Banner

Feczkó Tamás: Tavasszal is szeretnénk kupameccset játszani

Szerző: amigeleken.hu | 2020-10-28 18:18:00

Feczkó Tamás a DVTK továbbjutását várja a Békéscsaba elleni MOL Magyar Kupa-mérkőzésen, amit csütörtök 16 órától játszanak a csapatok.

A dvtk.eu vezetőedzőnket kérdezte a kupameccsről.


Vasárnap magabiztos és jó játékkal győzött a DVTK, megkönnyítette ez a felkészülést a csütörtöki mérkőzésre?

Minden győzelem jót tesz a csapatnak, a PAFC elleni sikernek is éreztem a hatását az öltözőben, hiszen egy negatív sorozatot zártunk le - válaszolt Feczkó Tamás. - De tudjuk, hogy még ennél is több van a csapatban, amit Békéscsabán is be fogjuk bizonyítani.

A Békéscsaba jelenleg a Merkantil Bank Liga 4. helyén áll 13 meccsen szerzett 23 ponttal (6 győzelem, 5 döntetlen, 2 vereség, 19-14-es gólkülönbség). A MOL Magyar Kupa 7. fordulójában pedig Vácott győztek 4-1-re (gólszerzők: Gránicz Patrik /2/, Máris Dominik, Szabó Péter).



A Békéscsaba a bajnokságban bizonyította, hogy feljutásra esélyes csapat, akik szervezett játékot mutatnak be, és a keretben több egykori élvonalbeli játékos is található (A Békéscsaba 1912 Előre kerete itt böngészhető - a szerk).

Az elmúlt hétvégén hazai pályán szenvedtek 3-0-ás vereséget szenvedtek, és a hivatalos honlapjukon megjelent információk szerint többen is pozitív PCR teszt miatt nem léphetnek pályára.

- Én nagyon nehéz mérkőzésre számítok, a legerősebb felállású Békéscsaba ellen készülünk - reagált a sportszakember -, és majd egy órával a mérkőzés előtt meglátjuk, kik szerepelnek ellenfelünk kezdőcsapatában. Sokkal több értelme van magunkkal foglalkozni, a begyakorolt taktikai elemeket szeretném csütörtökön is viszontlátni a pályán. Csak a továbbjutás lebeg a szemünk előtt, de nem azért, mert egy másodosztályú csapattal találkozunk, hanem azért, mert tavasszal is szeretnénk kupameccset játszani.

A kupamérkőzéseken lehetőség nyílik rotálni a csapatot.

Egy olyan sorozat második mérkőzése következik szerdán, amikor 13 nap alatt négyszer lép pályára a csapat. Sérülés miatt mindenképpen változtatni kell a legutóbbi kezdőcsapaton, de ezen kívül is lehetőséget kapnak olyanok, akik az elmúlt időszakban jól dolgoztak, de kevesebb percet kaptak. A nagyon jó formában lévő Molnár Gábor sérülés miatt még mindig nem edzhet a csapattal, hiába várjuk nagyon a visszatérését, és a vasárnap sérülés miatt lecserélt Hysen Memolla sem tart a csapattal Békéscsabára, valamint Vági András sem áll rendelkezésre.

A versenykiírás szerint amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény, akkor 2x15 perces hosszabbítás következik. Ha a hosszabbításban mindkét csapat azonos számú gólt ér el, vagy nem esik gól, akkor a 11-es rúgások döntenek. Gyakorolták a labdarúgók- a büntetőket? - zártuk a kérdések sorát.

Az edzések többségének a végén a játékosok lehetőséget kapnak az egyéni gyakorlásra, ki a keresztpasszait tökéletesíti ilyenkor, ki pedig a szabadrúgásokat, büntetőket gyakorolja. Kedden is így történt.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

