanna Marie Barker is meghosszabbította nyáron lejáró szerződését.

- Nagyon boldog vagyok, hogy három meghatározó játékosunk szeretett volna maradni a DVTK-nál és szerződést hosszabbított - mondta Fórizs Sándor, a DVTK női labdarúgó csapatának vezetőedzője. - Tudom, hogy mind a három labdarúgónak sokat jelent ez a csapat. Tisztában vagyok azzal, hogy szeretnének jobb helyezést elérni annál, mint amit tavaly elértünk. A mi csapatunk ebben a bajnokságban azért is lesz erős, mert a kezdőcsapatunkból mindössze két játékost kell pótolni, ezáltal összeszokott társaságról van szó, akik mindent meg fognak tenni a sikerért.

Továbbra is a DVTK-t erősíti a román válogatott középpályás, Bianca Sandu. A DVTK alapembere ötödik szezonját kezdheti piros-fehérben.

- Sokáig nem gondolkoztam azon, hogy maradok a DVTK-nál - nyilatkozta Bianca Sandu, a DVTK középpályása. - Szeretem a várost, a klubot és azokat akikkel együtt dolgozhatok. Egy olyan közösségben, amilyen itt kialakult nagyszerű dolog játszani. Bízom benne, hogy a nyári erősítések után sikerül az eddigieknél eredményesebb idényt zárnunk, és fantasztikus szurkolóink igazán büszkék lehetnek majd ránk az idény végén.

Olvasd el a teljes cikket >>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...