Banner

Feczkó Tamás: Koncentráltan és motiváltan kell játszani

Szerző: amigeleken.hu | 2019-12-06 13:55:00

A szombati, Mezőkövesd elleni bajnokit megelőzően Feczkó Tamás nyilatkozott a dvtk.eu-nak.

Egy megyei rangadót mindig felfokozott hangulat kísér, egy ilyen találkozónak mind a két csapat számára megvan a pikantériája - kezdte Feczkó Tamás. - Dicséret illeti a Mezőkövesd stábját és a játékosokat, hogy a bajnokság feléhez közeledve is harcban állnak a dobogóért. Egy élcsapathoz látogatunk, ezért még jobban várom a találkozót.

A DVTK a bajnokság ezen szakaszában sorra a felsőházban szereplő csapatokkal találkozik, akik közül az Újpestet sikerült idegenben legyőzni, és a Fehérvár ellen is végig partiban volt. Az évet pedig az FTC ellen zárja.

A játékunk folyamatosan fejlődik, emellett a hiányzókat igyekszünk folyamatosan pótolni, ami sok energiát emészt fel. Ahogy többször elmondtam már, a játékosok egész évben jól dolgoztak, ezért nyugodtan nyúlhatok a keret bármely tagjához.

A legújabb hiányzó Márkvárt Dávid, aki sérülés miatt nem tudta végigjátszani az MTK elleni kupameccset, a 13. percben lesántikált a játéktérről.

Dávidot sajnos a hétvégi mérkőzésre elveszítettük - osztotta meg a rossz hírt Feczkó Tamás. - Az elmúlt hetekben Bundesliga-szintű teljesítményt nyújtott futómennyiségben és a futás minőségében is, azonban a szombati bajnokit követően túl korán jött számára is a kupameccs, nem tudott kellőképpen kifrissülni. Bízom benne, hogy látjuk még idén a pályán.

Az viszont örömhír, hogy lejárt Mirko Ivanovski és Feczkó Tamás eltiltása is, mindketten ott lehetnek a gyepen, illetve a kispad előtti technikai zónában.

Továbbra sem én játszom a főszerepet, ugyanakkor Mirko visszatérése nagy nyereség lehet. Éppen kezdett formába lendülni, gólt is szerzett Pakson, amikor törött orrcsontja miatt le kellett cserélni, és két hetet kihagyott. A Honvéd ellen csereként állt be, lendületet vitt a játékba, de piros lapja miatt újabb két fordulóra kiesett. Ez a mérkőzés nélkül töltött több, mint egy hónap érződött az MTK elleni játékán, szombaton bízom benne, ha lehetőséget kap, akkor ott folytatja, ahol Pakson abbahagyta.