14. notoriusbg |Válasz erre: 11. dvtk31
2020-10-29 13:38:09 Kék öves, Tag
Azt én is imádom (értsd: valójában utálom).
Ám motiváció szempontjából - elsősorban a Csapatra, de akár ránk, Szurkolókra vonatkozóan is - inkább problémákhoz szokott vezetni, ha a leendő ellenfélről olyan hírek érkeznek, miszerint nem tudnak a legerősebb felállásukban kiállni.
Ilyenkor a legjobb, amit tehet egy Edző, hogy figyelmen kívül hagyja ezeket a híreket és így próbálja az övéit minél jobban feltüzelni.
Szerintem a nyilatkozata ezt tükrözi és ebben a kontextusban hazugsággal sem vádolható.
13. betyarok |Válasz erre: 5. repohár
2020-10-29 13:19:22 Fekete öves, Őstag
Ilyen is van - de a többsèg töretlen.
12. betyarok |Válasz erre: 11. dvtk31
2020-10-29 13:18:32 Fekete öves, Őstag
Szerintem csupán arra gondolt, hogy bárhogy áll is fel a Csaba, ők a maximumra kèszülnek.
11. dvtk31
2020-10-29 11:13:36 Kék öves, Tag
Imádom, amikor pofámba hazudnak és hülyének néznek:
"Én nagyon nehéz mérkőzésre számítok, a legerősebb felállású Békéscsaba ellen készülünk"
Hivatalos kéręlmet kapott a klub a csabától a mérkőzés kovid miatti halasztására, melyben gondolom benne van még akár a betegek felsorolása is, lehet Feckó nem tud róla?
Amúgy megnézheti az utolsó meccsük összeállítását is, de ő nem kíván tájékozódni a nyilatkozata alapján. A fairplayről már ne is beszéljünk. Ha a legerősebb Csaba ellen készül, akkor szimplán ostoba.
Vagy tisztában van a helyzettel, akkor viszont hazudik. Egyik sem jó opció.
10. toki* |Válasz erre: 9. tamaskpt
2020-10-29 09:49:33 Fekete öves, Veterán
Így van.
9. tamaskpt |Válasz erre: 5. repohár
2020-10-29 09:02:26 Piros öves, Őstag
Gyirmót inkább egy új halál, mint egy új élet kezdete lenne. Itt álmodni sem lehet olyan forgatókönyvről mint ami Debrecenben történik, Szombathely és Győr ellenben intő példa.
8. Ragnar1910 |Válasz erre: 7. dvtk64
2020-10-29 08:51:37 Kék öves, Tag
Hurráoptimista, vagy lehet ő Benczes
7. dvtk64 |Válasz erre: 5. repohár
2020-10-29 08:22:45 Piros öves, Fanatikus tag
Milyen első kudarc utáni helyzetről beszélsz. Négy éve tart ez a kiesés közeli állapot! Vagy neked felemelő volt ez a négy év?
2020-10-29 07:14:31 Kék öves, Tag
Azt hiszed itt leszel addig Feczko mackó??? De aranyos, naiv a srác :)
5. repohár
2020-10-29 06:10:36 Piros öves, Őstag
A rossz szériáról. Akkor derül ki melyikünk az igazi dvtk szurkoló, amikor esetleg a másodosztályban kell bizonyítani a Gyirmót ellen idegenben, és aki olyankor is büszkén viseli a címert a szíve fölött, teszem azt egy 0-2 után, na az nekem sokkal szimpatikusabb, mint azok akik az első kudarcok után jönnek azzal, hogy úgy szar az egész ahogy van és kedvtelenül legyintenek az egészre. Vagy még rosszabb, mert láttam már olyat is, elkezdenek másik csapatnak szurkolni, legtöbbször azt látjuk Fradisták lesznek, vagy az éppen aktuális trendet követve sodródnak más csapatok felé, és éppen bl-ben vagy egyéb más nemzetközi szériában győzedelmeskedő klubok felé kezdenek el húzni.
Kedves Barátaim! Ezekben a nehéz időkben is arra buzdítok MINDEN diósgyőrit, tartsunk ki szeretett csapatunk mellett a végsőkig, ne hagyjuk hogy befészkelje magát a tudatunkba a kétségbeesés! Igen, úgy tűnhet a kiesés réme fenyeget bennünket, de vegyük észre a biztató jeleket is! A romok alatt már az új élet rügyei fakadnak és a soron következő keleti rangadón együtt megmutathatjuk mit is jelent nekünk a címer, a mez!
Hajrá Dvtk, Harcra fel!

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...