"Érdemes figyelni Pusztai Petrára"

Szerző: objektív | 2019-07-19 14:29:00

Az U20-as Európa-bajnokság hivatalos honlapján összegyűjtötték azt a 12 játékost, akikre a FIBA szakírói szerint érdemes lesz megkülönböztetett figyelmet fordítani a torna alatt. A wbasket.hu által szemlézett összeállításba Pusztai Petra, az Aluinvent DVTK nyári igazolása is bekerült.

A rövid elemzés kiemeli, hogy a magyar válogatott ezen meghatározó generációjából olyan játékosok, mint Gereben Lívia, Juhász Dorka vagy Lelik Réka nem lesznek ott az U20-as Eb-n, így Pusztai Petra, aki pedig tavaly nem léphetett pályára ebben a korosztályban, vezérré válhat. Kiemelik, hogy már a felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott, illetve azt, hogy jó teljesítményt nyújtott a ZTE színeiben, ahonnan az Euroliga selejtezős Aluinvent DVTK-hoz szerződött.

Pusztai Petra mellett is olyan további ismert neveket láthatunk a FIBA elemzésében, mint Iris Mbulito (Spanyolország), Veronika Vorackova (Csehország), Tima Pouye (Franciaország), Dalia Donskichyte (Litvánia), Valeria Trucco (Olaszország), Ilse Kuijt (Hollandia), Ivana Katanic (Szerbia), Beatriz Jordao (Portugália), Aryna Masko (Fehéroroszország) Leonie Fiebich (Németország) és Luize Septe (Lettország).

Olvasd el a teljes cikket>>>

forrás, fotó: dvtk.eu

Támogatom az amigeleken.hu oldal munkáját 500 forinttal:
És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. burritos
2019-07-20 23:25:57
Legfontosabb, hogy higgy magadban és harcolj! És tanulj! Ha így lesz helyed lesz a csapatban és a szurkolók is megszeretnek!
1. vebgy
2019-07-20 16:43:45
Sok sikert nálunk Petra !
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...