Elolvasom a teljes cikket a dvtk.eu-n >>>>>


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 > 

44. objektiv |Válasz erre: 43. steve-curtis
2019-12-08 09:26:57 Fekete öves, Őstag
Mi?
2019-12-07 15:17:21 Piros öves, Fanatikus tag
Ez három forintot nem ér!
42. dvtk64 |Válasz erre: 35. dfcwolf
2019-12-07 13:16:40 Piros öves, Fanatikus tag
" A keret kialakításával kapcsolatban szerintem úgy érzi a klub, hogy nem a szurkolók dolga. Sőt igazán azt érzem, hogy el is szeretnék ebbe az irányba tolni a szurkolók szerepét itt Miskolcon. Gyere meccsre, érezd jól magad, legyél a szurkolónk és ennyi. Ne akarj beleszólni a belső dolgokba, és főleg ne mondj rosszat rólunk. Legyél fogyasztó. Persze ez itt soha nem fog meenni, ez csak konliktusokhoz vezet."
Na ez a baj és ez akkor jön elő amikor nem DIÓSGYŐRI vér csorog egy vezető vérébe. Persze igaza is lehet neki, de akkor ne itt akarjon vezető lenni, arra kiváló hely a csúti fellegvár.
41. dfcwolf |Válasz erre: 40. Kezdökör
2019-12-07 13:07:39 Fekete öves, Őstag
Én az egészet nem is értem. Hogyan juthattak el idáig.
40. Kezdökör |Válasz erre: 38. dfcwolf
2019-12-07 13:01:08 Piros öves, Őstag
Zoli, te is a szíved mélyén tudod, hogy túl sok a “majd” meg a “ha” a történetben a klub irányából!!!! Na de koncentráljunk inkább az előttünk álló mérkőzésre!!!! :)
39. dudik-attila |Válasz erre: 35. dfcwolf
2019-12-07 12:20:11 Piros öves, Őstag
Nagyon jól összeszedted. Jó, hogy ilyen vezetői vannak ennek az oldalnak. Ezért vagytok népszerűbbek, olvasottabbak a hivatalosnál. Csak így tovább, lesz még itt sikeres Diósgyőr.!
38. dfcwolf |Válasz erre: 36. Kezdökör
2019-12-07 12:19:22 Fekete öves, Őstag
Ott ígéretet kaptunk a helyzet rendezésére. Aztán le is ültünk az új marketing igazgatóval. Ő azt ígérte, hogy azon dolgozik majd, hogy változzon a helyzet. Még nem változott. Erre most mást nem tudok mondani. Gondolom a főnöke szabja az irányt.
37. dfcwolf |Válasz erre: 35. dfcwolf
2019-12-07 12:16:36 Fekete öves, Őstag
Bocsi az elírásokért, de telón pötyögtem.
36. Kezdökör |Válasz erre: 35. dfcwolf
2019-12-07 12:12:27 Piros öves, Őstag
Nem szeretnék kötekedni és minden tiszteletem a Tiéd, de anno Te írtad:
„Szóba került az amigéleken helyzete is és hálás vagyok a srácoknak, hogy kiálltak mellettünk. Lesz majd folytatása a megbeszéléseknek ez ügyben is. De még nincs konkrétum.”
Most meg ezt írod: Mindaddig amíg egy ügyvezető megengedi és megengedheti magának azt, hogy az amigeleken.hu-t eltiltsa a klubtól, itt nem lesz felemelkedés. A kicsinyes emberi bosszúk nem valók egy profi klubhoz. Az ilyen vezetőnek nincs itt helye.
Akkor milyen érdekérvényesítés zajlott annak idején a bojkott felfüggesztésének kitételeként. Kicsit olyan érzésem van mintha anno minden féle dolgot megígért volna a klub bemondásra csak térjünk vissza a lelátóra aztán majd úgyis megnyugszanak a kedélyek.
Továbbra sem nagyon érzékelem a rendszeresnek beígért tájékoztatásokat és kommunikációt a klub irányából a szurkolók felé.
35. dfcwolf |Válasz erre: 3. Roadway07
2019-12-07 11:20:50 Fekete öves, Őstag
Szia! Nagyon sajnálom, hogy a klub nem válaszolt a kérdésedre, de bízzunk benne, hogy az új kommunikációs veztő majd változást hoz ebben.
A keret kialakításával kapcsolatban szerintem úgy érzi a klub, hogy nem a szurkolók dolga. Sőt igazán azt érzem, hogy el is szeretnék ebbe az irányba tolni a szurkolók szerepét itt Miskolcon. Gyere meccsre, érezd jól magad, legyél a szurkolónk és ennyi. Ne akarj beleszólni a belső dolgokba, és főleg ne mondj rosszat rólunk. Legyél fogyasztó. Persze ez itt soha nem fog meenni, ez csak konliktusokhoz vezet.
Én is töbször kifejtettem már azt, hogy a kb arra hivatkozik a játékosok leigazolásával kapcsolatban, hogy nincs pénz és mi nem vagyunk tehetős klub. Közben értelmeetln játékosokra költik a pénzt. Éppen ezért ezt a magyarázatot nehéz elfogadnom, mert azért sincs pénz, mert szerrul költötték el edig. Ezért pedig nem a szukoló a hibás...

Nincs rendben az, hogy elmaradnak a sajtótájékoztatók, de ez az új marketing manager döntése. Amúgy sem kaptunk rájuk meghívót már egy idje, és az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az amigeleken.hu jelenleeg is tiltva van. Nem csinálhatunk riportokat a játékosokkal és a stábtagokkal sem. Ez a klub vezetőinek döntése, a miérteket nem tujuk de nem is érdekel minket. Soha nem leszünk azok, akik nem írják le ha valami nem jó.

Az ultrák a visszatérést a játék javulásához és személyi változásokhoz kötötték. A személyi változások megtörténtek és a játék is elkezdett alakulni. Megszűnt a passszolgatós alibi és a játékosok is odattték magukat. Ezért tértek vissza. A megeszélésen előkerült dolgok is fontosak és bár sok kritika érkeezett, hogy miket kellett volna kérni, konkrétum egy sem.

Azt nem kérhettük, hogy igazolják le ezt meg azt a játékost. Elmondtuk mi a bajunk és mik azok amiket szeretnénk. Sokszor megkérdeztem, hogy mit kllett volna még kénünk, de nem jött konkrét válasz. Mégegyszer mondom egy ilyen megbeszélésen nem téma a szakma munkába való beleszólás.

Ott voltam a mgbeszélésen és nem volt semmilyen hátéralku.

És még egy dolog. Hajt a csapat és tényleg ki lehet kapni így a videoton elln de... Bennem így is óiási hiányérzet van, mert az elmúlt évek romboló, nemtörődöm munkája miatt a lelátók üresek. Soha nem látott érdekteelenség övezi a diósgyői focit. És ez óiási bűn!!! Ezt én nem tuddom ilyen könnyen megbocsátani. Szimpatikus az edző és a játékosok is, nincs baj a hozzáállással, de magasabb szinten gondok vannak.

Mindadig amíg egy ügyvezető megengedi és megengedheti magának azt, hogy az amigeleken.hu-t eltiltsa a klubtól, itt nem lesz felemelkedés. A kicsinyes emberi bossszúk nem velók egy profi klubhoz. Az ilyen vezetőnek nibcs itt helye.

1 2 3 4 5 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...